Pe 9 Martie 2024, la Institutul Bancar Roman, va avea loc Finance Recruitment Day, singurul eveniment de cariera din Romania dedicat in totalitate studentilor si absolventilor din domeniul financiar, iar Atelierele ILBAH va fi acolo pentru a te ajuta sa descoperi cursuri care te vor ajuta sa avansezi in cariera!

Daca esti student sau proaspat absolvent intr-un domeniu financiar, Finance Recruitment Day este un eveniment de cariera dedicat tie, unde vei putea face cunostinta cu cei mai mari angajatori din domeniu.

Evenimentul, aflat la cea de-a 13-a editie, va cuprinde o serie de keynote sessions, workshop-uri, panel discussions cu angajatorii, dar si speed interviews! Vei avea oportunitati de a-ti inbunatati cariera, putand aplica la stagii de practica, internship-uri, job-uri entry-level si programe de traineree.

In plus, vei face networking cu reprezentatii companiilor, vei construi conexiuni in domeniul tau de activitate si, de ce nu, vei cunoaste alti oameni pasionati de finance.

Atelierele ILBAH are placerea de a te invita la Finance Recruitment Day! La standul nostru te vom ghida in alegerea unui curs care te va ajuta in cariera ta. Ai de ales din peste 70 de cursuri din domenii variate, precum Business, Marketing & Comunicare sau chiar IT, si suntem dorinici sa descoperim impreuna care este cel mai potrivit pentru tine. Ne vedem la Finance Recruitment Day!

Pentru mai multe detalii despre eveniment si informatii despre inscriere, va invitam sa accesati urmatorul link: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/nextgen/finance