Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Workshopuri si Ateliere Culinare | Hobby |
Hobby

Descriere

Workshopuri si Ateliere Culinare Hobby
Pentru amatori si pasionati!

organizate in Bucuresti, Cluj-Napoca si Ploiesti.
*durata maxima: 3 ore.

Nimic nu apropie oamenii mai mult decat mancarea buna! Inscrie-te si vino sa gatim impreuna retete speciale din bucataria internationala. Fa-ti cadou o experienta culinara de vis si relaxeaza-te in compania Chefilor nostri profesionisti.

Workshopurile si Atelierele Culinare organizate de Atelierele ILBAH abordeaza teme si retete inedite din bucataria internationala. Avand o durata maxima de 3 ore, workshopurile si atelierele de gatit reprezinta o modalitate excelenta de petrecere a timpului liber intr-un mod inedit, care sa te provoace din punct de vedere culinar si sa iti deschida apetitul pentru mai mult!  Vezi mai jos lista completa de workshopuri disponibile si rezerva-ti locul in grupa! …recomandat Amatorilor si Pasionatilor

Parteneri curs:

logo-cooking-studio-cursuri-si-workshopuri-de-gatit-evenimente-si-teambulidinguri-culinare-sfw

Program Workshopuri Culinare

We Love Chocolate (Supa de conopida cu ciocolata alba, Friptura vita cu ciocolata amara, Lava Cake)

29 Mai 2020, ora 18.00
250 Lei 220 Lei/pers
in BUCURESTI (Str. Radu Calomfirescu 13)

Noi evenimente vor fi postate constant pe pagina!

 

Formular inscriere

Vreau sa particip la*:

+4 0730 643 130
*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mailurile sau numerele de telefon afisate pe site.

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate

Altii au mai urmat si:

 

logo-cooking-studio-cursuri-si-workshopuri-de-gatit-evenimente-si-teambulidinguri-culinare-sfwAm lansat CookingStudio.ro, un site marca Atelierele ILBAH dedicat Cursurilor si Workshopurilor de Gatit, dar si Evenimentelor si Teambuildingurilor Culinare! Traieste o experienta culinara completa alaturi de cei mai talentati bucatari!

www.cookingstudio.ro

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.