Curs Antreprenoriat de la A la Z

Descriere

Curs Antreprenoriat de la A la Z

Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere…

Antreprenoriatul este un maraton, nu un sprint. Pregateste-te pentru o cursa lunga!

Cui i se adreseaza? Cursul de Antreprenoriat de la A la Z se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa porneasca pe drumul libertatii, dar si al sacrificiilor, asigurate de statutul de antreprenor. Fie ca ai o idee de afacere si vrei sa o vezi materializandu-se, fie ca ai deja experienta in administrarea unui business si doresti sa te perfectionezi, ori poate lucrezi intr-o corporatie si esti pregatit sa faci urmatorul pas in managementul companiei, cursul autorizat de Antreprenoriat este drumul tau catre succes. Absolvind cursul de Antreprenoriat organizat de Atelierele ILBAH, vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei recunoscuta atat la nivel national, cat si international.


De ce dau faliment afacerile? Nu sunt de vina partenerul de afaceri, lipsa de bani, clientii imposibili, furnizorii, guvernul sau economia. Succesul unei afaceri se datoreaza antreprenorului.


Vei invata si iti vei dezvolta calitatile necesare (soft skills si hard skills) pentru a reusi sa te pozitionezi pe tine, antreprenorul, si afacerea ta astfel incat sa dobandesti avantaje competitive nete in orice domeniu vei activa.

Elaborarea unui plan de afacere este coloana vertebrala a oricarui business – vei invata cum sa structurezi si ce trebuie sa contina un plan de afacere pentru a avea succes. Cursul isi propune sa prezinte oportunitatile de care un antreprenor trebuie sa profite, dar si amenintarile, interne sau externe, pe care acesta trebuie sa le gestioneze.

Un om de afaceri de succes este un negociator feroce – vei invata cele mai bune strategii de negociere ce se pot aplica indiferent de situatie. De asemenea, unul dintre aspectele vitale pe care un antreprenor trebuie sa le stapaneasca este timpul – vei descoperi tehnici de management al timpului pentru a munci cat mai eficient.

Cursul de Antreprenoriat se focuseaza pe insusirea in mod activ a notiunilor teoretice, astfel incat o componenta generoasa este dedicata punerii in practica a informatiilor acumulate. Se vor prezenta studii de caz despre afaceri care au esuat si motivele pentru care acest lucru s-a intamplat, elaborarea de planuri de afacere personalizate in functie de domeniul ales de fiecare cursant, exercitii de gestionare a situatiilor dificile cu care se confrunta orice business mai devreme sau mai tarziu, aplicarea strategiilor de negociere si multe alte exemple practice.


Trainerul tau Cursuri Antreprenoriat la Atelierele ILBAH

 

Trainerul cursului este Razvan Valceanu, un antreprenor de succes cu o experienta vasta in management si business la cel mai inalt nivel. Razvan a condus timp de opt ani (2004 – 2012) cea mai cunoscuta companie de solutii de securitate cibernetica din Romania, Bitdefender, ocupand functiile de Channel Manager Europa de Est si General Manager Romania.

Dupa inca un an in domeniul securitatii, de data aceasta fizice, ca Business Unit Manager la Assa Abloy Romania, filiala uneia dintre cele mai mari companii producatoare la nivel global de sisteme de inchidere si deschidere a usilor, in 2013 lanseaza propriul brand de camasi made-to-measure care ii poarta numele. Noul concept de afacere s-a bucurat de succes inca din primul an, printre clientii sai numarandu-se CEO si manageri ale companiilor de top din Romania.


Teme abordate in cadrul cursului de Antreprenoriat

 • Dezvoltarea abilitatilor de lider – Leadership skills
 • Elaborarea si implementarea unui plan de afacere
 • Managementul timpului
 • Studii de caz – greseli si mituri in antreprenoriat
 • Tehnici de negociere

 • Gestionarea conflictelor
 • Metode eficiente de management
 • Vorbitul in public
 • Imaginea unui antreprenor de succes – ce vad altii
 • …si multe altele 

Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa poti alege:

1. Cursuri de Antreprenoriat cu program After-Work
2. Cursuri de Antreprenoriat cu program de Weekend

*intreaba care sunt zilele de desfasurare, orele sau chiar data de incepere!

 

Detalii Curs Antreprenoriat de la A la Z


Informatii Curs Antreprenoriat
Denumire-curs-autorizatDenumirea standardului ocupational:
Competente Antreprenoriale

Curs Autorizat

durata-cursDurata cursului: 4 saptamani

calendar-cursuriDeschidere curs: Ianuarie 2018 (detalii aici)
Inscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de: 11 Ianuarie 2018
*Locurile in grupa sunt limitate.

pret-cursCost curs: 1400 Lei 1000 Lei
*de la 111,12 Lei/luna (…afla mai multe)

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
– integral 10% Discount
– in 3 rate – prima rata: 300 Lei (va garanteaza inscrierea)
– prin Card Avantaj sau StarBT (in 9 rate)
* (plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj sau StarBT si beneficiezi de cele mai mici rate fixe, fara dobanda si comision 0%)

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Absolvent liceu cu sau fara diploma de bac

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC).Diploma recunoscuta National si International (detalii aici)

Locatia-Cursului

Depunerea dosarelor si locatia cursului:
Centrul de Creatie Atelierele ILBAH din Str. Romulus nr. 4 (vezi Contact)

+4 0729 373 387 (vodafone)
+4 0751 703 063 (orange)

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mail-ul: inscrieri@ateliereleilbah.ro sau numerele de telefon afisate pe site.

Ce vei invata
 • Introducerea in antreprenoriat (Profilul si aptitudinile unui antreprenor; Competentele antreprenorului)
 • Initierea si derularea unei afaceri (Ideea afacere; Planificarea si conducerea afacerii)
 • Finantarea unei afaceri (Sursele de finantare; Atragerea surselor externe de finantare)
 • Strategia de marketing (Piata-tinta si pozitionarea produselor/serviciilor pe piata; Marketingul afacerii)
 • Dezvoltarea produselor / serviciilor afacerii (Tehnologia necesara, achizitia, instalarea, intretinerea; Produsul propriu-zis, designul, ambalajele; Cercetarea, produsele noi, costuri, investitii; Protejarea drepturilor de proprietate intelectuala; Relatiile internationale – achizitionarea de know-how, francizarea, licentierea.)
 • Risc si reusita in afaceri (Identificarea unor tipuri de risc in situatii  diferite, specifice initierii si derularii unei afaceri; Identificarea unor modalitati posibile de minimizare a riscului in initierea si derularea afacerilor; Investigarea elementelor comune si specifice ale reusitei in afaceri)
 • Logistica necesara derularii afacerii
 • Planul de afaceri

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Afla mai multe si despre celelalte cursuri din domeniu:

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2017 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.