Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

Descriere

Curs autorizat
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere…

Bani sunt! Scapa de ideea ca nu ar fi sau ca la tine nu vor ajunge! Planul tau de afaceri se poate concretiza. Este stiut faptul ca Romania este pe ultimul loc in UE la absorbtia banilor din Fondul Social European. Exista mai multe linii de finantare care pot fi accesate. In primul rand trebuie sa stii CE si CUM sa CERI.  Invata sa scrii proiecte!


Curs Expert Accesare Fonduri Europene: recomandat fie celor care doresc sa isi dezvolte propriile idei, fie celor care vor sa deruleze proiecte pentru alti beneficiari avand astfel posibilitatea de a oferi CONSULTANTA specializata. Absolvind Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene organizat de Atelierele ILBAH vei obtine o diploma autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate, diploma fiind recunoscuta la nivel national si international.

Informeaza-te si invata sa gandesti constructiv!

Scrierea unui proiect pe fonduri europene sau nationale nerambursabile presupune o foarte buna gandire strategica si informata, dar si coerenta in scriere si implementare. Invata de la trainerii nostri, experti in accesarea fondurilor structurale si de coeziune europene care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi, de la idee si pana la implementare. Vei dobandi astfel abilitati excelente in scrierea proiectelor si managementul acestora. Elaborarea planului de afacere este coloana vertebrala a oricarui proiect – vei invata cum sa structurezi si ce trebuie sa contina un plan de afacere pentru a avea succes. Cursul isi propune sa prezinte oportunitatile de care trebuie sa profiti dar si care sunt situatiile dificile care pot aparea in derularea proiectelor.


Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene
Ce vei invata la Atelierele ILBAH. Teme abordate.


Institutii si mecanism de acordare

Programe operationale existente

Drepturi si obligatii

Reguli de buna practica

Pregatirea initiala a proiectului

Identificarea si stabilirea obiectivelor

Sustenabilitatea proiectului

Ghidul Solicitantului

Reguli de eligibilitate

Identificarea grupului tinta

Alegerea corecta a liniei de finantare

Bugetare si planificare

Stabilirea surselor de finantare

Stabilirea parteneriatelor

Realizarea planului de afaceri

Oportunitati de finantare 

Forma de organizare a solicitantului

Intocmirea cererii de finantare

Intocmirea dosarului de achizitii

Formularea contestatiilor

Derularea procedurilor de achizitie

Intocmirea cererilor de rambursare

Etape in implementarea proiectului

Manualul de Identitate Vizuala

Publicitatea proiectului

Monitorizarea proiectului

… si multe altele

Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene se focuseaza pe insusirea in mod activ a notiunilor teoretice, astfel incat o componenta generoasa este dedicata punerii in practica a informatiilor acumulate. Se vor prezenta studii de caz despre proiecte reusite dar si proiecte care au esuat, analizand bineinteles motivele pentru care acest lucru s-a intamplat…

Trainerul TAU
Radu Moldoveanu

Absolvent al unui MBA in cadrul City University of Seattle, Radu Moldoveanu este un antreprenor de succes dar mai ales un consultant financiar cu o vasta experienta in domeniul accesarii fondurilor nerambursabile. Detinand propria firma de consultanta financiara, Radu Moldoveanu va veni intampinarea cursantilor nu doar cu sfaturi teoretice ci si cu sfaturi practice derivate din experienta sa profesionala de pana acum.

Radu a lucrat tip de 5 ani in cadrul BCR, membra a Erste Group, gestionand atat companii private cat si companii de stat si institutii publice, perioada in care a participat activ la cofinantarea a numeroase proiecte finantate prin fonduri structurale si de investitii. Ulterior, a lucrat timp de 2 ani in cadrul unei companii de consultanta financiara dedicata sectorului public.

Incepand cu anul 2014 acesta s-a alaturat, in calitate de Managing Partner, companiei de consultanta Smart Business Projects, companie care ofera consultanta financiara specializata atat companiilor din mediul privat cat si municipalitatilor si companiilor de stat. In cadrul propriei firme de consultanta Radu a fost implicat in numeroase proiecte finantate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), Programul Operational Regional (POR), Programul Operational Capital Uman (POCU) si prin fonduri guvernamentale gestionate de AIPPIMM. De-a lungul timpului Radu a avut diverse aparitii media unde si-a exprimat opinia privind bunul mers al accesarii si implementarii in Romania a fondurilor structurale si de investitii aferente exercitiului financiar 2014-2020.

 Un expert in accesarea de fonduri europene trebuie sa stie sa se documenteze in vederea elaborarii proiectului si sa cunoasca foarte bine legislatia in vigoare. Modul in care un proiect este realizat reprezinta cheia accesarii fondurilor necesare derularii acestuia.


Cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene este structurat in doua parti:  o parte teoretica, unde vor fi prezentate notiunile de legislatie privind programele de finantare  si domeniile ce pot beneficia de finantare, tipuri de fonduri si programe si multe aspecte ce tin de partea juridica si administrativa a derularii unui proiect pe fonduri europene dar si o parte practica si interactiva, in care vei lucra (individual si in echipa) la implementarea unui proiect concret – de la idee la bani: planificarea, gestionarea, organizarea, monitorizarea si controlul resurselor in cadrul unui proiect. In plus, cursul va fi presarat de studii de caz, multiple exemple despre greselile care se fac frecvent in accesarea si implementarea proiectelor.

Detalii Curs Expert Accesare Fonduri


Informatii Curs Expert Accesare Fonduri
Denumire-curs-autorizatDenumirea standardului ocupational:
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene 

Curs Autorizat. Cod COR: 242213 

durata-cursDurata cursului: 2 saptamani
*Intreaba care este programul (zile/ore)

calendar-cursuriInscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:
*Locuri libere: / 12 

pret-cursCost curs: 800Lei  600 Lei
*de la 66,67 Lei/luna (…afla mai multe)

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
I. integral: 10% Discount
II. in 3 rate – prima rata: 300 Lei (va garanteaza inscrierea)
III. in 9 rate prin Card Avantaj sau Star BT
* Plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj sau StarBT si beneficiezi de cele mai mici rate lunare, fixe, fara dobanda sau comision.

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Absolvent studii superioare

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC).Diploma recunoscuta National si International (detalii aici)

Locatia-Cursului

Depunerea dosarelor si locatia cursului:
Sediul Central Atelierele ILBAH din Str. Radu Calomfirescu, nr. 13 (vezi Contact)

+4 0729 373 342 
+4 0751 705 943 

+4 0730 643 130

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mail-ul: inscrieri@ateliereleilbah.ro sau numerele de telefon afisate pe site.

Unitati de competenta dobandite
  • Aplicarea normelor de sanatate si securitate in munca
  • Aplicarea normelor de protectia mediului
  • Mentinerea unor relatii de munca eficace
  • Pregatirea elaborarii proiectului
  • Documentarea in vederea realizarii proiectului
  • Stabilirea parteneriatelor
  • Elaborarea proiectului

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate
Copie dupa certificatul de nastere
Copie dupa certificatul de casatorie
(numai in cazul schimbarii numelui)
Copie dupa ultimul act de studii

Afla mai multe si despre celelalte cursuri din domeniu:

 

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2018 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.