Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Solutii Business

Agenti economici

Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Venim in intampinarea persoanelor juridice cu un numar important de facilitati. Scopul nostru este acela de a oferi suportul si cadrul necesar firmelor, organizatiilor sau grupurilor ce doresc sa acceseze serviciile noastre fie ca este vorba de formarea profesionala a personalului, organizarea de traininguri, workshopuri sau conferinte. 

CUM FACEM ASTA?


In primul rand trebuie sa ne contactati pentru a ne face o scurta descriere a companiei si a obiectivelor dumneavoastra.

ANALIZA. Vom identifica nevoile reale si vom veni cu cele mai bune solutii. Puteti apela la noi fie ca doriti participarea la programe de Team Building, cursuri de calificare si formare profesionala, sau alte programe ce tin de dezvoltarea personala. In urma acestei analize veti primi oferte si pachete preferentiale.

PLANIFICARE. Dupa analiza profilului si a obiectivelor companiei se trece la planificare si organizare. Ce presupune acest lucru? Presupune practic organizarea: cadrului legal, cadrului de desfasurare al programelor, precum si stabilirea programului de desfasurare. Va punem la dispozitie, in toate conditiile, cei mai buni traineri sau formatori cu care colaboram.

PROGRAME SPECIALE. La toate acestea, specialistii nostri vor adauga programe speciale care avantajeaza profilul companiei si faciliteaza atingerea obiectivelor dumneavoastra. Reusim sa personalizam astfel fiecare oferta in functie de obiective, buget si timp.

Beneficiile organizatiilor
  • Cursuri si traininguri speciale. Activitati si oferte personalizate.
  • Reduceri de pana la 40%. Programe de fidelizare
  • Program Flexibil. Cursuri la beneficiar sau alte locatii.
  • Prioritate in solutionarea cererilor si organizarea cursurilor
Important
  • Tarifele sunt negociabile in functie de numarul de cursanti care vor fi inscrisi
  • Cheltuielile cu FORMAREA PROFESIONALA sunt deductibile 100% din impozitul pe profit
  • Puteti accesa Fonduri Europene numai daca aveti personalul calificat
  • Puteti fi certificat ISO numai daca aveti personalul calificat
  • Pentru a participa la LICITATII sau SELECTII DE OFERTE trebuie sa aveti personalul calificat

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.