Si anul acesta, echipa Atelierele ILBAH a fost prezenta la BFW – Winter Festival, pentru aniversarea de 25 de ani a evenimentului.

Pe 8 si 9 Decembrie, la Ambasad’or Events, BFW a reunit cei mai in voga designeri vestimentari, alaturi de cei mai noi. Cursantii Atelierele ILBAH au realizat hairstyling-ul modelelor si au fotografiat toate prezentarile, imortalizand momentele care au facut BFW Winter Festival un eveniment de neuitat.

Lights, camera, practice!

La cursurile Atelierele ILBAH, practica este cel mai important lucru, si suntem mereu dispusi sa oferim noi oprtunitati cursantilor nostri.

Iar un eveniment precum BFW este, cu adevarat, o oportunitate pentru cursantii nostri aflati la inceput de drum. Pe de o parte, ei au sansa sa puna in practica toate notiunile invatate la curs si de a invata tehnici noi. Mai mult, este o experienta inedita, deoarece aceasta practica se face intr-un mediu complet diferit decat cel de la curs.

Astfel, cursantii nostri au invatat cum sa lucreze intr-un mediu mai antrenant decat sala de curs, in forfota continua a modelelor si designerilor, la un ritm rapid.

Backstage-ul BFW este un mediu pe cat de haotic, pe atat de frumos, pentru ca le ofera cursantilor Atelierele ILBAH sansa de a capata incredere in fortele proprii, de a adauga ceva la experienta lor profesionala si de a invata, prin practica, ce inseamna sa profesezi in lumea reala.

Hairstyle

Cursantii Atelierele ILBAH au fost Hairstylistii oficiali ai BFW, asadar toate modelele care au defilat pe scena au fost aranjate de catre cursantii nostri.

Bucle, beachy waves, cozi, impletituri, wet look, par drept, indiferent de ce a cerut modelul sau designerul, cursantii nostri au raspuns provocarii, si chiar daca au fost presati de timp, s-au descurcat exemplar iar coafurile au fost foarte frumoase!

Dragi cursanti, va multumim ca ati fost alaturi de noi la BFW si va felicitam pentru reusite! Hair Team: Badea Diana-Cristina, Costin Patricia-Daniela, Enachioiu Bianca-Ioana, Hututui Catalina-Mihaela, Jianu Laura-Alexandra-Cristina, Milos George, Petre Octavian, Radu Valeria-Rozalia, Stronciu Alexandra-Cristiana, Topor Dalina-Viorica, Tudor Beatrice, Tudor Elena-Gabriela, Vasile Elena.

Multumim, de asemenea, trainerilor Costel Vilcu si Gabriel Drumitru pentru ajutorul si indrumarea oferita!

Toate produsele folosite au fost puse la dispozitie de catre prietenii nostri de la Beauty One, Label.M si Keune, carora le multumim pentru ajutorul pe care ni-l ofera mereu.

Daca esti pasionat de domeniul Beauty si crezi ca ai ce trebuie pentru a deveni Hairstylist, te asteptam la cursul nostru autorizat de Coafor – Hairstylist!

Cel mai bun Hairstylist Bukarest Fashion Week

La editia aniversara de 25 de ani BFW, organizatorii au oferit premii celor implicati in acest eveniment, inclusiv premiul pentru Cel mai bun Hairstylist. Toti cursantii nostri care au participat la BFW au fost inscrisi automat in aceasta competitie.

Castigatoarea premiului pentru Cel mai bun Hairstylist a fost Catalina Mihaela-Hututui! Inca din timpul cursului, ea l-a impresionat pe trainerul Gabriel Dumitru, cu cata pasiune are pentru acest domeniu.

Iar in timpul BFW, ne-a impresionat si pe noi cu nivelul de implicare, modul politicos si prietenos in care s-a comportat cu toate modelele care s-au asezat in scaunul ei si, nu in ultimul rand, ne-a impresionat capacitatea ei de a lucra sub presiune si de a realiza coafuri corecte si frumoase.

Catalina, te felicitam pentru aceasta reusita si iti dorim mult succes in continuare! Ne-a parut tare bine sa te cunoastem, iti multumim ca ai ales Atelierele ILBAH pentru a urma cursul de Coafor, si suntem tare mandri ca ai facut-o.

Fotografie

Si in acest an, cursantii Atelierele ILBAH au facut parte din echipa de fotografie BFW. La un astfel de eveniment, fotografiile sunt unul dintre cele mai importante componente, nu doar pentru capturarea momentelor cheie, dar si pentru expunerea acestora in social media.

