Cursuri Formare Profesionala prin SEAP/SICAP

ILBAH Studio SRL (Atelierele ILBAH) este partenerul de incredere al institutiilor publice care doresc sa contracteze servicii de formare profesionala prin intermediul platformelor de licitatii publice. Astfel, compania noastra garanteaza elaborarea si livrarea serviciilor de formare profesionala, in cele mai bune conditii, respectand toate cerintele de calitate, dar si legislatia in vigoare. Apeland la Atelierele ILBAH, aveti garantia ca programele de formare profesionala contractate vor fi duse la bun sfarsit intr-un mod profesionist, eficient si transparent.

Experienta si Expertiza SEAP/SICAP

Luand nastere in anul 2012, echipa noastra numara in prezent aproximativ 30 de specialisti si peste 200 de formatori certificati care se asigura ca lucrurile sunt implementate corect si complet.

Furnizor Formare Profesionala – Solutii personalizate SEAP/SICAP

Atelierele ILBAH are capacitatea de a gestiona un numar foarte mare de cursanti, asa ca nici un proiect nu este prea mare pentru noi! Infrastructura si organigrama organizatiei noastre permit elaborarea de solutii personalizate intr-un timp foarte scurt, si chiar autorizarea de cursuri si programe noi.

Vrem sa colaboram! Scrie-ne la:
office@ateliereleilbah.ro