Lactate Bradet s-a alaturat bucatariilor Atelierele ILBAH, sustinand cursantii in demersul lor de a-si implini visul de a deveni adevarati maestri culinari. La cursurile de Bucatar, Bucatar Hobby, Cofetar si Patiser, cursantilor li se ofera posibilitatea de a invata sa prepare retete sophisticate, utilizand lactate de cea mai buna calitate: lactatele Bradet, iar acest lucru ne bucura nespus.

Lactate Bradet, lactate savuroase din zona de munte a Argesului.

Pentru lactate gustoase, este nevoie de un lapte de calitate. De aceea, pentru a pastra gustul cunoscut al lactatelor Bradet, este folosit doar lapte provenit de la vacute, oi si capre crescute in fermele din Romania.

Ce au in comun toate produsele Bradet? Lapte de calitate, retete traditionale romanesti, preparate cu o tehnologie moderna si grija in pregatirea lor.

Lactate Bradet

In fabrica modern utilata, se mentine traditia zonei si se pastreaza gustul autentic romanesc al cascavalului, precum si a tuturor celorlalte lactate Bradet.

Astfel, dupa un proiect de investitii derulat prin fonduri europene in valoare de 3.500.000 de euro, intreaga echipa Bradet se ocupa cu grija sa pregateasca de fiecare data cele mai cinstite lactate, din lapte romanesc, dupa retete traditionale, pentru a ni le darui mai apoi noua, consumatorilor, pentru a avea energie si sanatate in fiecare zi.

Autenticitate si rafinament pentru retete de succes.

Produsele Bradet se gasesc astazi atat pe piata nationala, cat si cea internationala (Italia, Anglia, Spania, Germania, Cipru si Belgia) impresionand prin calitate si rafinament. De la branzeturi, cascaval, smantana, iaurt si lactate de baut, pana la unt si lapte, toate aceste produse fac compusul stocului de ingrediente care dau gust si savoare retetelor invatate si preparate la cursurile Atelierele ILBAH.

Lactate Bradet

Gramaje potrivite in recipiente pe masura faciliteaza modul de administrare al ingredientelor, precum si utilizarea cantitatii adecvate pentru o reteta in cauza. Alaturi de traineri profesionisti ai cursurilor de Cooking din portofoliul nostru, cursantii au oportunitatea de a deveni chefi iscusiti, invatand sa prepare mese fastuoase cu lactate de calitate romanesti.

Lactate Bradet

Lactate Bradet

Cursurile de Cooking la Atelierele ILBAH

Daca iti doresti sa inveti secretele bucatariei nationale si internationale, te asteptam la Atelierele ILBAH!

Cursurile sunt recomandate celor ce isi doresc sa realizeze produse sofisticate pentru cele mai rafinate simturi. Vei invata sa combini ingrediente de calitate, sa imbini traditia cu tehnici inovatoare si sa alegi mixul perfect dintre gust, aroma si textura.

Trainerii nostri sunt pregatiti sa impartaseasca din experienta lor si sa iti insufle pasiunea si bucuria pentru acest domeniu. In ei vei gasi inspiratia si motivatia de a te perfectiona si de a impresiona prin preparatele tale.

Urmand cursurile de Cooking, fie ca este vorba de cursul de Bucatar, Bucatar Hobby, Cofetar, Patiser, ai sansa de a-ti dezvola tehnicile de lucru si abilitatile in domeniu, de a stapani notiunile despre ingredientele de baza, rolul lor in produsele finale, dar si modul in care acestea interactioneaza sau se comporta in nenumaratele retete pe care le vei studia la cursuri. https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-cooking/

Da o sansa pasiunii tale la Atelierele ILBAH alaturi de Lactate Bradet!

Multumim Lactate Bradet ca sunteti alaturi de cursantii Atelierele ILBAH in noua lor calatorie! Alaturi de Atelierele ILBAH si Lactate Bradet ai ocazia de a-ti imbratisa pasiunea! Descopera gatitul ca mod de relaxare si exprima-ti pasiunea pentru arta culinara. Invata sa gatesti delicios si surprinde-ti prietenii cu preparate de exceptie!

Invata regulile si experimenteaza! Inscrie-te la cursul de Bucatar, Bucatar Hobby, Cofetar sau Patiser, si porneste alaturi de chefi profesionisti intr-o calatorie a gusturilor, a simturilor si a traditiilor, unde reusitele culinare se vor impleti armonios cu pasiunea pentru gatit.

Viziteaza site-ul celor de la Lactate Bradet:

Lactate Bradet