Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Curs Bucatar

Descriere

Curs Bucatar (Autorizat)

in Bucuresti si Cluj-Napoca.

Prietenii te lauda ca gatesti delicios, dar tu iti doresti mai mult? Vrei  sa schimbi bucataria casei tale cu bucataria unui restaurant, sau pur si simplu vrei sa iti educi tehnicile culinare pentru a te perfectiona? Inscrie-te la Cursul de Bucatar organizat de Atelierele ILBAH pentru a deveni un profesionist in domeniu.

Curs Bucatar: recomandat celor care isi doresc o cariera in bucatarie sau pasionatilor peste masura… Un curs care imbina cu succes traditia si inovatia, pasiunea si profesionalismul in bucatarie. De la antreu la sufleu, de la orez la fonduri glace, de la paste la peste, de la fripturi la garnituri, de la pate-uri la mousse-uri, de la supe si ciorbe ademenitoare, la dressing-uri si fructe de mare, arta culinara nu va mai avea secrete pentru tine!


In perioada 18 Aprilie – 6 Mai, ti-am pregatit o super Oferta de Sarbatori: Finalizeaza inscrierea ONLINE folosind codul #PasteFericit si beneficiezi de 20% ExtraReducere la orice curs, pentru plata integrala! Detalii despre regulamentul campaniei gasesti AICI. Locurile sunt limitate!


Chefi Profesionisti te vor invata limba internationala a gastronomiei! Depaseste “barierele” din bucatarie si invata sa gatesti cu incredere, experimentand si folosindu-ti toate simturile. Arta culinara inseamna gust si culoare, miros si savoare, traditie si inovatie, instinct si amprenta personala. In plus, vei deprinde secretele industriei HORECA, care este modul de organizare in bucataria unui restaurant, care sunt etapele si procesele tehnologice din spate, care sunt cele mai des intalnite probleme in domeniu, dar si cum iti poti eficientiza fluxul de lucru pentru un “service” rapid. Metode si tipuri de taieri? Nici o problema! Julienne, Brunoise, Cuburi mici/medii/mari, Allumette, Baton, Chiffonade, Oblique, Julienne fin, Brunoise Fin… la acest curs le vei invata pe toate!

curs-bucatar-cursuri-cooking-curs-gatit-atelierele-ilbah-small-s

Important! Toate ingredientele si ustensilele va sunt puse la dispozitie gratuit. Practica se face in bucataria proprie Atelierele ILBAH, utilata profesional! In plus, este obligatorie practica de minim o luna de zile in restaurantele partenere.


Curs Bucatar Autorizat! Cursul de Bucatar Atelierele ILBAH se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), astfel ca dupa absolvirea acestuia vei obtine o diploma acreditata, recunoscuta la nivel national si international, cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate!


Curs Bucatar la Atelierele ILBAH. Esti gata sa intri in bucatarie?


Curs Bucatar – Autorizat. Ce inveti?

Starters / Salads / Soups

Antreuri, Gustari, Salate, Sosuri, Supe, Dressinguri, Tarte, Tartine, Pateuri, Mousseuri, Preparate Raw-Vegane

 Main Courses

Ciorbe, Paste, Peste, Fructe de Mare, Preparate din Carne, Garnituri, Mancaruri Gatite, atat Romanesc cat si International

 HORECA: Behind The Scenes

Igiena si Protectia Muncii, Sistemul HACCP, Ustensile si Echipamente, Fluxul si Conservarea Alimentelor, Meniul & more

curs-bucatar-autorizat-curs-scurt-diploma-acreditata-bucatar-atelierele-ilbah-sfw

Cauti un curs mai scurt, de Hobby? Intra aici.


Scoala Bucatari – Impreuna, vom invata sa facem arta in farfurie


Curs Bucatar la Atelierele ILBAH – locul unde tot ce stiai despre bucatarie se va schimba. Platingul perfect nu a insemnat si nu va insemna niciodata doar mancare. E mult mai mult de atat. Platingul perfect inseamna arhitectura, culoare, proportie, emotie puternica, inseamna stimularea simturilor, toate amestecate, inseamna creatie si viziune, timp si dedicatie. Creatia ta culinara trebuie modelata pana in cele mai mici si rafinate detalii. La Atelierele ILBAH suntem pregatiti sa te intampinam si sa te ducem in lumea fascinanta a bucatariei de top. Una in care vei invata sa creezi preparate care sa arate senzational, dar care sa aiba si un gust de exceptie.


Cine sunt trainerii Atelierele ILBAH? Indiferent de orasul in care vei alege sa urmezi cursurile Atelierele ILBAH ai garantia ca vei avea parte de cea mai buna pregatire. Adevarati profesionisti, oameni de succes al caror nume se identifica cu ceea ce au realizat in domeniu sunt gata sa iti dezvaluie toate secretele acestei meserii, dar si sa iti impartaseasca din experienta lor! In ei, vei gasi motivatia de a deveni cel mai bun, dar si cunostintele de care ai nevoie pentru a reusi in domeniul ales.


Iata doar o parte din trainerii acestui curs!


