Intre 9 si 11 Iunie, Atelierele ILBAH a organizat o serie de workshop-uri gratuite de Design Floral destinate amatorilor, la AFI Cotroceni.

In cadrul celor sase workshop-uri, 120 de persoane au descoperit minunata lume a designului floral. Impreuna cu trainerii Atelierele ILBAH, Tina Pipos si Anne Marie Popa, participantii au invatat cum sa realizeze aranjamente florale mici, instalatii florale si coronite.

Toate florile au fost puse la dispozitie de catre prietenii nostri de la Flowers Market Holland, iar la finalul workshop-urilor, participantii si-au luat acasa creatiile realizate.

Designul floral este un domeniu frumos, care trebuie descoperit pas cu pas. Nu este indeajuns sa cunosti diverse tipuri de flori si sa combini culori contrastante. Fiecare tip de aranjament floral are regulile sale, in baza carora designer-ul isi creaza produsul final.

Multumim tuturor participantilor, tuturor celor care au facut acesti primi pasi in lumea Designului Floral alaturi de Atelierele ILBAH. Va felicitam pentru aranjamentele frumoase pe care le-ati realizat, si va multumim pentru entuziasmul cu care v-ati prezentat la eveniment!

workshop design floral

workshop design floral

5 motive pentru care sa alegi Cursul de Decorator Floral de la Atelierele ILBAH

Cursul de Decorator Floral este autorizat, asadar la finalul acestuia vei primi o diploma, recunoscuta national si international, cu care te vei putea angaja, sau chiar porni propria afacere!

Cursul nostru este unul bazat pe practica. Astfel, dupa ce stapanesti toate notiunile teoretice, la fiecare sedinta vei realiza un aranjament nou, de la bijuterii si accesorii florale, buchete si aranjamente pentru cununie si botez, pana la instalatii florale si photo corner!

De asemenea, pe parcursul cursului vei avea parte de diverse vizite la piata de flori, Facultatea de Horticultura dar si sere si depozite.

Toata florile si materialele pe care le vei folosi in cadrul cursului sunt pusa la dispozitie de catre noi si partenerii nostri, iar, poate cel mai important lucru, cursul de Decorator Floral este o modalitate perfecta de a-ti dezvolta creativitatea!