Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Curs Programare IT | Full-Stack Developer: Front-End & Back-End

Descriere

Curs Programare IT
Full-Stack Developer: Front-End & Back-End

in Bucuresti si Cluj-Napoca.
…acum si Online LIVE (detalii aici)

Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere…

Cursurile de Programare IT / App & Web Development de la Atelierele ILBAH se adreseaza celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniul IT si se impart in 3 categorii:

Full-Stack Developer (Programator Full-Stack)

Front-End Developer (Programator Front-End)

Back-End Developer (Programator Back-End)

*Cursul Full-Stack Developer este format din: Curs Front-End + Curs Back-End


Urmand oricare dintre cursurile de mai sus vei putea sa profesezi in domeniul IT deoarece vei capata toate cunostiintele necesare pentru angajare. Cursurile sunt acreditate si recunoscute la nivel international. Nota! Cursurile pot fi urmate impreuna sau separat!


From Zero to HeroTotul se invata de la 0!


Toate cursurile din domeniul IT | App & Web Development sunt recomandate atat incepatorilor, cat si celor care doresc sa aprofundeze anumite notiuni specifice. La final, vei deprinde toate notiunile teoretice si abilitatile practice, iar acreditarea obtinuta iti va permite sa te angajezi. Cursul se bazeaza pe foarte multa practica, sustinuta de o componenta teoretica solida. In plus, vei primi foarte multe teme si aplicatii practice, dar si suport de curs in format electronic.

Curs Programare IT | Full-Stack Developer: Front-End & Back-End

Inainte de a face o alegere este important sa intelegi ce vei invata in cadrul fiecarui curs si cum te va ajuta fiecare in formarea ta ca viitor programator!


Front-End Developer sau Back-End Developer? Diferente pe scurt:


Front-End Developer-ul este responsabil de modul in care arata website-ul sau aplicatia! El lucreaza cu Imagini, Continut si Structura folosind in general HTML, CSS & JavaScript ca limbaje de programare.

Back-End Developer-ul este responsabil de modul in care functioneaza website-ul/aplicatia avand o gandire logica si foarte bine structurata. El lucreaza cu baze de date. In acest moment cele mai utilizate limbaje folosite in Back-End sunt PHP / MySQL si Framework-ul Laravel.

Spre exemplu: Daca vorbim despre un website, Developer-ul Front-End creaza template-ul, arhitectura si designul website-ului aranjand textul, pozitionand imaginile, meniurile, butoanele si in general tot ceea ce tine de interfata pe care o vede utilizatorul. Developer-ul Back-End dezvolta modul in care functioneaza site-ul, conecteaza interfata cu baza de date, imbunatateste modul in care utilizatorii navigheaza pe site, asigura securitatea si performantele acestuia, etc.

Ce este un Full-Stack Developer? Full-Stack Developer-ul acopera atat partea de Front-End cat si partea de Back-End.

bandou_site_reducere_-august-20-extrareducere

I. Curs 

Front-End Developer. Ce inveti?

Curs-Programare-IT-App-Web-Development-FullStack-FrontEnd-BackEnd-Developer-Atelierele-ILBAH-1

HTML, CSS & JavaScript.
Durata: 4 Luni

HTML 5: HTML (Hyper Text Markup Language) este limbajul folosit pentru realizarea structurii unui website sau a unei aplicatii.

<h1> This is a Heading </h1>

<p> This is a paragraph </p>

<a name=… href=…> Anchor Example </a>

CSS 3: CSS (Cascading Style Sheets) este limbajul utilizat pentru a defini modul in care este redat vizual fiecare element din structura HTML.

<style>

CSS goes here

</style>

Javascript: Javascript este limbajul utilizat pentru a crea continutul dinamic al unui website sau al unei aplicatii. Este folosit pentru a crea automatizari si pentru a anima diverse elemente. Practic, prin acest limbaj se controleaza orice se misca, se incarca permanent sau se schimba dinamic: grafica animata, slideshow fotografii, sugestii text auto-complete, formulare interactive, etc.

