Pentru ca am avut un an plin a venit momentul sa tragem linie si sa facem un rezumat al tuturor lucrurilor pe care am reusit sa le infaptuim in 2022.

Am participat la evenimente unde am cunoscut oameni pasionati, dornici de a invata lucruri noi, ne-am implicat in proiecte unde oferim oportunitati comunitatii din care facem parte, am inaugurat un nou sediu, ne-am facut prieteni noi, am adaugat cateva premii in palmares, si am continuat sa oferim cursuri de formare profesionala la cel mai inalt nivel.

EVENIMENTE

Am inceput 2022 cu Open Days, un eveniment al portilor deschise, unde cei interesati sa urmeze cursuri la Atelierele ILBAH au putut participa la 27 de workshop-uri gratuite de Cooking, Hairstyling, Cofetarie, Croitorie, Design Floral, Design Interior, Design Vestimentar, Fotografie, Make-up, dar si de Business, IT si Marketing Online.

Vara a adus cu ea prieteni noi, pe cei de la AFI Cotroceni, care ne-au invitat sa organizam o serie de workshop-uri de Design Floral.

De asemenea, ne-am revazut cu prieteni vechi la Bucharest Fashion Week – Summer Festival, unde cursantii nostri de la Hairstylist si Make-up au pregatit modelele pentru prezentarea de moda. Acelasi lucru s-a intamplat si la Gala UNARTE MODA a absolventilor, cat si la Bucharest Fashion Week – Winter Edition.

Toamna a insemnat prezenta Atelierele ILBAH la mai multe targuri: ne-am intalnit la Cosmetics Beauty Hair si BIFE-SIM, dar si la Zilele Internationale ale Frumusetii, iar in Cluj ne-am vazut la Zilele Clujului, cu workshop-uri gratuite in domenii variate.

In cadrul acestor evenimente am avut oportunitatea de a cunoaste oameni noi, oameni curajosi care vor sa isi schimbe domeniul de activitate, sau sa invete un skill nou. Oameni cu pasiune, dornici sa dea sansei o sansa! Ne face mare placere sa va cunoastem, si mereu ne incarcam bateriile cu entuziasmul vostru.

PROIECTE

In perioada 01.10.2022 – 31.12.2023, Atelierele ILBAH va organiza cursuri de formare gratuite, in cadrul proiectului “OPORTUNITATI PENTRU TINERII NEET’s” din regiunea Sud Muntenia. Astfel, tinerii din Muntenia care nu sunt elevi si nu sunt angajati pot beneficia gratuit de cursurile Atelierele ILBAH, avand o sansa in plus la inceputul carierei lor.

De asemenea, noul standard al ocupatiei Decorator Interioare (Interior Designer) in Romania a fost actualizat si revizuit la initiativa Atelierele ILBAH, aducandu-l la normele Europene. Suntem foarte mandri de aceasta reusita, deoarece stim ca putem schimba lucrurile doar daca facem parte din schimbare.

CURSURI NOI

In ultimul an am lansat 7 cursuri, si o noua categorie de cursuri! Astfel, in portofoliul Atelierele ILBAH au intrat cursurile de Utilizarea Calculatorului, JavaScript, Python, GDPR/DPO, Bucatar Sef si Barman, dar si cursul de Eticheta si Bune Maniere by Dana Savuica. Mai mult decat atat, am lansat si Cursuri pentru Adolescenti: cele mai populare cursuri Atelierele ILBAH, concepute sa ajute adolescentii sa gaseasca directia profesioala inspre care sa se indrepte.

Peste 40.000 de cursanti au trecut pragul Atelierele ILBAH in anii de activitate, iar fiecare curs nou adaugat in palmaresul nostru resprezinta noi sanse pentru oamenii pasionati!

PRIETENI NOI

2022 a adus cu el si noi prieteni ai Atelierele ILBAH.

Trainerii nostri au fost invitati in emisiunile Metropola TV, dezbatand subiecte variate, de la o cariera in IT si programul Start UP Nation, pana la productia cinematografica si tips&tricks pentru gatit!

