Category Archives: blog

Miercuri, 18 Octombrie, o parte din cursantii Atelierele ILBAH de la cursul de Design Vestimentar, coordonati de Mirela Diaconu, isi vor prezenta creatiile pe scena Romanian Fashion Philosophy. Dupa ce in primavara acestui an, cursantii Atelierele ILBAH au castigat locul 1 more »

Posted in blog | Leave a comment

Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea. Insa cosmeticele sunt mai usor de cumparat” spunea Yves Saint Laurent Si pentru ca frumusetea inseamna a fi cea mai buna versiune posibila a ta, Atelierele ILBAH continua provocarea lansata, anul trecut, more »

Posted in blog | Leave a comment

Young Designers on Stage, concursul care a facut istorie prin participarea a peste 21 de tineri designeri pe scena celui mai mare eveniment de moda din Romania, a ajuns la editia cu numarul 7! Inca din anul 2013, competitia Young more »

Posted in blog | Leave a comment

Provocarea Habitat for Humanity numita „BIG BUILD 2017” a inceput pe 2 octombrie, iar pariul promotorilor acestui eveniment a fost ca in cinci zile, respectiv, pana pe 6 octombrie, vor construi alaturi de voluntari 36 de case, pentru tot atatea more »

Posted in blog | Leave a comment

Concursul de Design Floral organizat de Atelierele ILBAH s-a bucurat de un real succes inca de la prima editie. Atelierele ILBAH a organizat Vineri, 6 Octombrie in locatia Soiree  Exclusive Venue un concurs pentru absolventii cursului de Design Floral in more »

Posted in blog | Leave a comment

Dupa patru zile extraordinare in cadrul evenimentului Cosmetics Beauty Hair 2017 gazduit de ROMEXPO, Atelierele ILBAH  s-a bucurat de un adevarat succes in randul publicului. Evenimentul este unul de marca in Romania, beneficiind de prezenta celor mai mari producatori si more »

Posted in blog | Leave a comment

Diana Caramaci, un nume care isi face simtita prezenta pe podiumurile de moda din Romania si din strainatate. Ultima defilare importanta la care a participat a fost intradevar o surpriza. Diana si-a prezentat colectia la MQ VIENA FASHION WEEK 2017. more »

Posted in blog | Leave a comment

In perioada 28 Septembrie – 1 Octombrie 2017, cursurile din domeniul Beauty organizate de Atelierele ILBAH se muta la Romexpo! Atelierele ILBAH participa, pentru a 4-a oara consecutiv, la cel mai important eveniment de acest gen din Romania: COSMETICS BEAUTY more »

Posted in blog | Leave a comment

Designeri, iubitori ai modei, artisti, bloggeri si oameni pentru care fashionul reprezinta propriul univers s-au intalnit la a 9-a editie a MQ Vienna Fashion Week 2017. Mirela Diaconu a fost unul din designerii momentului care au impresionat pe scena! Viena more »

Posted in blog | Leave a comment

In perioada 2.–.6.Octombrie, cursantii Atelierele ILBAH, coordonati de arh.Miruna Ardelean, vor participa activ la constructia accelerata a 36 de case in judetul Bacau. O saptamana de voluntariat in care vei pune umarul pentru a oferi un trai mai bun familiilor more »

Posted in blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH 2017 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.