Curs Design Interior

Descriere

Cand proiectam o incapere, trebuie sa reflectam personalitatea celui care o va locui, pentru ca personalitatea lui este cea care va umple spatiul. Ne decoram casele si casele ne contureaza pe noi.

Cursul de design interior organizat de Atelierele ILBAH iti ofera sansa unica de a lucra in acest domeniu minunat al artei. Vrei sa profesezi meseria de decorator de interioare? Absolvind cursul de design interior organizat de Atelierele ILBAH, vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Atestatul este recunoscut national si international. (detalii aici)

Cursul de design interior se adreseaza atat persoanelor care isi doresc sa practice pentru prima data aceasta ocupatie cat si celor cu minime cunostiinte in domeniu, care doresc sa se perfectioneze si sa isi creeze un viitor in domeniul decoratorilor de interior. Este un curs sustinut de arhitecti cu renume in aceasta bransa a design-ului de interior. Orele practice vin in sprijinul dumneavoastra si va vor ajuta sa va sedimentati teoria acumulata pe parcurs. Pe durata cursului veti fi surprinsi de invitati speciali si de sedinte demonstrative ale unor profesionisti in domeniu. De asemenea vor fi nelipsite workshopurile, concursurile sau vizitele la showroomuri de specialitate.


Trainerul TAU?
arh. Miruna ARDELEAN

Trainerul cursului de Design Interior este Arh. MIRUNA ARDELEAN. Urbanist, arhitect si nu in ultimul rand designer de interior, Miruna s-a specializat atat in tara, cat si in strainatate, urmand atat cursurile Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Bucuresti, cat si ale Universita degli studi di Palermo, Facolta’ di Architettura, Italia. Pe toata durata cursului trainerul va va sta la dispozitie impreuna cu un asistent personal, de asemenea arhitect, pentru o mai buna desfasurare a acestui curs.


Cursul de design interior te va invata care sunt regulile de care trebuie sa tii cont in amenajarea spatiului. Teoria culorilor te va ajuta sa descoperi culoarea si implicatiile acesteia pentru designeri si artisti. Vei studia spatiul si cum poti folosi culoarea pentru a rezolva problemele de spatialitate. Priveste armonia de culori si felul in care acestea interactioneaza intre ele, precum si proprietatile si modul in care acestea se pot combina.

Pe langa sedintele despre culoare, scara si proportii, vei invata si despre iluminarea si mobilarea spatiului, tipuri de pardoseli sau chiar notiuni despre psihologia clientului. Vei descoperi stilurile decorative consacrate de dinainte de 1800 (de la Renastere si pana la Neoclasicism) si dupa.

Un decorator de interioare trebuie sa stie sa schiteze si sa realizeze plansele de prezentare a conceptului de amenajare interioara. De asemenea, in atributiile sale intra si realizarea masuratorilor si a releveului (schita planului), precum si propunerile de partiu (propuneri de compartimentare si functionalitate a incaperilor). Dupa realizarea proiectului la nivel de concept, urmeaza implementarea acestuia. In aceasta faza devin foarte importante abilitatile de comunicarea interpersonala, planificare si organizare.


Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa poti alege:

1. Atelier after-work
2. Atelier matinal
3. Atelier de weekend

*intreaba care sunt zilele de desfasurare, orele sau chiar data de incepere!


Ideea cursului de tipul unui atelier presupune mai mult decat un simplu curs teoretic. Ne axam foarte mult pe practica, pentru ca doar asa puteti ajunge sa fiti printre cei mai buni in domeniul ales de dumeavoastra.

Pentru cei care isi doresc sa aprofundeze si sa se specializeze mai mult in design-ul de interior avem o veste buna: dupa ce ati absolvit Cursul de Design Interior puteti parcurge si stagiile 1 si 2 ale cursului de Specialist Decorator (durata: 5 luni) organizate de Atelierele ILBAH. Mai multe detalii despre modulele Avansate ale cursului de Design Interior puteti gasi la urmatorul link: Curs Specialist Decorator.

*Mai jos puteti vedea o selectie de poze din cadrul cursului precum si informatii utile despre costuri si cum te poti inscrie.

 

Detalii Curs Design Interior

Informatii Curs Design Interior
Denumire-curs-autorizatDenumirea oficiala a cursului:
Decorator Interioare

Curs Autorizat. Cod COR 343202

durata-cursDurata cursului: 10 saptamani
*Intreaba care este programul (zile/ore)

calendar-cursuriInscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:
*Locurile libere: / 18 

pret-cursCost curs: 2800Lei  2200 Lei
*de la 244,45 Lei/luna (…afla mai multe)

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
I. integral: 10% Discount
II. in 3 rate – prima rata: 500 Lei (va garanteaza inscrierea)
III. in 9 rate prin Card Avantaj sau Star BT
* Plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj sau StarBT si beneficiezi de cele mai mici rate lunare, fixe, fara dobanda sau comision.

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Absolvent liceu cu sau fara diploma de bac.

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC)
Diploma recunoscuta National si International
(detalii aici)

Locatia-CursuluiDepunerea dosarelor si locatia cursului:
Centrul de Creatie Atelierele ILBAH din Str. Romulus nr. 4 (vezi Contact)

+4 0729 373 387
+4 0751 703 063

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mail-ul: inscrieri@ateliereleilbah.ro sau numerele de telefon afisate pe site.

Competentele standardului ocupational
 • Lucrul in echipa
 • Comunicarea interactiva la locul de munca
 • Dezvoltarea profesionala
 • Efectuarea de calcule matematice
 • Planificarea sarcinilor proprii si a timpului de lucru
 • Identificarea materialelor de baza folosite la amenajarea locuintei
 • Aplicarea procedurilor de control al calitatii
 • Aplicarea normelor de protectia muncii
 • Analizarea informatiilor semnificative
 • Efectuarea de relevee ale situatiei existente
 • Conceperea solutiilor
 • Pregatirea prezentarii solutiei propuse
 • Alcatuirea unui proiect de amenajare interioara
 • Oferirea de consultanta

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate
Copie dupa certificatul de nastere
Copie dupa certificatul de casatorie
(numai in cazul schimbarii numelui)
Copie dupa ultimul act de studii


Vrei mai mult? Mai poti urma:


Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2018 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.