Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Curs Design Interior

Descriere

Curs Design Interior

in Bucuresti, Cluj-Napoca si Ploiesti.

Cand proiectam o incapere, trebuie sa reflectam personalitatea celui care o va locui, pentru ca personalitatea lui este cea care va umple spatiul. Ne decoram casele si casele ne contureaza pe noi.

Cursul de design interior organizat de Atelierele ILBAH iti ofera sansa unica de a lucra in acest domeniu minunat al artei. Vrei sa profesezi meseria de decorator de interioare? Absolvind cursul de design interior organizat de Atelierele ILBAH, vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Atestatul este recunoscut national si international. (detalii aici)

Cursul de design interior se adreseaza atat persoanelor care isi doresc sa practice pentru prima data aceasta ocupatie cat si celor cu minime cunostiinte in domeniu, care doresc sa se perfectioneze si sa isi creeze un viitor in domeniul decoratorilor de interior. Este un curs sustinut de arhitecti cu renume in aceasta bransa a design-ului de interior. Orele practice vin in sprijinul dumneavoastra si va vor ajuta sa va sedimentati teoria acumulata pe parcurs. Pe durata cursului veti fi surprinsi de invitati speciali si de sedinte demonstrative ale unor profesionisti in domeniu. De asemenea vor fi nelipsite workshopurile, concursurile sau vizitele la showroomuri de specialitate.

Cauti un curs Online?

Curs-design-interior-ONLINE-LIVE-amenajarii-Atelierele-ILBAH-featured-sfw

bandou_site_reducere_-august-20-extrareducere


Cine sunt trainerii Atelierele ILBAH? Indiferent de orasul in care vei alege sa urmezi cursurile Atelierele ILBAH ai garantia ca vei avea parte de cea mai buna pregatire. Adevarati profesionisti, oameni de succes al caror nume se identifica cu ceea ce au realizat in domeniu sunt gata sa iti dezvaluie toate secretele acestei meserii, dar si sa iti impartaseasca din experienta lor! In ei, vei gasi motivatia de a deveni cel mai bun, dar si cunostintele de care ai nevoie pentru a reusi in domeniul ales.


Iata doar o parte din trainerii cursului!
arh. Miruna ARDELEAN (Bucuresti)

Arhitect , designer de interior si nu in ultimul rand urbanist, Miruna s-a specializat atat in tara, cat si in strainatate, urmand cursurile Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, Bucuresti si completandu-le cu cele ale Universitiii degli studi di Palermo, Facolta’ di Architettura, Italia. De peste 15 ani activeaza in domeniul designului de interior, atat in tara cat si in strainatate. Proiectele ce-i poarta semnatura sunt atat cele de design interior pentru spatii rezidentiale sau spatii publice, design customizat/design de produs, scenografii de evenimente, lighting design, arhitectura civila, urbanism si peisagism.
De peste 6 ani este titularul cursurilor de design interior la Atelierele ILBAH Bucuresti, avand in palmares aproximativ 100 de generatii de cursanti. Miruna Ardelean este Owner la MIAR Design / Meet Architecture.

curs-design-interior-cursuri-decorator-interioare-atelierele-ilbah-300x300


arh. Raluca POPP (Bucuresti si Ploiesti)

Arhitectul Raluca Popp este fondator si managing director al MOKA Studio Design, unul dintre cele mai creative studiouri de Arhitectura si Design Interior din Bucuresti! Avand o experienta de peste 16 ani in domeniul arhitecturii si al designului interior, arh. Raluca Popp este si un antreprenor de succes. In prezent ea este managing partener Scavolini Store in Romania. Accepta provocarea noastra si descopera designul interior alaturi de cei mai buni!

raluca-popp-curs-design-interior-atelierele-ilbah-1


arh. Codruta GHIRAN (Cluj-Napoca)

Codruta Ghiran este un arhitect preocupat de tot ceea ce ne poate ajuta sa traim in armonie cu noi si cu ceilalti! De peste 6 ani de zile, activeaza in cadrul studioului propriu numit COSS. “Consider ca am ajuns sa vad cam tot ceea ce ne inconjoara, prin intermendiul arhitecturii si al spatiului. Orasul, cladirile, interioarele, mobilierul si obiectele imi vorbesc despre oameni. Ma simt provocata in permanenta sa recuperez sau sa dau substanta spatiului cu care lucrez.”

& more…

curs-design-interior-Cluj-cursuri-decorator-interioare-atelierele-ilbah-300x300


Cursul de design interior te va invata care sunt regulile de care trebuie sa tii cont in amenajarea spatiului. Teoria culorilor te va ajuta sa descoperi culoarea si implicatiile acesteia pentru designeri si artisti. Vei studia spatiul si cum poti folosi culoarea pentru a rezolva problemele de spatialitate. Priveste armonia de culori si felul in care acestea interactioneaza intre ele, precum si proprietatile si modul in care acestea se pot combina.

