Investind minim poti obtine efecte majore si sanse nelimitate!

Credem cu tarie in sansele pe care le oferim cursantilor nostri prin livrarea cursurilor de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi si in conditii accesibile tuturor. Deja consacrate, cursurile Atelierele ILBAH, au o cautare deosebita datorita deschiderii si preocuparii noastre fata de fiecare dintre dumneavoastra. Fiecare individ este unic, iar asta inseamna ca noi trebuie sa livram programe personalizate si diferentiate, care sa se alinieze nevoilor, cerintelor si posibilitatilor reale.

Acum, cursurile noastre sunt accesibile tuturor celor care doresc sa se dezvolte intr-un cadru profesionist. Spunem acest lucru datorita preturilor mici, a promotiilor si reducerilor pe care le desfasuram constant, dar si datorita numeroaselor optiuni de plata pe care le punem la dispozitie.

Inscrierea la unul din cursurile noastre va este garantata in momentul achitarii primei rate, sau a cursului integral. Iata mai jos care sunt optiunile de plata a programelor de formare profesionala Atelierele ILBAH:

  1. Plata integrala. Va confera o reducere de 10% (valabil pentru marea majoritate a cursurilor); se poate realiza atat la unul dintre sediile noastre cat si prin transfer bancar.
  2. Plata in pana la 5 rate. Prima rata va garanteaza inscrierea la curs, restul ratelor putand fi achitate pe parcurs; platile se pot realiza atat la unul dintre sediile noastre cat si prin transfer bancar.
  3. Plata in 9 rate, fara dobanda si comision 0. Aceasta optiune este valabila pentru plata folosind diverse carduri de credit! Chiar si aici va punem la dispozitie mai multe tipuri de programe: CardAvantaj, StarBT sau Raiffeisen.
Cursuri-autorizate-in-rate-card-avantaj-Atelierele-ILBAH-9
Va acordam posibilitatea de a achita taxa oricarui curs, printr-un sistem de plata de pana la 9 rate fixe, fara dobanda (prin Card Avantaj)Prin Card Avantaj, dumneavoastra alegeti in cate rate doriti sa platiti cursul (rate fixe, fara dobanda, fara comisioane).

 *Mai multe informatii despre cum puteti obtine propriul Card Avantaj puteti afla de pe site-ul www.cardavantaj.ro.

star bt la atelierele ilbahSuntem parteneri Banca Transilvania prin programul StarBT. Daca aveti un card de credit STAR de la Banca transilvania il puteti folosi pentru a plati taxa de scolarizare in  9 rate fara dobanda.. 

Mai mult de atat, daca alegeti sa platiti cursul cu un card STAR (fara sa folositi optiunea de plata in rate) veti primi 5% puncte STAR (puncte de loialitate), pe care le veti putea folosi la cumparaturi din alte magazine partenere sau chiar de noi cursuri din portofoliul Atelierele ILBAH. (pentru detalii: click aici

 

cursuri-in-rate-raiffeisen-bucuresti-cluj-ploiestiAi un card de cumparaturi de la Raiffeisen? Foloseste-l daca vrei sa achiti orice curs organizat de Atelierele ILBAH in pana la 9 rate, fara dobanda!

Nu ai un card de credit de la Raiffeisen? Iti poti face unul foarte repede si fara batai de cap! Pentru mai multe detalii intra aici. 

 

4. Alte Carduri de Credit? Finalizand INSCRIEREA ONLINE* poti sa platesti si prin:
rate-fara-dobanda-card-de-credit-pay-Atelierele-Ilbah-3
*Link-ul pentru Inscrierea Online il veti primi in e-mailul cu informatii complete despre curs (apasati butonul “Solicita informatii complete” de pe pagina cursului pe care doriti sa il urmati si veti primi automat un mail detaliat)


Va multumim si va asiguram ca vom incerca intotdeauna sa venim in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune solutii. Va invitam si pe dumneavoastra sa intrati in marea familie Atelierele ILBAH. Cu drag! 

Vezi aici lista cursurilor pe care le poti alege!