Category Archives: blog

Premiul pentru Cea Mai Buna Scoala de Calificare si Formare Profesionala din Romania reprezinta cea mai frumoasa rasplata a perseverentei de a crede intr-un vis… visul Atelierele ILBAH! Acest premiu ne onoreaza, dar si obliga… la mai mult! Ne obliga, more »

Posted in blog | Leave a comment

Cosmobeauty a fost, inca o data, o „colectie” de oameni frumosi. Iar ZIF 2018, eveniment derulat in cadrul Cosmobeauty, a scris, pentru prima data, povestea. Una a oamenilor stilati, rafinati si nobili, atat prin comportamentul ales, cat si prin frumusetea more »

Posted in blog | Leave a comment

Duminica, 11 Martie, arh. Miruna Ardelean, trainerul Cursului de Design Interior Atelierele ILBAH le-a povestit celor peste 120 de oameni veniti special pentru Conferinta Atelierele ILBAH, despre ‘HYGGE sau Arta de a trai fericit’. Pe parcursul a aproape 2 ore, Miruna more »

Posted in blog | Leave a comment

In perioada 8-11 Martie, Atelierele ILBAH a creat propriul coltisor de frumos, culoare si mireasma, in cadrul EXPO Flowers & Garden, Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, organizata in recent inauguratul Pavilion B1, din cadrul Romexpo. Buchetele more »

Posted in blog | Leave a comment

ZIF 2018 a fost spectacol si a fost poveste. Una scrisa de oameni frumosi, pasionati de tot ce inseamna industria beauty De la Masterclass-uri si Ateliere, pana la standuri expozitionale, ZIF 2018 (Zilele Internationale ale Frumusetii) a insemnat, pe scurt, more »

Posted in blog | Leave a comment

Sambata, 10 Martie 2018, Atelierele ILBAH organizeaza in cadrul celui mai mare targ dedicat industriei florale din Romania, Flower Expo 2018, doua workshop-uri de exceptie dedicate amatorilor si pasionatilor de design floral: Flower Design Workshop: Aranjamente Florale de Primavara  Program more »

Posted in blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH si arh. Miruna Ardelean te invita la HYGGE sau Arta de a trai fericit | Confortul locuirii prin Design si Functionalitate Duminica, 11 Martie 2018, ora 12:00,  Conferinta in cadrul Ambient Expo, pavilion B3, Sala Titulescu (Romexpo). Acces more »

Posted in blog | Leave a comment

Stiai ca Vlad Iliescu, General Manager Atelierele ILBAH este nominalizat pentru Personalitatea Anului in Beauty? Cosmobeauty sarbatoreste 10 ani, prilej de a celebra atat Frumusetea cat si pe Autorii ei, personalitati care au schimbat Industria Beauty din Romania. Vlad Iliescu este fondatorul Centrului de Calificare si Formare Profesionala Atelierele more »

Posted in blog | Leave a comment

ZIF 2018 | Zilele Internationale ale Frumusetii | este un eveniment major dedicat industriei Beauty din Romania. Atelierele ILBAH si Beauty One te invita sa participi GRATUIT la cele mai tari Demonstratii, Ateliere si Masterclasses din domeniu, adresate atat Profesionistilor more »

Posted in blog | Leave a comment

Mai intai a fost o simpla idee… Apoi, usor, usor, ea a inceput sa prinda contur. Iar acum s-a concretizat! Poate, cel mai indraznet si mai provocator curs pe care Atelierele ILBAH vi-l propune voua, oameni curajosi, vizionari, dornici sa more »

Posted in blog | Leave a comment

Atelierele ILBAH 2018 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.