Noile cursuri de Cooking au adus cu ele prietenii de la Luna Solai si Lactate Bradet, care asigura calitatea produselor in cadrul sedintelor practice si, evident, calitatea preparatelor finale. Iar cursul de Barman ne-a imprietenit cu cei de la Alma Tim, Brown-Forman si De Silva Exclusiv.

Flowers Market Holland are grija ca materia prima pentru cursul de Decorator Floral sa fie mereu proaspeta, iar cand vine vorba de Design Interior, noii nostri prieteni ajuta cursantii sa fie la curent cu cele mai noi trenduri si tehnologii: Noblesse Group, Som Product.

Va multumim tuturor pentru oportunitatile oferite cursantilor nostri, si multumim si prietenilor vechi ai Atelierele ILBAH, care au fost alaturi de noi si in acest an: Beauty One, Cusut & Brodat, Brother, Tipare de Croitorie, Bioderma, Keune Romania, Elgon Romania, Label.M Romania, Tony&Guy, Melkior Romania, Paese Romania, Parisax Professional, Complete Beauty Romania, Paris Berlin Maquillage, Dobrogea Grup, Kamis Romania, Gyermelyi.

REALIZARI

Anul 2022 a adus cu el o serie de realizari care pe de o parte ne bucura nespus, si pe de alta parte, ne fac sa fim mandri de tot efortul pe care l-am depus.

In luna Februarie, noul sediu Atelierele ILBAH din Ploiesti a fost inaugurat. Suntem prezenti in judetul Prahova din 2013, dar a venit momentul unui nou sediu care, prin dotarile ultramoderne si salile mai mari, poate cuprinde o gama vasta de cursuri si mai multi cursanti!

Am adaugat, in acest an, si cateva premii in palmares. In cadrul evenimentului Cosmobeauty 2022, Atelierele ILBAH a fost desemnata Cel mai bun centru de calificare si formare profesionala (all in one), iar in cadrul Romanian Fashion Awards, decernate in cadrul Bucharest Fashion Week 2022: Winter Festival, am fost desemnati Cel mai bun centru de calificare si formare profesionala.

De asemenea, in luna Noiembrie a lui 2022, in cadrul evenimentului ”Topul national al firmelor private din Romania”, Atelierele ILBAH a castigat “Premiul pentru calitate in educatie”. Dupa o perioada in care formarea profesionala a trebuit sa se reinventeze pe fundalul unei pandemii, acest premiu a insemnat enorm pentru noi, si suntem recunoscatori ca eforturile depuse dau rezultate!

La finalul anului, cea mai mare realizare a noastra a fost implinirea a unui deceniu de activitate, fapt care a fost sarbatorit cu Gala 10 Ani Atelierele ILBAH . A fost un moment minunat, petrecut alaturi de prieteni vechi si noi, colaboratori, angajati si traineri. Primul deceniu de activitate a fost sarbatorit cu o serie de premii decernate, si cu o petrecere pe care ne-o vom aminti si peste inca 10 ani.

LA FINAL DE 2022

Dorim sa multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si in acest an, celor care au avut incredere in noi, care au acceptat provocarea Atelierele ILBAH de a face o schimbare in viata lor.

Multumim cursantilor care ne demonstreaza, in fiecare zi, ca tot ceea ce facem nu este in zadar. Povestile voastre de succes ne indeamna sa continuam frumoasa poveste Atelierele ILBAH, si sunt unul dintre motivele pentru care vom incerca mereu sa devenim mai buni.

LA INCEPUT DE 2023

Dupa un 2022 atat de frumos si plin de impliniri, promisiunea noastra de Anul Nou este sa avem un 2023 cel putin la fel de bun ca cel care a trecut.

Daca promisiunea ta de Anul Nou implica sa schimbi ceva la locul de munca, sa faci ceva nou de care esti pasionat, sa inveti un skill nou sau sa petreci mai mult timp facand ceva pentru tine, atunci te asteptam cu drag la Atelierele ILBAH, unde ai de ales din peste 80 de cursuri in Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau Online Live!