Pe 9 Martie 2024 a avut loc Finance Recruitment Day, singurul targ de cariere din Romania dedicat exclusiv studentilor si absolventilor din domeniile financiare, organizat de catre prietenii nostri de la Hipo. Atelierele ILBAH au fost prezenti pentru a indruma participantii spre urmatorul pas in cariera!

Pe parcursul evenimentului, care a avut loc la Institutul Bancar Roman din Bucuresti, cei care ne-au vizitat standul au aflat mai multe informatii despre ce inseamna urmarea unui curs de formare profesionala, si cu ce ii poate ajuta in cariera lor.

Finance Recruitment Day

La Finance Recruitment Day, participantii au aflat informatii despre Cursurile Business, cele de Comunicare & Online Marketing, si despre cele de IT. Ne-a facut mare placere sa cunoastem acesti tineri aflati la inceput de drum, pasionati de domeniul lor de activitate, dar curiosi sa incerce si ceva nou.

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat standul de la Finance Recruitment Day, si multumim Hipo pentru aceasta oportunitate!

Finance Recruitment Day

Cursurile Atelierele ILBAH nu sunt doar un plus in CV, dar sunt si un pas in fata. Fie ca vorbim de a face primii pasi intr-un domeniu complet nou, sau de o specializare in domeniul in care lucrezi deja, urmarea unui curs autorizat iti va aduce beneficii clare in cariera ta. Vei invata tehnici noi, vei primi un cumul de informatii up to date, vei afla tips & trick de la trainerii nostri cu experienta si vei petrece timp cu alti oameni care iti impartasesc interesele.

Te invitam sa faci urmatorii pasi in cariera ta, alaturi de Atelierele ILBAH!

Finance Recruitment Day