In perioada 07-09 Octombrie 2022, Atelierele ILBAH a participat la Zilele Clujului. Dupa aproape 3 ani, am avut placerea sa organizam workshop-uri gratuite de Design Floral, Croitorie si Cooking. Langa Cazino, in Parcul Central, ne-am intalnit cu oameni interesati de domenii noi sau entuziasmati de pasiunile lor. Am cunoscut peste 150 de oameni care au participat la workshop-urile noastre, si impreuna ne-am bucurat de zilele insorite din Cluj.

FLORI, CULORI SI CORONITE

In prima zi a evenimentului au avut loc doua workshop-uri de Design Floral. Trainerii Ana Macovei si Alina Maria Cristea au initiat participantii in lumea creativa a florilor taiate, ghidandu-i in realizarea de coronitele. Culorile aprinse ale florilor, juxtapuse pe verdele intens al petalelor, alaturi de creativitatea participantilor si tehnicile noi pe care acestia le-au invatat, au dus la umplerea spatiului nostru cu un sentiment de implinire, dat de coronitele superbe care au fost realizate.

AC, ATA SI RABDARE

A doua zi la Zilele Clujului a insemnat trei workshop-uri de Croitorie. Trainerul Ana Maria Gorgan, alaturi de asistenii Kristina Evelin Mezo si Eliana Terec, au ghidat participantii in realizarea unei fete de perna, un obiect pe cat de simplu, pe cat de necesar. De asemenea, un obiect foarte important, deoarece odata cu realizarea lui, participantii au invatat ce poate sa faca o masina de cusut. Inarmati cu rabdare si cu materialul necesar pentru a realiza fata de perna, pe fundalul sunetului masinii de cusut, cei prezenti realizat prima lor piesa croita!

FAINA, OUA SI CEVA DULCE

Ultima zi a evenimentului a cuprins doua workshop-uri de Cooking. Impreuna cu trainerii Paul si Rebecca Madas, participantii au invatat cum sa faca papanasi – un desert clasic, simplu de realizat, dar care poate da batai de cap celor neinitiati in arta gatitului. Chiar si asa, participantii au fost entuziasmati sa auda sfaraitul uleiului incins, sa modeleze ei singuri aluatul si sa invete cum se poate salva un papanas ars. Momentul degustarii a fost mult asteptat, dar a meritat din plin!

PARTENERI, PRIETENI, IMPREUNA

Flowers Market Holland sunt cei care ne pun la dispozitie florile pentru toate evenimentele noastre, si pentru cursurile din Bucuresti. Ei aduc culori si prospetime la cursurile noastre, si sunt scanteia care declanseaza creativitatea participantilor la cursul de Decorator Floral.

Cusut si Brodat sunt prieteni vechi ai Atelierele ILBAH. De la inceputurile cursului de Croitorie, ei pun la dispozitie masinile de cusut marca Brother, asigurand cele mai bune conditii de lucru pentru cursantii nostri.

Produsele Lactate Bradet sunt indispensabile la cursul de Bucatar, prospetimea si calitatea lor dand un gust deosebit produselor gatite. Adaugate in papanasii realizati la workshop-urile noastre, au facut dintr-un preparat traditional, un preparat exceptional.

Partenerii nostri de la Dobrogea Grup aduc la cursurile noastre de Cooking un produs cu o traditie veche, un produs cu care nu poti da gres. Fie ca vorbim de ingrosarea sosurilor, textura torturilor, delicatetea croissantelor sau crusta papanasilor, produsele Dobrogea sunt nelipsite in retetarul Atelierele ILBAH.

Dorim sa multumim tuturor partenerilor care ni s-au alaturat acestui eveniment. Partenerii nostri, deveniti prieteni, sunt cei care, alaturi de Atelierele ILBAH, au ajutat participantii la workshop-urile de la Zilele Clujului sa aiba parte de o experienta frumoasa, sa invete ceva nou si sa realizeze ceva calitativ.

Multumim, de asemenea, trainerilor Atelierele ILBAH care, de-a lungul anilor, datorita implicarii si cunostiintelor pe care le-au transmis, au ajutat cursantii nostri sa se specializeze in pasiunea lor.

Prietenilor de la Zilele Clujului, dorim sa va multumim si voua! Ne-ati dat ocazia sa participam la un eveniment minunat, si suntem extrem de bucurosi ca am putut face din nou parte din experienta frumoasa care a insemnat Zilele Clujului!

Nu in ultimul rand, multumim tuturor clujenilor pe care i-am cunoscut la Zilele Clujului! Va asteptam cu mare drag la cursurile Atelierele ILBAH!