De fiecare data ne bucuram sa avem prieteni noi impreuna cu care desfasuram proiecte frumoase. Luna Solai este alaturi de bucataria Atelierele ILBAH din dorinta de a oferi sprijin cursantilor nostri, voua celor care alegeti sa faceti o prioritate din pasiunea voastra. Toate preparatele din cadrul cursurilor de Bucatar si Bucatar Hobby vor prinde viata cu ajutorul uleiurilor oferite de Luna Solai!

Luna Solai. Ulei presat la rece, asortat unui stil de viata sanatos.

Asortata unui stil de viata sanatos, intreaga gama de uleiuri Luna Solai presate la rece vine cu un plus in alimentatia noastra, adaugand bogatia naturala a semintelor. Uleiurile sunt prelucrate dupa un procedeu exact, care pastreaza cu succes gustul si proprietatile semintelor presate.

O colectie premium de uleiuri presate la rece, imbina gust si sanatate intr-o forma foarte actuala. Nenumarate nuante, diverse arome vor „colora” gustul preparatelor noastre culinare, devenind astfel ingredientul de zi cu zi din bucataria Atelierele ILBAH.

Ulei de canepa Luna Solai Atelierele ILBAH
Ulei de floarea soarelui condimentate Luna Solai Atelierele ILBAH
Ulei de dovleac Luna Solai Atelierele ILBAH

Ulei de in Luna Solai Atelierele ILBAH
Ulei de rapita Luna Solai Atelierele ILBAH
Ulei de nuca Luna Solai Atelierele ILBAH

Putem opta pentru aceste uleiuri aromate la diverse feluri de mancare care nu necesita gatire sau la cele pe care le putem pregati la temperaturi mici. Putem pune ulei in salate, pe legumele pregatite la abur, in legume sotate la temperatura mica, pe paine sau pizza imediat dupa ce le-ai scos din cuptor, oferind mancarii un

Cursul de Bucatar de la Atelierele ILBAH

Bucataria Atelierele ILBAH colinda prin toata lumea pentru a explora gastronomia diferitelor tari. Aici este locul pasionatilor de gatit!

Cursul de Bucatar vine in sprijinul celor care isi doresc ca pasiunea lor sa le devina si job-ul de zi cu zi. Traineri iscusiti te vor invata ce inseamna sa urmezi etapele corecte, prin care sa obtii preparate care sa-ti incante papilele gustative. Pe parcursul a patru luni de practica vei experimenta tot ce inseamna bucataria nationala dar si internationalasi si vei invata cum sa faci alegerile corecte in asezonarea ingredientelor tale.

Insa, daca doar vrei sa-ti duci pasiunea la urmatorul nivel astfel incat sa devina un hobby care sa te relaxeze, poti alege cursul de Bucatar Hobby, in cadrul caruia vei invata intr-un mediu placut si prietenos, sa imprumuti din cunostintele colegilor tai de curs si sa inveti secrete nedescoperite de tine de la chefii nostri. Fiecare intrebare pusa de tine isi va primi raspunsul, asa ca indrazneste!

Luna Solai Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH alaturi de Luna Solai te invita sa-ti urmezi visul!

Multumim Luna Solai pentru atentia acordata cursantilor Atelierele ILBAH! Ne bucuram sa va avem alaturi si suntem incantati sa stim ca la Atelierele ILBAH, cursantii care ne trec pragul in fiecare zi au sansa de a invata sa pregateasca mese gustoase, folosindu-se de ingrediente premium.

Daca stii ca esti pasionat de gatit si te visezi inconjurat de oameni care-ti impartasesc pasiunea, te asteptam la cursurile Atelierele ILBAH unde visele se adeveresc, iar prezentul prevesteste viitorul intr-o lume cu oameni impliniti, cu oameni care fac din pasiunea lor scopul zilei de maine. Luna Solai isi deschide larg portile in intampinarea ta la curs la Atelierele ILBAH! → https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-cooking/

Viziteaza site-ul celor de la Luna Solai:

Luna Solai Atelierele ILBAH