Category Archives: blog

Din dragoste pentru Isabelle. Asa s-a “nascut” povestea Florabelle, locul pe care Andreea Spir l-a gandit si l-a creat din dragoste. Dragoste pentru flori si dragoste pentru fetita ei. A renuntat la multe lucruri pentru a impleti atat de frumos more »

Posted in blog | Leave a comment

Astazi, va invitam in Casa Florilor…Locul care miroase a fericire, a culoare, a zambet! A ales sa isi exprime sentimentele prin intermediul florilor…Ca si in cazul cuvintelor, daca stii sa le asezi cum trebuie in “poveste”, florile pot transmite mesaje, pot more »

Posted in blog | Leave a comment

Romanian Fashion Awards a avut loc pe 5 Decembrie, chiar in ultima zi a Bucharest Fashion Week 2017 – Editia de Iarna. A fost o seara importanta pentru noi, Atelierele ILBAH, o seara care a incununat munca intregii echipe, depusa more »

Posted in blog | Leave a comment

Bucharest Fashion Week, editia de iarna 2017, si-a scris povestea intre 1 si 5 Decembrie la Soiree Exclusive Venue! Pentru Atelierele ILBAH aceasta editie a BFW a reprezentat a 7-a participare consecutiva a cursantilor de la Design Vestimentar, coordonati ca more »

Posted in blog | Leave a comment

Fiecare dintre noi avem vise si aspiratii ce ne ajuta sa ne construim o “versiune” ideala a viitorului. Proiectam in acel “viitor” tot ceea ce ne dorim bun sa ni se intample! Unii reusesc sa atinga borna pe care si-au more »

Posted in blog | Leave a comment

Ce poate fi mai frumos decat momentul in care totul se concretizeaza?  La aceasta intrebare ne poate raspunde Ene Mihaela, absolventa a Cursurilor de Design Vestimentar Atelierele ILBAH. Ea va debuta pe 1 Decembrie la Bucharest Fashion Week, chiar de more »

Posted in blog | Leave a comment

Ne place sa premiem tinerele talente si sa le sustinem in visul lor. Inceputul este intotdeauna cel mai greu, iar acel imbold care te face sa iti iei zborul este poate cel mai important. “Munceste mult si POATE cineva o more »

Posted in blog | Leave a comment

Un eveniment plin de stralucire ce a conturat povestea succesului in afaceri Gala Bursa a reunit sub aceeasi cupola oameni frumosi si inspirationali, ce activeaza cu succes in domenii cu care s-au sincronizat perfect , reusind sa construiasca niste cariere more »

Posted in blog | Leave a comment

Miercuri, 22 Noiembrie, a avut loc cel mai asteptat eveniment monden al anului: Gala Unica 2017! Intr-un cadru de vis, in foaierul Bibliotecii Nationale, evenimentul a adus laolalta cele mai importante vedete autohtone, alaturi de personalitati media, oameni din lumea more »

Posted in blog | Leave a comment

Facebook, Youtube, Instagram, Bloguri si Vloguri… CABRAL a venit la Atelierele ILBAH, in cadrul unei intalniri special organizate pentru cursantii nostri de la  Social Media si PR pentru a impartasi o parte din experienta sa in ONLINE! Cabral.ro este blogul more »

Posted in blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH 2017 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.