Despre noi

Cine suntem?

Cursuri de calificare si formare profesionala
Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.

Formarea profesionala este o activitate care sprijina dezvoltarea si evolutia profesionala, mai ales in perspectiva ultimilor ani ai evolutiei macroeconomice si sociale. Schimbarile tot mai dese din societatea romaneasca obliga la o adaptare rapida la situatii profesionale tot mai diverse si mai provocatoare. Astfel, intr-o piata a muncii aflata in continua schimbare este foarte important sa se stie care sunt oportunitatile pe care le ofera aceasta piata si, implicit, este nevoie de o continua flexibilizare a fortei de munca.

Fie ca sunteti in cautarea unui loc de munca, sau doriti sa va consolidati pozitia in cadrul companiei unde lucrati deja, sau pur si simplu doriti sa va imbogatiti cunostintele si aptitudinile, Atelierele ILBAH va ofera suportul total de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate dar si diplome recunoscute la nivel national si international.

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC), si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica. La deschiderea cursului, se incheie un contract de formare profesionala, contract in care sunt precizate toate conditiile de desfasurare a cursului, obligatiile beneficiarului, precum si ale furnizorului de formare profesionala. Dupa finalizarea cursului, se organizeaza un examen final, examen care nu implica alte costuri pentru persoanele inscrise.

Intelegem importanta insusirii totale a cunostintelor, de aceea punem un accent deosebit pe partea practica a cursurilor si pe aplicatiile interactive ce reproduc situatiile reale cu care va puteti confrunta.

Oferim si solutii pentru partenerii juridici. Companiile pot apela la serviciile noastre pentru formarea profesionala si training-ul personalului. Acestea pot beneficia de programe speciale care sa se axeze pe problemele identificate in cadrul companiei, dar si de reduceri si cursuri la sediul beneficiarului.afla mai multe… »

Atelierele ILBAH organizeaza si training-uri,workshop-uri sau conferinte. Incercam sa oferim cadrul complet pentru dezvoltarea personala chiar daca este vorba despre programe de Team Building, de metode de petrecere a timpului liber sau workshop-uri ce va stimuleaza imaginatia si creativitatea. Urmariti asadar noutatile si nu uitati sa ne contactati pentru orice informatii sau sugestii.

Misiunea Atelierelor ILBAH
Identificand necesitatile si aspiratiile dumneavoastra incercam sa progresam continuu si sa dezvoltam tot mai multe programe care sa vina in intampinarea acestora. Vom deschide sucursale ale Atelierelor ILBAH in cat mai multe judete din tara si vom initia chiar si cursuri si training-uri la distanta. Calitatea si insusirea informatiilor este primordiala si noi stim asta.
Oportunitati de job-uri
Atelierele ILBAH se afla intr-o stransa colaborare cu potentialii angajatori, acestia fiind in continua cautare de personal calificat si urmaresc intotdeauna candidatii cu potential real. Atelierele ILBAH devin asadar referinta pentru angajatori , care cer si primesc constant date si rapoarte privind progresul candidatilor cu potential.
Deviza noastra
Impreuna putem construi viitorul! Da-i sansei o sansa!
Obiectivele noastre
  • Implementarea si promovarea educatiei si formarii profesionale
  • Sublinierea rolului invatarii pe tot parcursul vietii
  • Dezvoltarea resurselor umane
  • Cresterea competitivitatii pe piata muncii
  • Formarea profesionala continua a adultilor
  • Prevenirea riscului somajului
  • Dobandirea de catre cursanti a unor cunostinte avansate, a unor metode si procedee moderne, necesare pentru realizarea activitatilor profesionale
  • Realizarea reconversiei profesionale determinata de restructurari socioeconomice
  • Promovarea in munca si dezvoltarea carierei profesionale a absolventilor
……….Atelierele ILBAH - cursuri de calificare si formare profesionala

Atelierele ILBAH 2017 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate.