Curs PR – Public Relations

Descriere

Curs PR – Public Relations

Reputatia sau o imagine buna se contruieste in ani de zile, dar se poate distruge in numai 5 minute. Pe langa a face lucrurile ca la carte, este vital sa iti informezi publicul despre asta.

Urmeaza Cursul de PR (Public Relations) marca Atelierele ILBAH si vei invata ca IMAGINEA nu se refera doar la un logo, un slogan sau un vizual usor de retinut. In spatele unui brand de succes se afla un PR (sau o intreaga echipa) cu un plan omogen, construit cu meticulozitate si gandit in cele mai mici detalii. PR-ul trebuie sa cunoasca si sa utilizeze notiuni de: comunicare, marketing, psihologie, analiza, planificare, monitorizare si evaluare sau chiar social media.

Teme abordate in cadrul cursului de PR: – De la comunicat, la rezultat – Campanii de PR in Romania – Planificarea Activitatii de PR – Strategii de marketing – Monitorizarea si evaluarea campaniilor – Comunicare organizationala si campanii integrate – Tipuri de PR – Social Media – Conferinte de presa si speech – Cartea de vizita a unui PR – Analiza Concurentei – Tehnici de negociere – Relatiile cu presa – …si multe altele

Trainerul tau – Curs PR

Trainer si indrumator in cadrul cursului de PR este Ines Turturica, astfel ca incursiunea dumneavoastra in acest domeniu va incepe alaturi de un adevarat profesionist. De 3 ori in juriul premiilor Emmy, cele mai importante premii din industria tv, speaker si lector in cadrul celor mai importante targuri si festivaluri internationale de tv, Ines Turturica are peste 15 ani de experienta in PR. Fie ca este vorba de PR-ul de televiziune, PR-ul de brand, chirurgie estetica, scoli de actorie, celebrity PR sau PR-ul de evenimente, Ines Turturica are si o vasta experienta in bussiness, ca director de achizitii.

A lucrat 13 ani in Pro Tv, ca director PR al postului Acasa, director de Achizitii pentru acelasi post, consultant si strateg pt CME, unde a coordonat echipe din mai multe tari din Centrul si Sud Estul Europei in implementarea si replicarea canalului tv Acasa.

O fire joviala, prietenoasa, Ines Turturica face parte din echipa Atelierele ILBAH si de abia asteapta sa impartaseasca cursantilor din experienta si know-how-ul ei.

Cursurile de PR organizate de Atelierele ILBAH se adreseaza atat profesionistilor, cat si celor care aspira la o cariera in relatii publice. Cursul este autorizat, asa ca, dupa absolvirea acestuia veti putea profesa in domeniul ales ocupatia de asistent relatii publice si comunicare (cod COR 333906), atat in tara cat si in strainatate. Conform standardului ocupational, acesta este intermediar intre organizatia pe care o reprezinta si publicul specific acelei organizatii, fiind responsabil fata de aceste parti si distribuind informatii care dau posibilitatea publicului sa ii inteleaga politicile. Prin latura comunicationala desfasoara activitati legate de constatarea si influentarea opiniilor unui grup de persoane. Pentru aceasta realizeaza cercetarea tuturor publicurilor: primeste informatii de la acestea, informeaza conducerea in legatura cu atitudinile si reactiile acestora, participa la implementarea de politici care demonstreaza atentia crescuta fata de publicuri si evalueaza constant eficienta tuturor programelor de relatii publice. Poate implementa programe de actiune planificate, care sa serveasca atat organizatia, cat si interesul public. Activitatea lui se bazeaza pe comunicare eficienta si pe realitate, fiind legata de fapte.

Printre responsabilitatile sale intra urmatoarele atributii, in functie de necesitatile organizatiei:

 • analist: el trebuie sa cunoasca organizatia (statut, istorie, imagine, cultura), bunurile si serviciile organizatiei, publicuri variate, mediul, comunicarile anterioare
 • cercetator: va incerca sa obtina toate datele, sa faca sondaje, anchete, analize, pentru a putea aprecia si sfatui organizatia, propunand solutii (fiind asadar si consilier)
 • implementator de strategie: implementeaza strategii pentru interior sau pentru exterior in conformitate cu obiectivele vizate, incitand, persuadand, pentru a atrage atentia publicurilor sau a schimba atitudini si comportamente
 • responsabil cu logistica: realizeaza bugete si calendare ale actiunilor creator: concepe mesajul
 • specialist: alege forma mesajului, caractere potrivite pentru tipar, fotografii, ilustratii, culori, prezentari grafice
 • rol tehnic: alege mass-media
 • rol de imaginatie: alege suporturile
 • rol de expertiza: alege tehnicile de comunicare
 • educator, comunicator si om de echipa etc

 

Detalii Curs PR – Public Relations

Informatii Curs PR - Public Relations
Denumire-curs-autorizatDenumirea standardului ocupational:
Asistent relatii publice si comunicare

Program: Perfectionare. Cod COR 333906

durata-cursDurata cursului: 8 saptamani

 

calendar-cursuriDeschidere curs:  August 2016 (detalii aici)
Inscrierile pentru urmatoarea grupa se fac pana la data de:  11 August 2016
*Locurile in grupa sunt limitate.

pret-cursCost curs: 2200 Lei 1760 Lei
(20% OFF – Summer Save)

*de la 195, 56 Lei/luna (…afla mai multe)

Reduceri-CursuriModalitati de plata:
– integral 25% OFF – Summer Save
– in 3 rate – prima rata: 300 Lei (va garanteaza inscrierea)
– prin Card Avantaj sau StarBT (in 9 rate)
* (plateste acum taxa de scolarizare prin Card Avantaj sau StarBT  si beneficiezi de cele mai mici rate fixe, fara dobanda si comision 0%)

conditii-acces-cursConditii minime de acces:
Absolvent liceu cu sau fara diploma de bac

Cursuri-autorizate-de-Ministerul-Muncii-si-Ministerul-EducatieiCursurile sunt recunoscute de:
Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC).Diploma recunoscuta National si International (detalii aici)

Locatia-Cursului

Depunerea dosarelor si locatia cursului:
Centrul de Creatie Atelierele ILBAH din Str. Romulus nr. 4 (vezi Contact)

+4 0729 373 387 (vodafone)
+4 0751 703 063 (orange)

*Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati! Puteti folosi “Formularul de Inscriere”, “Formularul de Contact”, mail-ul: inscrieri@ateliereleilbah.ro sau numerele de telefon afisate pe site.

Competentele standardului ocupational
 • Munca in echipe multidisciplinare
 • Dezoltare profesionala
 • Comunicare interactiva
 • Comunicare interpersonala
 • Planificarea activitatii proprii
 • Realizarea materialelor
 • Organizarea de evenimente
 • Organizarea campaniilor integrate
 • Evaluarea eficientei programelor de relatii publice
 • Participarea la eficientizarea comunicarii in organizatie
 • Mentinerea relatiilor cu mass-media
 • Pregatirea intalnirilor de lucru

certificat de absolvire Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

cursuri-pr-public-relations-relatii-publice

 

Share this:

Navigare rapida

Atelierele ILBAH 2016 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.