Curs Specialist Decorator Interioare- Design Interior Avansati

Descriere

Curs Specialist Decorator Interioare- Design Interior Avansati

Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere…

Incepe o noua calatorie in lumea designului de interior la un nivel avansat in care tehnicile si metodele de prezentare a proiectelor sunt puse in valoare pas cu pas de-a lungul cursurilor. Sa fii practicant in designul de interior presupune o munca continua si dezvoltarea amanuntita in functie de specializarile pe care le alegi.

Cursul de Specialist Decorator Interioare– Design Interior Avansati inseamna sursa de inspiratie, educatie si explorare a gustului propriu in materie de design interior. Continua cu acest curs de specializare ce te familiarizeaza cu cele mai importante aspecte referitoare la amenajarea unui spatiu interior structurat pe diferite programe de arhitectura: amenajari de case de diferite tipologii, amenajari de birouri, amenajari de spatii publice diverse (showroom-uri, restaurant etc.). Descopera elementele tehnice pe care le implica procesul de planificare si organizare a spatiilor, cat si considerentele de ordin artistic, conceptual ce completeaza cunostintele unui specialist – decorator de interioare.

Fiecare cursant are parte de un program specializat si avansat de informatii specifice, transmise pe etape pentru o asimilare mai usoara, intr-un program ce are rolul de a obtine o experienta de stagiu specifica unui birou de arhitectura de interior. Cursantii au oportunitatea sa aplice ce au invatat la cursul de baza intr-un mod real unde cunostintele asimilate pot fi puse in practica si completate cu informatii noi specifice, experientei de lucru intr-un astfel de mediu adaugandu-si la portofoliul personal proiecte noi, ce definesc specializari ce fac parte din frumoasa lume a designului de interior.

Pe parcursul celor 5 luni, cursantii asistati de profesori specializati, realizeaza proiecte variate, amenajari prin diverse metode grafice, machete, moode-boarduri, atat in plan bidimensional cat si in perspective tri-dimensionale. Fiecare proiect este abordat conform etapelor procesului de proiectare, pornind de la tema de proiectare, analizarea nevoilor, intelegerea si identificarea dorintelor clientilor, analiza si intelegerea spatiului ce urmeaza a fi amenajat, elaborarea atat al conceptului, cat si a primelor propuneri.

Se pune accent pe ideile transpuse mai apoi in concepte concrete gata sa fie implementate cu usurinta, se studiaza posibilitati si variante in conformitate cu tipologii diferite de client, se dezvolta moode-boarduri care sa justifice vizual concepele agreate, elaborate sub forma de colaje, obiecte sau instalatii urmand un studiu specializat prin machete de idei si implementarea unui dosar complet de prezentare. Se pune accent pe idei ce au ca finalitate implementarea lor prin imagini grafice sustinute, stimularea creativitatii cursantilor este principala grija pe care atat temele, cat si cursurile potenteaza acest lucru. Prezentarea ideilor, sustinerea proiectelor si organizarea eficienta a timpului, ofertarea elementelor ce fac parte integranta a oricarui proiect sunt cateva din atributele cu care fiecare cursant va pleca de la aceste stagii.

Trainer-ul acestui curs este Arh. Miruna Ardelean:

“Imi doresc sa ajung sa potentez latura creativa si artistica a fiecarui cursant care isi doreste mai mult decat ABC-ul in design-ul de interior pe care l-am parcurs ulterior sau il vom parcurge impreuna, sa continuam impreuna experienta care ne dezvolta ca oameni si ca profesionisti in domeniu. Este o calatorie in lumea designului de interior la un nivel avansat in care tehnicile si metodele de prezentare ale proiectelor sunt puse in valoare pas cu pas de-a lungul cursurilor. Sa fii practicant in designul de interior presupune o munca continua si dezvoltarea amanuntita in functie de specializarile pe care le alegi. Sa ai o diploma care sa-ti ateste veridicitatea, dar si recomandari din partea celor mai buni designeri si arhitecti de interior din tara, dar si din strainatate nu fac decat sa-ti certifice calitatile profesionale. Ce mai astepti? Vino sa descoperim impreuna universul complet al designului de interior!” Arh. Miruna Ardelean

 

 

Detalii Curs Specialist Decorator Interioare – Design Interior Avansati

ATENTIE! Cursul de Specialist Decorator Interioare – nu poate fi parcurs fara finalizarea cursului de baza de design interior (mai multe detalii despre Cursul de Design Interior puteti gasi la urmatorul link: Curs Design Interior). Cursul de Specialist Decorator Interioare (Design Interior Avansati) se adreseaza celor care au acumulat deja cunostinte in acest domeniu (cunostinte certificate prin diploma de Decorator Interioare specifice cursului de baza).

Informatii Curs Specializare Design Interior
Denumire-curs-autorizatDenumirea cursului:
Specialist Decorator
Curs Autorizat. Cod COR: 343202

durata-cursDurata cursului: 5 luni
*Intreaba care este programul (zile/ore)

calendar-cursuriInscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:
*Locurile libere: / 16

pret-cursCost curs: 5200Lei  4500 Lei
*de la 500 Lei/luna (…afla mai multe)

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
– integral: 10% Discount
II. in 4 rate – prima rata: 500 Lei (va garanteaza inscrierea)
III. in 9 rate prin Card Avantaj sau Star BT
* Plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj sau StarBT si beneficiezi de cele mai mici rate lunare, fixe, fara dobanda sau comision.

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Absolvent liceu cu sau fara diploma de bac

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC).Diploma recunoscuta National si International (detalii aici)

Locatia-Cursului

Depunerea dosarelor si locatia cursului:
Centrul de Creatie Atelierele ILBAH din Str. Romulus nr. 4 (vezi Contact)

+4 0729 373 387
+4 0751 703 063

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mail-ul: inscrieri@ateliereleilbah.ro sau numerele de telefon afisate pe site.

Teme abordate
 • Detalii tehnice in amenajarea de interior
 • Tipologii de finisaje
 • Amenajarea spatiilor publice
 • Conversii functionale
 • Programe de arhitectura (birouri, restaurante, cafenele etc)
 • Desen tehnic
 • Autocad 2D
 • Scenografie in design interior
 • Decorarea spatiilor expozitionale: vitrine, evenimente, conferinte, etc
 • Stilism in design-ul de interior
 • Landscape design
 • Bugetare / Ofertare
 • Photoshop – grafica, paginare / layout
 • Machetare 3D

Curs-avansati-design-interior-specialist-decorator-Atelierele-ILBAH

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate
Copie dupa certificatul de nastere
Copie dupa certificatul de casatorie
(numai in cazul schimbarii numelui)
Copie dupa ultimul act de studii


Afla ce alte cursuri mai poti urma:


Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2018 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.