Atelierele ILBAH a primit premiul pentru Cea mai buna scoala de moda in cadrul Romanian Fashion Awards 2023. Desemnarea acestui premiu a avut loc in cadrul editiei cu numarul 40 a Bukarest Fashion Week – Winter Edition, trofeul fiind inmanat lui Vlad Iliescu, directorul general Atelierele ILBAH.

Cursurile de Fashion sunt printre cele mai cautate din portofoliul Atelierele ILBAH. In ultimii ani, cerinta pentru acestea a crescut semnificativ, aratand ca, la nivel national, exista cerere pentru specializarea in domeniul Fashion si, mai mult decat atat, exista multi oameni pasionati, oameni care doresc sa invete si sa activeze in acest domeniu.

Acest domeniu si aceste cursuri sunt importante pentru noi. Din acest motiv, la initiativa Atelierele ILBAH, a fost introdusa in COR ocupatia de Creator/conceptor articole vestimentare. Astfel, premiul pentru Cea mai buna scoala de moda vine la un momentul perfect. Suntem bucurosi ca am primit acest premiu, si suntem mandrii ca eforturile noastre sunt recunoscute! Multumim, BFW, pentru recunoasterea meritelor noastre si va multumim pentru toate oportunitatile pe care le-ati oferit cursantilor nostri de-a lungul anilor!

In anul urmator si nu numai, acest premiu va fi unul dintre motivele pentru care Atelierele ILBAH va organiza, in continuare, cursuri in domeniul Fashion. Cursuri calitative, informative, predate de traineri cu experienta, dornici sa ghideze primii pasi ai cursantilor.

Daca esti pasionat de domeniul Fashion, si vrei sa iti transformi aceasta pasiune in cariera, te asteptam la Atelierele ILBAH! Poti urma cursuri de Croitorie, Design Vestimentar, Proiectare Vestimentara, Consiliere Vestimentara si Broderie, sau chiar si cursul The Complete Stylist cu Maurice Munteanu! Vei invata secretele meseriei de la trainerii nostri experimentati, vei cunoaste alti oameni care iti impartasesc pasiunea, vei invata, prin practica in atelierele noastre dotate profesionist, cum sa concepi si realizezi propria ta colectie vestimentara.

Astfel, din sala de curs Atelierele ILBAH, colectia ta poate ajunge direct pe scena Bukarest Fashion Week!