Suntem foarte incantati sa impartasim cu voi o veste extraordinara, una care marcheaza un moment important in evolutia formarii profesionale din Romania. Echipa de specialisti Atelierele ILBAH a bifat inca un succes, reusind sa elaboreze si sa introduca in COR o noua ocupatie:


Organizator Evenimente


Initiator/Autori:

  • ILBAH STUDIO SRL (Atelierele ILBAH)
  • Iliescu Georgiana-Raluca (Specialist Formare Profesionala, Atelierele ILBAH)
  • Lazarica Maria-Adriana (Specialist Formare Profesionala, COLABORATOR)
  • Gontaru Izabela (COLABORATOR)

Verificare Profesionala: Vasile Isabela-Genoveva
Avizare: Asociația Romana pentru Protocol si Ceremonial Cristina Turnagiu Dragna
Validare Documentatie: Comitetul Sectorial din Ramura Cultura
Aprobare: Autoritatea Nationala pentru Calificari


Aceasta initiativa reprezinta rezultatul eforturilor constante ale Atelierele ILBAH de a inova si de a aduce contributii semnificative la dezvoltarea domeniului formarii profesionale din Romania. Ne-am angajat intr-un proces riguros de definire a ocupatiei de Organizator Evenimente, iar standardul pe care l-am elaborat reflecta standardele europene de calitate si competenta.

Ce inseamna acest lucru pentru piata muncii din Romania? Ei bine, introducerea ocupatiei de Organizator Evenimente deschide noi orizonturi pentru profesionistii din domeniu si pentru cei care aspira la o cariera in aceasta arie. Recunoasterea oficiala de Organizator Evenimente nu numai ca legitimizeaza aceasta profesie, dar si faciliteaza accesul la programe de formare si dezvoltare profesionala adaptate nevoilor actuale ale industriei evenimentelor.

Ne mandrim cu faptul ca am fost pionieri in acest demers si ca am reusit sa consolidam pozitia Romaniei in randul tarilor europene care isi aliniază standardele de formare profesionala. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara eforturile sustinute ale echipei Atelierele ILBAH si fara sprijinul comunitatii noastre de parteneri si sustinatori.

Angajamentul nostru nu se opreste aici! Suntem hotarati sa continuam sa elaboram si sa promovam noi standarde care sa imbunatateasca calitatea pregatirii profesionale si sa ofere oportunitati echitabile pentru toti cei interesati sa se dezvolte.

Impreuna, vom continua sa construim un viitor mai stralucit pentru industria evenimentelor din Romania si pentru toti cei implicati in aceasta activitate fascinanta.

Va multumim pentru sprijinul vostru si pentru ca sunteti alaturi de noi in aceasta calatorie!

Inscrie-te la cursul nostru:

Curs Organizator Evenimente

Curs Organizator Evenimente