Premiul pentru Cea Mai Buna Scoala de Calificare si Formare Profesionala din Romania reprezinta rasplata a 10 ani de activitate, in care am reusit sa implinim sute de pasiuni!


Acest premiu inseamna pentru noi recunostinta si, totodata, dovada ca trebuie sa ne autodepasim, sa ne reinventam cu fiecare ocazie. Avem datoria de a rasplati increderea pe care prietenii Atelierele ILBAH o au in noi, iar lucrul acesta il vom face punand accentul pe profesionalismul, cu care vom desfasura viitoarele proiecte. Atelierele ILBAH este o initiativa educationala caracterizata prin performanta si responsabilitate, iar cursantii Atelierele ILBAH sunt cei asupra carora ne canalizam toata atentia.

cea mai buna Scoala de Calificare si Formare Profesionala din Romania

Excelenta este cuvantul care sta la baza actiunilor Atelierele ILBAH!

Premiul primit in cadrul Galei Cosmobeauty 2022, ne spune ca suntem pe drumul cel bun. Dorinta noastra de a lucra cu pasiune la implinirea visurilor celor care ne calca pragul, ne motiveaza sa venim mereu cu ceva nou. Premiul de cea mai buna scoala de formare profesionala, ne invata sa pretuim echilibrul in cea mai buna forma a lui, sa vrem sa fim mereu peste asteptarile tuturor.

cea mai buna Scoala de Calificare si Formare Profesionala din Romania

Atelierele ILBAH organizeaza Cursuri de Calificare si Formare Profesionala Autorizate (recunoscute national si international) inca din anul 2012, atunci cand conceptul si-a deschis pentru prima oara portile publicului din Bucuresti. De atunci si pana acum, am incercat intotdeauna sa oferim cursantilor nostri o experienta unica, prin cursuri de cea mai buna calitate, intr-un mod care sa starneasca interesul si sa provoace la mai mult.

Premiul acesta este dedicat tuturor cursantilor Atelierele ILBAH, care au avut incredere in noi si de la care avem rezultate impresionante. Evolutia si reusitele lor contureaza frumos imaginea Atelierele ILBAH, locul unde educatia este prioritara!

cea mai buna Scoala de Calificare si Formare Profesionala din Romania

Multumim! Suntem onorati!

Vezi mai jos lista completa de cursuri Atelierele ILBAH:

Cursuri Autorizate
Training de specialitate
Seminarii si Workshopuri