Curs Decorator Floral

Descriere

Florile sunt expresia plina de parfum si zbor de fluturi a frumusetii vietii. Florile sunt poezie pentru sufletul omenesc prin intensitatea emotiei si a simtirii ce o transmit.

In cadrul cursului de decorator floral vei invata sa privesti un aranjament floral nu ca pe un obiect decorativ, ci ca pe o adevarata opera de arta. Folosind tehnicile potrivite si regulile estetice consacrate (culoare, textura, proportie), decoratorul floral trebuie sa compuna, de fapt, povestea din spatele aranjamentului floral, fara de care parfumul si muzicalitatea acestuia nu ar avea sens. Florile sunt capabile sa transmita emotii si sentimente; ele nu se ofera niciodata la intamplare.

Cursuri Decorator Floral la Atelierele ILBAH

Vrei sa devii regizorul din spatele povestii florilor? Urmand cursul de Decorator Floral la Atelierele ILBAH vei putea deprinde toate cunostintele necesare realizarii aranjamentelor florale la nivel de arta. Invata sa creezi aranjamente si instalatii florale cu pasiune pentru ca doar asa ai o sansa foarte mare de a te diferentia. Tehnica? Te va ajuta sa realizezi aranjamente rezistente in timp, indiferent de conditii.

Curs Design Floral pentru rezultate pe masura!

Cursurile de design floral pe care le organizam au aparut din ideea ca doar prin educatie si perseverenta poti sa realizezi lucruri la care nici nu visai in domeniul designului floral. Cursul de decorator floral se adreseaza celor care doresc sa inceapa o meserie in acest domeniu dar si iubitorilor de frumos care vor doar sa isi hraneasca pasiunea pentru flori sau sa isi impresioneze prietenii cu aranjamente florale spectaculoase. 

De-a lungul cursului veti fi surprinsi cu invitati speciali, care au facut cariera in domeniul florilor. Dintre acestia putem aminti pe Lectorul univ. Dr. Sorina Petra, cu care veti face o incursiune chiar si prin serele moderne ale Facultatii de Horticultura din Bucuresti.


Atentie! Scoala noastra va pune la dispozitie gratuit, toate florile, accesorile si consumabilele necesare pentru practica.


La final, sedinta foto! Vom poza creatiile de examen ale absolvenitlor in cadrul studioului nostru foto profesional. Astfel, veti avea primul portofoliul de aranjamente florale!


Absolvind cursul de decorator floral la Atelierele ILBAH, participantul va putea profesa meseria de decorator floral, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscuta atat in tara cat si in strainatate (detalii aici)

Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa poti alege:

1. Cursuri Design Floral cu program after-work
2. Cursuri Design Floral cu program matinal
3. Cursuri Design Floral cu program de pranz
4. Cursuri Design Floral cu program de weekend
*intreaba care sunt zilele de desfasurare, orele sau chiar data de incepere!

Inconjoara-te de culoare nu numai pentru a decora spatiul in care traiesti, ci si pentru a-ti imbunatati starea de spirit, sanatatea, sau starea de bine pe care florile ti-o transmit. Inconjoara-te de natura, pentru ca fiecare dintre noi suntem precum o floare: unici, frumosi si plini de viata. Te asteptam la cursul autorizat de decorator floral organizat de Atelierele ILBAH pentru a deveni un adevarat florar-decorator!

*Crezi ca ai ce iti trebuie pentru a realiza aranjamente florale ca in imaginile de mai jos? Noi spunem ca da! Vino sa iti aratam ca si tu poti! Mai jos puteti vedea o mini selectie de poze din timpul cursului, cu aranjamente realizate de cursanti.

 

Detalii Curs Decorator floral

Informatii Curs Decorator Floral
Denumire-curs-autorizatDenumirea oficiala a cursului:
Florar-Decorator

Curs Autorizat. Cod COR 611203

durata-cursDurata cursului: 2,5 luni
*Intreaba care este programul (zile/ore)

calendar-cursuriInscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:
*Locuri libere: / 14

pret-cursCost curs: 2800Lei  2200 Lei
*de la 244,45 Lei/luna (…afla mai multe)
*Florile, consumabilele si accesoriile sunt incluse in pret!

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
I. integral: 10% Discount
II. in 3 rate – prima rata: 500 Lei (va garanteaza inscrierea)
III. in 9 rate prin Card Avantaj sau Star BT
* Plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj sau StarBT si beneficiezi de cele mai mici rate lunare, fixe, fara dobanda sau comision.

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Invatamant minim obligatoriu (8 sau 10 clase)

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC).Diploma recunoscuta National si International (detalii aici)

Locatia-Cursului

Depunerea dosarelor si locatia cursului:
Centrul de Creatie Atelierele ILBAH din Str. Romulus nr. 4 (vezi Contact)

+4 0730 643 130

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mail-ul: inscrieri@ateliereleilbah.ro sau numerele de telefon afisate pe site.

Competentele standardului ocupational
  • Pregatirea florilor taiate si a materialului vegetal pentru comercializare
  • Realizarea aranjamentelor florale
  • Valorificarea florilor si a aranjamentelor florale

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate
Copie dupa certificatul de nastere
Copie dupa certificatul de casatorie
(numai in cazul schimbarii numelui)
Copie dupa ultimul act de studii

Altii au urmat si…


 

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.