<script type=”text/javascript”>

JavaScript code goes here

</script> 

II. Curs

Back-End Developer. Ce inveti?

Curs-Programare-IT-App-Web-Development-FullStack-FrontEnd-BackEnd-Developer-Atelierele-ILBAH-2

PHP, MySQL & Laravel Frameworks
Durata: 4 Luni

MySQL: MySQL (Structured Query Language) este un limbaj de organizare al bazelor de date si al tabelelor. Acest limbaj este necesar pentru ca informatiile sa fie preluate in mod organizat de catre website sau aplicatia la care lucram. Folosind acest limbaj, aplicatia genereaza, modifica si structureaza informatiile pentru a putea fi folosite automat in procese ulterioare.

PHP: PHP (Hypertext Preprocessor) este un limbaj de programare prin care se controleaza informatia din baza de date/server, generandu-se astfel continutul web dinamic. Prin limbajul PHP se realizeaza interactiunea cu baza de date/serverul web (variabile, operatii, functii, procesarea informatiilor, etc.)

Laravel Framework: Laravel este un Framework PHP, o platforma care ajuta la scrierea rapida a unei aplicatii deoarece vine deja cu o structura. Folosind un Framework PHP, developerul/programatorul castiga foarte mult timp deoarce nu este nevoit sa rescrie de fiecare data codurile PHP repetitive.

III. Curs

Full-Stack Developer. Ce inveti?

Cursul cuprinde atat partea de Front-End cat si partea de Back-End si se adreseaza celor care doresc sa detina notiuni complete in domeniu!

Durata totala: 8 Luni

Fiecare modul dureaza 4 luni, fiind 2 sedinte pe saptamana a cate 3 ore. Cursurile se desfasoara la sediile Atelierele ILBAH sau Online LIVE. Urmand cursurile Atelierele ILBAH ai posibilitatea sa alegi, in functie de programul tau, orele la care sa participi la curs: matinal, afterwork sau weekend. 

Important! Pe langa sedintele care se desfasoara la sediile Atelierele ILBAH sau Online LIVE, sub indrumarea trainerului tau, trebuie sa aloci suplimentar inca 6 ore pe saptamana pentru realizarea temelor individuale care sunt extrem de importante.


Bandou-Cursuri-Online-Acreditate-620x310-sfw

Acum poti urma acest curs acreditat, Online! Este o oportunitate unica, valabila pentru o perioada limitata. Vremurile pe care le traim au condus la simplificare procedurilor, dar si la o relaxare a legislatiei privind formarea profesionala, fapt ce a condus la posibilitatea de a sustine o parte din cursuri, integral ONLINE, in format LIVE! Detalii aici…


Cursurile de Programare IT | Full-Stack Developer: Front-End & Back-End se desfasoara in
Bucuresti, Cluj-Napoca, dar si Online LIVE!


Urmand cursul de Full-Stack Developer (Back-End Developer + Front-End Developer), la final, vei sustine doua examene in urma carora obtii doua certificate recunoscute la nivel international: Programator Ajutor (cod COR: 351201) si Programator Sistem Informatic (cod COR: 251204)*.

Daca alegi sa urmezi doar unul din cele doua cursuri propuse (Back-End Developer sau Front-End Developer) la final, obtii certificatul recunoscut la nivel international de Programator Ajutor (cod COR: 351201 ).

*Certificatul de Programator Sistem Informatic (cod COR: 251204) poate fi obtinut doar de catre persoanele cu studii superioare care au absolvit examenul pentru Programator Ajutor (cod COR: 351201 ).


Cine sunt trainerii Atelierele ILBAH? Indiferent de orasul in care vei alege sa urmezi cursurile Atelierele ILBAH ai garantia ca vei avea parte de cea mai buna pregatire. Adevarati profesionisti, oameni de succes al caror nume se identifica cu ceea ce au realizat in domeniu sunt gata sa iti dezvaluie toate secretele acestei meserii, dar si sa iti impartaseasca din experienta lor! In ei, vei gasi motivatia de a deveni cel mai bun, dar si cunostintele de care ai nevoie pentru a reusi in domeniul ales.


