Category Archives: blog

Cea mai mare reducere acordata vreodata de Atelierele ILBAH este aici: 40% discount la orice curs!   Vezi aici lista completa de optiuni: Cursuri autorizate, Traininguri de Specialitate, Seminarii si Workshopuri

Posted in blog | Leave a comment

De curand am avut ocazia de a colabora cu Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti pentru concursul FotoPractica 2017. Studentii s-au intrecut in a surprinde cele mai bune fotografii, iar castigatorii au sansa de a participa gratuit la cursul more »

Posted in blog | Leave a comment

Aseara, 22 Iunie 2017, la Blueberry by Ambasad’or au fost anuntati in avanpremiera Finalistii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017, in cadrul primei editii a evenimentului RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY. Atelierele ILBAH a fost partener oficial al evenimentului. Andra, Delia, more »

Posted in blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH au complementat petrecerea aniversara Marie Claire Romania cu machiaje de top realizate de cursantii de la Machiaj Profesional. Anul acesta, cunoscuta revista a implinit 9 ani in Romania, iar acest lucru a fost celebrat la Flavour in the more »

Posted in blog | Leave a comment

Saptamana trecuta am luat parte la explozia de culori de la Artistik Experience, eveniment organizat de Keune Romania. Sub indrumarea trainerului Rialda Badea, echipa Atelierele ILBAH de cursanti talentati de la Machiaj Profesional au realizat look-uri pe masura pentru defilarea more »

Posted in blog | Leave a comment

De curand am participat la prezentarea de moda la Autoklass cu ocazia lansarii noului model E Coupe Mercedes! Cursantii de la Atelierele ILBAH de la hairstyling si machiaj si-au demonstrat inca o data talentul si imaginatia debordanta asigurand partea de more »

Posted in blog | Leave a comment

Cu ocazia sarbatoriri a 18 de ani de activitate, cunoscuta Revista Viva a organizat o spectaculoasa petrecere tematica la care au participat toti prietenii publicatiei care au contribuit la succesul acesteia de-a lungul timpului. Atelierele ILBAH a fost responsabila cu more »

Posted in blog | Leave a comment

Anul acesta, concursul Miss Brasov a fost acompaniat de aranjamente florale de exceptie, realizate de cursantii de la Decorator Floral, indrumati de trainerul Otilia Bucur. La cererea Alexa Events, Atelierele ILBAH le-au pus la dispozitie aranjamente si buchete de flori more »

Posted in blog | Leave a comment

Weekend-ul trecut am fost la editia de primavara #Creativo, care a reunit cei mai creativi romani in domeniul textil! Cei care au trecut pragul The Ark pe 27 si 28 mai au avut sansa de a invata cum sa inceapa more »

Posted in blog | Leave a comment

Avanpremiera filmului Wonder Woman a adus impreuna cursantii de la Atelierele ILBAH si produsele Beauty One pentru a crea look-ul perfect al femeii puternice si independente! Lansarea a avut loc la Baneasa Shopping City pe 29 mai, iar cinefilii care more »

Posted in blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH 2017 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.