Pe langa sedintele despre culoare, scara si proportii, vei invata si despre iluminarea si mobilarea spatiului, tipuri de pardoseli sau chiar notiuni despre psihologia clientului. Vei descoperi stilurile decorative consacrate de dinainte de 1800 (de la Renastere si pana la Neoclasicism) si dupa.

Un decorator de interioare trebuie sa stie sa schiteze si sa realizeze plansele de prezentare a conceptului de amenajare interioara. De asemenea, in atributiile sale intra si realizarea masuratorilor si a releveului (schita planului), precum si propunerile de partiu (propuneri de compartimentare si functionalitate a incaperilor). Dupa realizarea proiectului la nivel de concept, urmeaza implementarea acestuia. In aceasta faza devin foarte importante abilitatile de comunicarea interpersonala, planificare si organizare.


Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa poti alege:

1. Curs Design Interior cu Program After-Work
2. Curs Design Interior cu Program Matinal
3. Curs Design Interior de Weekend

*intreaba care sunt zilele de desfasurare, orele sau chiar data de incepere pentru cursurile din Orasul Tau!


Ideea cursului de tipul unui atelier presupune mai mult decat un simplu curs teoretic. Ne axam foarte mult pe practica, pentru ca doar asa puteti ajunge sa fiti printre cei mai buni in domeniul ales de dumeavoastra.

Pentru cei care isi doresc sa aprofundeze si sa se specializeze mai mult in design-ul de interior avem o veste buna: dupa ce ati absolvit Cursul de Design Interior puteti parcurge si stagiile 1 si 2 ale cursului de Specialist Decorator (durata: 5 luni) organizate de Atelierele ILBAH. Mai multe detalii despre modulele Avansate ale cursului de Design Interior puteti gasi la urmatorul link: Curs Specialist Decorator.


Cursul de Design Interior se desfasoara in
Bucuresti, Cluj-Napoca si Ploiesti!


*Mai jos puteti vedea o selectie de poze din cadrul cursului precum si informatii utile despre costuri si cum te poti inscrie.

 

Detalii Curs Design Interior

Informatii Curs Design Interior
Denumire-curs-autorizatDenumirea oficiala a cursului:
Decorator Interioare

Curs Autorizat. Cod COR 343202

durata-cursDurata cursului: 10 saptamani
*Intreaba care este programul (zile/ore)

calendar-cursuriInscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:
*Locurile libere: / 20

pret-cursCost curs: 2800 Lei 2500 Lei
*de la 277,78 Lei/luna (…afla mai multe)

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
I. integral: 20% ExtraReducere (detalii aici)
II. in 3 rate – prima rata: 500 Lei (va garanteaza inscrierea)
III. in 9 rate prin Card Avantaj, StarBT, Raiffeisen
* Plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj, StarBT sau Raiffeisen si beneficiezi de cele mai mici rate lunare, fixe, fara dobanda sau comision.
card-raiffeisen-9-rate-fara-dobanda-cursuri-autorizate-formare-profesionala-sfw-bucuresti-cluj-ploiesti-small

IV. Alte Carduri de Credit? Finalizand INSCRIEREA ONLINE poti sa platesti si prin:
rate-fara-dobanda-card-de-credit-pay-Atelierele-Ilbah-3

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Absolvent liceu cu sau fara diploma de bac.

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC)
Diploma recunoscuta National si International
(detalii aici)

Locatia-CursuluiAcest curs se desfasoara in*:
Bucuresti, Cluj, Ploiesti (vezi Contact)
*Atat partea practica, cat si cea teoretica se desfasoara la sediile Atelierele ILBAH dotate corespunzator.

+4 0730 643 130

*le vei primi automat pe e-mail!

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mailurile sau numerele de telefon afisate pe site.

Competentele standardului ocupational
 • Lucrul in echipa
 • Comunicarea interactiva la locul de munca
 • Dezvoltarea profesionala
 • Efectuarea de calcule matematice
 • Planificarea sarcinilor proprii si a timpului de lucru
 • Identificarea materialelor de baza folosite la amenajarea locuintei
 • Aplicarea procedurilor de control al calitatii
 • Aplicarea normelor de protectia muncii
 • Analizarea informatiilor semnificative
 • Efectuarea de relevee ale situatiei existente
 • Conceperea solutiilor
 • Pregatirea prezentarii solutiei propuse
 • Alcatuirea unui proiect de amenajare interioara
 • Oferirea de consultanta

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate
Copie dupa certificatul de nastere
Copie dupa certificatul de casatorie
(numai in cazul schimbarii numelui)
Copie dupa ultimul act de studii

Cauti un curs Online?

Curs-design-interior-ONLINE-LIVE-amenajarii-Atelierele-ILBAH-featured-sfw
Curs-3ds-max-ONLINE-LIVE-V-ray-Corona-vizualizari-arhitecturale-3d-studio-max-randari-ultrarealiste-smallVrei mai mult? Mai poti urma:


Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.