Inscrie-te la cursurile Atelierele ILBAH folosind Prima de Cariera Didactica!

Atat profesorii cat si personalul didactic auxiliar din invatamantul preuniversitar si cel superior beneficiaza de Prima de Cariera Didactica in valoare de 1500 de Lei ce poate fi folosita pentru cursuri de pregatire profesionala, precum si alte categorii de cheltuieli asimilate acestora. Prima de Cariera Didactica se incarca pe carduri sociale si sunt livrate beneficiarilor de catre Posta Romana!

Atelierele ILBAH partener „Prima de Cariera Didactica”

Prin parteneriatul strategic pe care il avem cu Edenred si Pluxee (Sodexo) (cei mai mari emitenti de carduri sociale) te poti inscrie la orice curs Atelierele ILBAH folosind cei 1500 de Lei pentru a achita contravaloarea acestuia partial sau integral.


De la Design la Arte Vizuale, de la IT la Comunicare si Online Marketing, portofoliul nostru divers cuprinde peste 50 de cursuri, acoperind o gama larga de domenii.

Vezi mai jos
Lista Completa Cursuri


Cum se realizeaza plata cursurilor Atelierele ILBAH folosind Prima de Cariera Didactica?

  • Intra pe pagina cursului pe care vrei sa il urmezi (Vezi aici: Lista Cursuri).
  • Apasa butonul „Vreau sa ma inscriu”, sau „Solicita Informatii” si completeaza formularul afisat. Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
  • Vei primi automat, pe e-mail, toate detaliile despre curs (inclusiv programul, zilele si orele de desfasurare). Nu ai primit e-mailul? Verifica si in folderul Spam.
  • In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza INSCRIERE ONLINE. Apasa-l cu incredere si completeaza campurile obligatorii.
  • La Pasul 4 al formularului, alege una din metodele de plata: integral sau in rate. Atentie! Este important sa platesti folosind un card „Prima de Cariera Didactica” emis de Edenred sau Pluxee (Sodexo).
  • In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.

Daca iti este mai usor poti sa platesti si la sediile Atelierele ILBAH!

Vrei sa platesti partial folosind Prima de Cariera Didactica?


Contacteaza-ne la office@ateliereleilbah.ro sau +4 0730 643 130 si iti vom explica care este procedura. Este foarte simplu!

Mai multe detalii despre Prima de Cariera Didactica? Vezi aici: OUG 58/2023

Important! Prima de Cariera Didactica nu este eligibila pentru urmatoarea categorie de cursuri: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-hobby/