Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Despre noi

Cine suntem?

Atelierele ILBAH
–Cursuri de Calificare si Formare Profesionala-

Atelierele-ILBAH-Cursuri-de-calificare-si-formare-profesionala-recunoscute-national-si-international-cover-1


Mai mult decat o scoala pentru adulti – o experienta unica, pentru o viata!


Atelierele ILBAH organizeaza Cursuri de Calificare si Formare Profesionala Autorizate (recunoscute national si international) inca din anul 2012, atunci cand conceptul si-a deschis pentru prima oara portile publicului din Bucuresti. De atunci si pana acum, am incercat intotdeauna sa oferim cursantilor nostri o experienta unica, prin cursuri de cea mai buna calitate, intr-un mod care sa starneasca interesul si sa provoace la mai mult. Portofoliul Atelierele ILBAH numara pana in prezent peste 50 de cursuri ce se desfasoara in cele 4 sedii din tara: doua in Bucuresti, unul in Cluj-Napoca si unul in Ploiesti.
Acum, poti urma cursurile noastre si ONLINE!
Da-i sansei o sansa!

ImportantDezvoltarea noastra continua, asa ca urmareste activitatea Atelierele ILBAH. Afla din timp informatii despre noile cursuri pe care le vom lansa, sau care sunt orasele in care vom inaugura noi centre Atelierele ILBAH. Urmareste-ne pe www.ateliereleilbah.ro sau pe pagina noastra de Facebook.
Centrul-de-Creatie-Atelierele-ILBAH-despre-noi

Alimentam pasiuni. Hranim vise. Deschidem drumuri.

Cursantii nostri sunt condusi de asteptari si dorinte diferite! Ne place sa spunem ca oferim o experienta de neuitat celor care urmeaza cursurile din pasiune sau hobby, dar si cea mai buna sansa celor care vor sa se angajeze, sa se perfectioneze intr-un anumit domeniu, sau chiar sa isi deschida propria afacere.


Design, Fashion, Cooking, Organizare Evenimente, Arte Vizuale, Grafica si Proiectare, Programare IT | App & Web Dev, Comunicare & Online Marketing, Business si Management, Beauty, Hobby, Online LIVE sunt cele 12 mari categorii dupa care se pot clasifica cursurile Atelierele ILBAH. Inscrie-te la unul din cursurile pe care ti le punem la dispozitie si ofera-ti o experienta completa de invatare. Aceasta va ramane cu tine toata viata. Investeste in dezvoltarea ta personala si pregateste-te cu cei mai buni! www.ateliereleilbah.ro


Formarea profesionala este o activitate care sprijina dezvoltarea si evolutia profesionala, mai ales in perspectiva ultimilor ani ai evolutiei macroeconomice si sociale. Schimbarile tot mai dese din societatea romaneasca obliga la o adaptare rapida la situatii profesionale tot mai diverse si mai provocatoare.

Cursurile autorizate se desfasoara dupa o programa aprobata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica. Dupa finalizarea cursurilor, se organizeaza un examen final, in urma caruia participantii obtin diplome recunoscute la nivel national si international.

Traineri cu experienta, programa adaptata, dar si cele mai bune conditii pentru un mediu de invatare complet sunt doar o parte din beneficiile pe care le vei descoperi la Atelierele ILBAH.


Vezi aici lista completa de cursuri
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
PROGRAMARE IT | App & Web Dev
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty
Hobby
Online LIVE


Obiectivele noastre

Implementarea si promovarea Educatiei si Formarii Profesionale
Sublinierea rolului invatarii pe tot parcursul vietii
Dezvoltarea Resurselor Umane
Cresterea competitivitatii pe piata muncii
Formarea Profesionala Continua a adultilor
Prevenirea riscului somajului
Dobandirea de catre cursanti a unor cunostinte avansate, a unor metode si procedee moderne, necesare pentru realizarea activitatilor profesionale
Realizarea reconversiei profesionale determinata de restructurari socioeconomice
Promovarea in munca si dezvoltarea carierei profesionale a absolventilor

In final, noi, Atelierele ILBAH, nu spunem nici ca suntem cei mai buni si nici ca suntem cei mai mari! In fond, nu asta conteaza… Ci dorinta noastra de a va oferi fiecaruia dintre voi cea mai buna sansa in a realiza ceea ce v-ati propus.

Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala


Vezi aici Testimoniale…


Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.