Detalii Curs Full-Stack Developer | Front-End | Back-End

Informatii Cursuri Programare IT
Denumire-curs-autorizatDenumire Cursuri:

Full-Stack Developer:
Front-End & Back-End
Curs Autorizat.

Important! Cursantii trebuie sa vina cu laptopul propriu.

durata-cursDurata curs:

I. Front-End: 4 Luni
II. Back-End: 4 Luni
III. Full-Stack: 8 Luni

*Intreaba care este programul (zile/ore)
*Cursurile pot fi urmate impreuna sau separat!

calendar-cursuriInscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:
*Locurile libere: / 20

pret-cursCost curs:

Front-End: 4200 Lei 3600 Lei
Back-End: 4200 Lei 3600 Lei
Full-Stack: 8400 Lei 6800 Lei*
*oferta pachet Front-End + Back-End

**de la 400 Lei/luna (…afla mai multe)

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
I. integral: 20% ExtraReducere (detalii aici)
II. in 3-5 rate – prima rata: 500 Lei (va garanteaza inscrierea)
III. in 9 rate prin Card Avantaj, StarBT, Raiffeisen
* Plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj, StarBT sau Raiffeisen si beneficiezi de cele mai mici rate lunare, fixe, fara dobanda sau comision.
card-raiffeisen-9-rate-fara-dobanda-cursuri-autorizate-formare-profesionala-sfw-bucuresti-cluj-ploiesti-small

IV. Alte Carduri de Credit? Finalizand INSCRIEREA ONLINE poti sa platesti si prin:
rate-fara-dobanda-card-de-credit-pay-Atelierele-Ilbah-3

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Absolvent liceu cu sau fara diploma de bac.

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC)
Diploma recunoscuta National si International
(detalii aici)

Locatia-CursuluiAcest curs se desfasoara in*:
Bucuresti, Cluj. (vezi Contact)
*Atat partea practica, cat si cea teoretica se desfasoara la sediile Atelierele ILBAH dotate corespunzator.
…acum si Online LIVE (detalii aici)

+4 0730 643 130

*le vei primi automat pe e-mail!

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mailurile sau numerele de telefon afisate pe site.

Competentele standardului ocupational

Programator sistem informatic
cod COR: 251204

 • Proiectarea programului / componentei /aplicatiei software.
 • Elaborarea programului / componentei / aplicatiei software.
 • Testarea programului / componentei / aplicatiei software.
 • Asigurarea corectitudinii rezultatelor obtinute.
 • Asigurarea securitatii programelor / componentei / aplicatiei software, a datelor de test si a suporturilor / dispozitivelor de stocare.
 • Implementarea programului / componentei / aplicatiei software.
 • Acordarea de consultanta beneficiarilor / utilizatorilor programului/aplicatiei.

Programator ajutor
cod COR: 351201

 • Elaborarea programului / componentei aplicatiei software.
 • Asigurarea corectitudinii rezultatelor obtinute din program / aplicatie
 • Asigurarea necesarului de componente si materiale consumabile
 • Asigurarea securitatii programelor / aplicatiilor, a datelor de test si a suporturilor / dispozitivelor de stocare.
 • Gestionarea dispozitivelor de stocare a programelor si datelor de test
 • Testarea si implementarea programului / aplicatiei.
 • Instruirea si asistarea beneficiarilor / utilizatorilor programului / aplicatiei

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate
Copie dupa certificatul de nastere
Copie dupa certificatul de casatorie
(numai in cazul schimbarii numelui)
Copie dupa ultimul act de studii

Pentru o experienta completa si dezvoltarea tuturor abilitatilor ce tin de ONLINE va recomandam sa urmati si cursurile de:

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.