Sambata, 13 Aprilie, te invitam sa cunosti echipa Atelierele ILBAH Cluj si trainerii tai preferati in cadrul OPEN DAYS 2024, un eveniment al portilor deschise care celebreaza 5 ani de cursuri in Cluj-Napoca si care iti ofera posibilitatea de a participa la un maraton de workshop-uri gratuite, in cele mai populare domenii.


Open Days 2024 reprezinta modul prin care dorim sa multumim clujenilor care ne-au acordat incredere si au urmat cursurile Atelierele ILBAH, dar si cea mai buna oportunitate de a ne cunoaste pentru cei care nu au facut-o deja!

Asadar, daca vrei sa incerci ceva nou, daca ai o pasiune si nu stii ce trebuie facut pentru a o transforma intr-o meserie, daca vrei sa te relaxezi facand ceva distractiv sau daca doar vrei sa te convingi ca Atelierele ILBAH este alegerea potrivita pentru tine, te asteptam la OPEN DAYS 2024 in Cluj-Napoca!

Pentru a participa la Open Days 2024 nu este necesar sa ai experienta in domeniu.


18 workshop-uri gratuite.

Cand? 13 Aprilie 2024. Unde? Sediul Atelierele ILBAH Cluj-Napoca (Aleea Bibliotecii nr. 10)
Locurile sunt limitate, asa ca grabeste-te sa te inscrii!


In acest moment toate locurile au fost ocupate si nu se mai pot face inscrieri!


Alege mai jos workshop-ul la care doresti sa participi
(click pe afis)

Locurile sunt limitate si se ocupa foarte repede! Dupa ce ai completat formularul trebuie sa astepti sa iti confirmam rezervarea in limita locurilor disponibile. Varsta minima 16 ani. Workshop-uri pentru amatori!
Daca ti-am confirmat locul si nu poti ajunge te rugam sa ne anunti!


Daca nu doresti sa participi activ la workshop-uri, noi te asteptam oricum in vizita la Open Days Cluj-Napoca! Vino sa ne cunosti, sa aflii mai multe informatii despre cursurile pe care le organizam, despre ce inseamna cu adevarat urmarea unui curs de formare profesionala si cu ce te poate ajuta in cariera sau viata personala.