Category Archives: blog

Cursantii nostri de la Design Vestimentar (Creatie Vestimentara) au avut de curand placerea de a participa la un seminar sustinut de Gabi Urda, binecunoscut blogger, consultant de comunicare si stilist personal. Cum altfel puteam completa mai bine cursul de Design more »

Posted in blog | Leave a comment

Experienta Dianei Caramaci la Atelierele ILBAH si dupa este exact ceea ce putem numi o adevarata poveste de succes. Dupa ce a terminat cursul de Design Vestimentar, Diana a fost una dintre castigatoarele concursului Young Designers on Stage, ceea ce i-a more »

Posted in blog | Leave a comment

De curand am vizitat showroom-ul Anei Maria Cornea, trainerul cursului de Stilism – Consiliere Vestimentara, unde ea ne-a povestit despre noua sa colectie de succes din acest an. Intitulata “Jardin du Soleil”, colectia de primavara-vara poate fi descrisa ca romantica, more »

Posted in blog | Tagged , , , , , | Leave a comment

Pe 26 iulie a avut loc deschiderea noului magazin de costume barbatesti bespoke ,,Alberto Dobre”. Pentru defilarea minunata de costume si de rochii de mireasa, Atelierele ILBAH a asigurat partea de machiaj si coafura. La eveniment au participat celebritati bine more »

Posted in blog | Leave a comment

Hai la Atelierele ILBAH sa inveti Croitorie! Inscrie-te la cursul nostru de croitorie si vei avea ocazia sa lucrezi pe o gama variata de masini de cusut. Iti punem la dispozitie un atelier dotat complet ce include peste 12 tipuri more »

Posted in blog | Leave a comment

Trainer al cursului de Stilism – Consiliere Vestimentara la Atelierele ILBAH, Ana Maria Cornea ne-a povestit despre calatoria sa in lumea artei, de la talentul sau pentru pictura pana la pasiunea pentru moda. Singura artista din familie, Ana este absolventa more »

Posted in blog | Tagged , , , , | Leave a comment

Nu exista om fara pasiuni sau vise, dar nu multi sunt cei care reusesc sa le urmeze. Raluca Leahu este una dintre vedetele care s-au ambitionat sa se ocupe si de alte hobby-uri pe langa cariera sa. Desi ea si-a more »

Posted in blog | Leave a comment

Idei de cadouri speciale? Ofera-i un cadou inedit: Voucherul Atelierele ILBAH la cursul mult visat.  Va fi ocazia perfecta pentru a-si alimenta pasiunea si, de ce nu, chiar sa inceapa o cariera in domeniu. Aceasta experienta de dezvoltare personala ii more »

Posted in blog | Leave a comment

Pentru a face primii pasi in a ne urma visele, mai intai trebuie sa ne acordam sansa de a visa. Tocmai de aceasta parte se ocupa Atelierele ILBAH, centru de creatie si de formare profesionala. Nu putini sunt cei care more »

Posted in blog | Leave a comment

O noua incursiune, in lumea hairstylingului profesional, va incepe pe 13 Iulie, de aceasta data prin cursul autorizat de Colorimetrie alaturi de experimentatul trainer si stilist Cristina Rosca. Cursul este recomandat tuturor celor care doresc sa stapaneasca aceasta arta la more »

Posted in blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH 2017 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.