Cursantii nostri au raspuns provocarii BFW, pentru ca fotografia de catwalk nu este un lucru usor de realizat. Totul se intampla rapid intr-o prezentare de moda, iar fotografii nu trebuie doar sa captureze fiecare tinuta, dar sa acorde atentie si imbracamintii si accesorilor, detaliilor de hairstyle si make-up, mediului inconjurator si fundalului, totul in cat timp modelul parcurge scena si pret de cateva secunde, pe care modelul le petrece in fata fotografilor.

Chiar si asa, cursantii nostri s-au descucat exemplar! Au reusit sa captureze fotografii frumoase, si au demonstrat abilitatile tehnice invatate in cadrul cursului, dar si cele creative.

Multumim tuturor cursantilor care ni s-au alaturat la BFW si va felicitam pentru cadrele capturate! Foto Team: Blitzka Studio, Costache Angela, Demetrescu-Vulcan Evelynne-Elena, Dita Andreea, Dumitru Stefania, Grigore Silvana, Marcu Oana-Alexandra, Marin Andrei-Sorin, Mihai Bogdan-Claudiu, Neacsu Ana Maria, Stanica Denisa.

Daca este pasionat de fotografie si vrei sa inveti ce inseamna sa fii profesionist pe aceasta piata, te asteptam la Cursul de Fotografie!

Cel mai bun Fotograf Bukarest Fashion Week

Premiul pentru cel mai bun Fotograf Bukares Fashion Week i-a fost desemnat lui Demetrescu-Vulcan Evelynne-Elena!

Evelynne a fost pentru a doua oara prezenta la BFW, si ne-a impresionat prin evolutia ei. La prima editie, fotografiile realizate de ea au fost foarte curate si bune din punct de vedere tehnic, dar acum am observat o schimbare clara, pe partea artistica.

Fotografiile realizate de ea in acest an sunt, de asemenea, corecte tehnic dar, pe langa asta, sunt mult mai creative! Ne-am dat seama ca Evelynne si-a gasit stilul fotografic personal, si nu doar i se potriveste perfect, dar o ajuta sa captureze momentele intr-un mod foarte frumos.

Evelynne, te felicitam pentru frumoasa evolutie pe care ai avut-o! Multumim ca ai ales Atelierele ILBAH pentru a urma cursul de Fotografie si suntem foarte mandri si fericiti sa vedem ca drumul tau nu s-a terminat dupa finalizarea cursului!

Atelierele ILBAH – Cea mai buna Scoala de Moda

In cadrul Romanian Fashion Awards 2023, Atelierele ILBAH a fost desemnata Cea mai buna Scoala de Moda, premiul fiind inmanat directorului general Atelierele ILBAH, Vlad Iliescu.

Suntem foarte bucurosi ca am primit acest premiu, si suntem mandri ca eforturile noastre sunt recunsocute, mai ales in acest moment, deoarece in ultimul an de zile, la initiativa Atelierele ILBAH, a fost introdusa in COR ocupatia de Creator/conceptor articole vestimentare.

Domeniul Fashion este unul la care noi tinem foarte mult, iar cursul nostru de Design Vestimentar, alaturi de celelalte cursuri din categoria Fashion, au fost mereu la mare cautare. Ne-am dat seama ca exista, la nivel national, o cerinta pentru specializarea in domeniul Fashion si, mai mult decat atat, exista multi oameni pasionati care doresc sa invete si sa activeze pe aceasta piata.

Acesta este unul dintre motivele pentru care BFW a ajuns la editia cu numarul 40, si unul dintre motivele pentru care Atelierele ILBAH organizeaza cursuri in domeniul Fashion, cursuri calitatative, menite sa fie un prim pas pentru cursantii nostri, si o usa deschisa pentru ei, la inceput de drum.

Multumim BFW pentru acest premiu! Inseamna enorm pentru noi si este un imbold de a incerca, si in anul urmator, sa livram cursuri calitative de Fashion, sa ajutam viitorii designeri care for defila pe scena BFW!

Felicitari BFW

Dragi prieteni de la BFW, va felicitam pentru inca un eveniment reusit, si va felicitam pentru atingerea acestui milestone: 25 de ani de activitate, 40 de editii!

Va multumim pentru aceasta frumoasa prietenie pe care o avem inca de la inceputul Atelierele ILBAH. De-a lungul anilor, oportunitatea pe care voi o oferiti cursantilor nostri si-a spus cuvantul, nu doar in experienta unica pe care cursantii nostri o au, dar si prin faptul ca, la fiecare eveniment, echipa Atelierele ILBAH are cateva zile pline de momente de neuitat, cateodata pe scena BFW, mereu cu aparatele foto pregatite in fata scenei, si mereu cu placile si ondulatoarele de par in backstage.

Draga BFW,
Suntem nerabdatori sa ne revedem in vara, la editia viitoare!
Cu drag, Atelierele ILBAH