In perioada 03-05 Decembrie 2022 a avut loc Bucharest Fashion Week – Winter Festival, la Ambasad’or Events. Ca in fiecare an, Atelierele ILBAH a fost alaturi de BFW, iar cursantii nostri de la Hairstyle si Fotografie au luat parte la acest eveniment.

Practica este cel mai important aspect in cadrul cursurilor Atelierele ILBAH. Din acest motiv, ne place sa implicam cursantii in astfel de evenimente. Este o oportunitate importanta pentru ei, deoarece au sansa sa exerseze tehnicile invatate de-a lungul cursului, intr-un mediu mult mai antrenant decat sala de curs. Mai mult decat atat, este un exercitiu de invatare foarte bun, si o modalitate prin care cursantii nostri capata incredere in fortele proprii. Iar la un eveniment ca Bucharest Fashion Week, exista si posibilitatea de a te face remarcat.

Hairstyle

Atelierele ILBAH au fost Hairstylistii oficiali ai Bucharest Fashion Week – Winter Festival. Toate modele care au luat parte la defilarile de moda au trecut prin mainile cursantilor nostri. Par drept, bucle, cozi, wet look, cursantii Atelierele ILBAH au acceptat toate provocarile cu entuziasm.

Desi au lucrat presati de timp, cursantii s-au descurcat excelent! Trainerii Atelierele ILBAH au fost langa ei, sfatuindu-i si indrumandu-i in realizarea frumoaselor coafuri. Multumim Costel Vilcu, Cristina Rosca si Daniel Stanciu pentru ajutorul oferit.

Mediul de lucru in Backstage-ul de la Bucharest Fashion Week este unul aparte. Este o forfota continua, modelele fiind mereu in miscare, intre doua probe, trei repetitii si o pauza de masa. In aceasta agitatie, cursantii au trebuit sa realizeze coafurile cerute repede, dar corect. Indiferent de „clientul” pe care il aveau in scaun, fie ca era un model tanar, un designer sau un copil, totul a fost exemplar, oferindu-le acelasi nivel de atentie. In plus, le-au oferit modelelor un scurt moment de respiro, o pauza binemeritata.

Felicitari tuturor cursantilor din Echipa de Hairstyle Atelierele ILBAH: Beldie Andreea, Champec Andreea, Cheoseaua Andreea, Gate Mariana, Hristea Delia, Lisca Loreta, Marin Alexandra, Pana Theodor, Raicu Simona, Stanciu Alexandra, Voicu Florentina. Va multumim ca ati acceptat provocarea BFW si ne bucuram ca am petrecut impreuna aceste trei zile pline!

Multumim prietenilor de la Beauty One, care ne-au pus la dispozitie toate produsele folosite in cadrul acestui eveniment!

Fotografie

Si in acest an, cursantii Atelierele ILBAH de la cursul de Fotografie au fost prezenti la Bucharest Fashion Week.

Fotografierea unei prezentari de moda nu este un lucru usor. Modele sunt in continua miscare, iar fotograful trebuie sa fie pregatit sa capteze cadrul perfect, atunci cand modelele se opresc in capatul scenei, strike a pose, dar si in drumul lor pana acolo, cat walk.

De asemenea, nu este indeajuns doar sa fotografiezi fiecare model in parte. Trebuie sa acorzi atentie tinutei pe care acestea o poarta, parului, machiajului, accesoriile. Si deoarece totul se intampla rapid, si fotograful trebuie sa fie rapid.

Acesta este momentul in care fotografii nostri si-au demonstrat abilitatile. Ei au pus in aplicare regulile tehnice invatate la curs, si mai mult de atat, au avut skill-urile necesare sa se si joace cu creativitatea!

Multumim tuturor cursantilor care au facut parte din Team FOTO la Bucharest Fashion Week – Winter Festival: Blitzka Studio, Andronache Vlad, Boltog Mihaela, Ghita Diana, Mihaila Coralia, Neacsu Ana-Maria, Popa Speranta, Rizescu Andreea, Stroe David, Vacaru Alexandru. De asemenea, multumim trainerului Andrei Culcusica pentru indrumare!

Friends

Ca in fiecare an, la Bucharest Fashion Week ne intalnim cu prieteni vechi, si noi.

In primul rand, multumim prietenilor de la BFW pentru oportunitatea oferita cursantilor nostri. Pe parcursul acestui eveniment, cursantii nostri au vazut ce inseamna backstage-ul unei prezentari de moda, ce inseamna cu adevarat un fashion show. Cursantii nostri au invatat sa lucreze corect si rapid, cum sa ignore agitatia din jurul lor si sa se concentreze pe clientul din scaunul lor, si, in plus, au exersat look-uri in trend, si-au adaugat look-uri frumoase in portofoliu, si au lucrat intr-o echipa frumoasa, creand camaraderie!

Multumim, Bucharest Fashion Week! Si felicitari pentru inca un eveniment minunat!

Anul acesta, am avut placerea sa vedem pe scena Bucharest Fashion Week – Winter Festival doua colectii realizate de fosti cursanti de-ai nostri. Cristina Ciuciu si Andreea Popa au urmat la noi cursuri din categoria Fashion la Atelierele ILBAH. Colectiile Emma Concept si Andreea Popa Design au facut spectacol pe scena BFW. Suntem foarte mandrii de reusitele lor, si ne bucuram imens sa vedem succesul lor!

Atelierele ILBAH – Cel mai bun centru de calificare si formare profesionala

In cadrul Bucharest Fashion Week – Winter Festival, Atelierele ILBAH a primit premiul pentru Cel mai bun centru de calificare si formare profesionala, acesta fiind inmanat directorului general Atelierele ILBAH, Vlad Iliescu.

Suntem foarte bucurosi ca am primit acest premiu, si suntem mandri ca ne sunt recunoscute eforturile pe care le depunem de 10 ani pentru a livra cursuri calitative de formare profesionala. Mai mult, este un imbold pentru noi, de a continua sa ne imbunatatim, sa devenim mai buni, si sa organizam, in continuare, cursuri de formare profesionala la cel mai inalt nivel!

Daca doriti sa urmati cursuri la Atelierele ILBAH, va asteptam cu drag! La cursul de Hairstylist veti invata tehnici clasice si moderne pentru a realiza orice fel de coafura in trend, iar la cursul de Fotografie veti invata atat aspecte tehnici cat si artistice, in cursuri bazate pe practica. Mai mult decat atat, veti avea sansa sa participati la evenimente precum Bucharest Fashion Week, adaugand in palmaresul vostru o experienta frumoasa si multa practica!