Investind minim poti obtine efecte majore si sanse nelimitate!

Credem cu tarie in sansele pe care le oferim cursantilor nostri prin livrarea cursurilor de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi si in conditii accesibile tuturor. Deja consacrate, cursurile Atelierele ILBAH, au o cautare deosebita datorita deschiderii si preocuparii noastre fata de fiecare dintre dumneavoastra. Fiecare individ este unic, iar asta inseamna ca noi trebuie sa livram programe personalizate si diferentiate, care sa se alinieze nevoilor, cerintelor si posibilitatilor reale.

Inscrierea la unul din cursurile noastre va este garantata in momentul achitarii primei rate, sau a cursului integral. Iata mai jos care sunt optiunile de plata a programelor de formare profesionala Atelierele ILBAH:

1. Plata integrala. Va confera o reducere de 10% (valabil pentru marea majoritate a cursurilor); se poate realiza atat la unul dintre sediile noastre cat si prin transfer bancar. Reducerea de 10% poate sa nu se aplice in cazul in care exista anumite promotii/oferte in desfasurare.

2. Plata in pana la 5 rate. Prima rata va garanteaza inscrierea la curs, restul ratelor putand fi achitate pe parcurs; platile se pot realiza atat la unul dintre sediile noastre cat si prin transfer bancar, sau chiar Online.

3. Plata in rate fixe, fara dobanda si comision 0 (cu card de credit)

    • Card Avantaj (pana la 9 rate)
    • Star BT (pana la 9 rate)
    • AlphaBank (pana la 9 rate)
    • Raiffeisen (pana la 12 rate)
    • Garanti Bonus Card (pana la 9 rate)

carduri de credit acceptate rate fara dobanda

4. Finantare rapida, 100% Online, prin TBI Pay

credit online rate tbi bank

5. Prima de Cariera Didactica? Detalii aici…

6. Carduri Tichete Cadou emise de Pluxee (Sodexo) sau Edenred

Vezi aici lista cursurilor pe care le poti alege!