Chef Florin Carnicianu  (Bucuresti)

Salut, sunt Chef Florin Carnicianu iar bucataria este locul in care am invatat sa iubesc… sa iubesc ceea ce fac! De peste 9 ani de zile lucrez in domeniul HORECA, iar parcursul meu profesional mi-a permis sa experiementez atat retete din bucataria romaneasca cat si din cea internationala. Sunt Chef Bucatar la Soiree Exclusive Venue, gurmand, pasionat si nerabdator sa te cunosc! Ne vedem la curs!

curs-bucatar-atelierele-ilbah-cursuri-cooking-Sef-Florin-Carnicianu

Chef Catalin Constantin (Bucuresti)

Buna, sunt Chef Catalin Constantin, co-fondator Restaurant [t]REI. Folosindu-ma de experienta anterioara in domeniul Horeca, coordonez activitatea in bucataria restaurantului, pentru a oferi celor care ne calca pragul o experienta care sa ii motiveze sa revina. Consider bucataria frantuzeasca punctul de reper in cultura culinara globala, dar m-am indragostit iremediabil de aromele Asiei. Doresc sa impartasesc pasiunea pentru arta gastronomiei cu oameni la fel de interesati de acest lucru. Chapeau!

curs-bucatar-atelierele-ilbah-cursuri-cooking-Sef-Catalin-Constantin

Chef Paul Madas (Cluj-Napoca)

Sunt Paul Madas iar pentru mine cariera si reusitele din bucatarie reprezinta un vis implinit. Provin dintr-o familie de bucatari, astfel ca inca de mic am invatat sa gatesc alaturi de mama si de bunica mea! Pot spune ca am mostenit secretele acestei meserii din generatie in generatie! Sunt un om normal, cu pasiuni normale si imi plac lucrurile facute bine. Participarea mea la Hell’s Kitchen a reprezentat o adevarata provocare, iar de-acum inainte vreau sa imi iau in serios si rolul de trainer! Te astept cu drag.

curs-bucatar-cluj-atelierele-ilbah-cursuri-cooking-Sef-paul-madas-300x300

& more…


Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa alegi:


1. Curs Bucatar cu program Matinal
2. Curs Bucatar cu program After-Work
3. Curs Bucatar cu program de Weekend
*intreaba care sunt zilele de desfasurare, orele sau chiar data de incepere pentru cursurile din Orasul Tau!


Cursul de Bucatar se desfasoara in
Bucuresti si Cluj-Napoca.


 

Detalii Curs Bucatar

Informatii Curs Bucatar
Denumire-curs-autorizatDenumirea oficiala a cursului:
Bucatar 
Curs Autorizat. Cod NC 5122.2.1 

durata-cursDurata cursului: 4 luni
*Intreaba care este programul (zile/ore)

calendar-cursuriInscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:
*Locuri libere: / 14 

pret-cursCost curs: 3200Lei  2800 Lei
*de la 311,12 Lei/luna (…afla mai multe)

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
I. integral: 20% Discount (detalii aici…)
II. in 3 rate – prima rata: 500 Lei (va garanteaza inscrierea)
III. in 9 rate prin Card Avantaj sau Star BT
* Plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj sau StarBT si beneficiezi de cele mai mici rate lunare, fixe, fara dobanda sau comision.

IV. Alte Carduri de Credit? Finalizand INSCRIEREA ONLINE poti sa platesti si prin:
rate-fara-dobanda-card-de-credit-pay-Atelierele-Ilbah-3

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Invatamant minim obligatoriu (8 sau 10 clase)

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC).Diploma recunoscuta National si International (detalii aici)

Locatia-Cursului

Acest curs se desfasoara in:
Bucuresti, Cluj (vezi Contact)
*Atat partea practica, cat si cea teoretica se desfasoara la sediile Atelierele ILBAH dotate corespunzator.

+4 0730 643 130

*le vei primi automat pe e-mail!

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mailurile sau numerele de telefon afisate pe site.

Competentele standardului ocupational – Curs Bucatar
  • Comunicarea la locul de munca
  • Desfasurarea muncii in echipa
  • Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
  • Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei
  • Intocmirea documentelor specifice
  • Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
  • Prevenirea poluarii mediului
  • Realizarea actiunilor de supervizare si control
  • Pregatirea antreurilor calde si reci
  • Pregatirea gustarilor calde si reci
  • Realizarea salatelor
  • Realizarea sosurilor
  • Pregatirea mancarurilor din legume,orez,oua, paste fainoase
  • Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare
  • Pregatirea mancarurilor din carne
  • Pregatirea fripturilor
  • Pregatirea preparatelor lichide
  • Prepararea dulciurilor (deserturilor)
  • Realizarea aluaturilor de baza
  • Prepararea fondurilor glace

certificat_de_calificare_specimen

Acte Necesare Inscriere
 Copie dupa buletin/act de identitate
Copie dupa certificatul de nastere
Copie dupa certificatul de casatorie
(numai in cazul schimbarii numelui)
Copie dupa ultimul act de studii
Adeverinta medicala cu mentiunea: “Apt pentru curs”

Vrei un Curs de Hobby? Poti urma:

Curs de Gatit | Cooking HOBBY |

logo-cooking-studio-cursuri-si-workshopuri-de-gatit-evenimente-si-teambulidinguri-culinare-sfwAm lansat CookingStudio.ro, un site marca Atelierele ILBAH dedicat Cursurilor si Workshopurilor de Gatit, dar si Evenimentelor si Teambuildingurilor Culinare! Traieste o experienta culinara completa alaturi de cei mai talentati bucatari!

www.cookingstudio.ro

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.