In perioada 05-07 Iulie 2022, la Ambasad’Or Events, s-a desfasurat cea de-a 34-a editie a Bucharest Fashion Week, iar noi am fost din nou prezenti! Ca in fiecare an, Atelierele ILBAH a luat parte la acest eveniment pe mai multe planuri: Hairstyle, Make-up si Fotografie.

La cursurile noastre practica este cel mai important lucru. De aceea punem mare accent pe includerea cursantilor nostri in diverse evenimente, precum Bucharest Fashion Week. Este o oportunitate importanta, prin care cursantii pot vedea ce inseamna sa lucreze cu adevarat in domeniul ales. De asemenea, este o modalitate prin care acestia capata experienta si incredere in fortele proprii, facand un alt fel de practica decat in cadrul cursurilor. In plus, participarea la un eveniment precum Bucharest Fashion Week iti ofera posibilitatea de a te face remarcat!

Hairstyle

Atelierele ILBAH au fost hairstilistii oficiali ai Bucharest Fashion Week 2022, ocupandu-se de parul tuturor modelelor care au defilat pe scena. Astfel, cursantii nostri au creat wet look-uri, codite impletite, bucle si beachy waves, pony tails, dar si coafuri simple si drepte.

Mai mult decat atat, hairstilistii nostri au lucrat intr-un mediu aflat in continua miscare. Backstage-ul Bucharest Fashion Week este mereu un loc plin de forfota, iar toate coafurile au trebuit realizate rapid si au trebuit sa reziste caldurii si umiditatii lunii Iulie. In plus, au existat momente in care un par drept a trebuit transformat intr-un wet look in scurtul timp dintre doua prezentari.

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Acestea au fost momentele in care cursantii nostri au excelat. Nu este un lucru usor, sa lucrezi rapid si corect, inconjurat de multi alti oameni roind in jurul tau, de modele grabite sa ajunga la probe sau repetitii.

Dar cursantii nostri au reusit! Indrumati de trainerii Gabriel Dumitru si Costel Vilcu, coafurile create au fost corecte, au rezistat pana tarziu in noapte, si au scos in evidenta frumusetea modelelor si a colectiilor pe care le-au purtat.

In plus, hairstylistii s-au purtat mereu exemplar cu modelele aflate in scaunul lor. Indiferent de varsta lor, copii, adolescenti sau mamici, modelele au fost tot timpul tratate cu respect iar atitudinea dezinvolta a cursantilor nostri le-a ajutat sa plece nu doar cu o coafura perfecta, dar si cu un zambet pe buze!

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Felicitari tuturor cursantilor din Echipa de Hairstyle Atelierele ILBAH: Abdulsatar Baraa, Costea Marina, Georgescu Cristina, Guliman Lorena, Nagy Johann, Nica Daniela, Nistor Valentin, Plăiașu Dorotea, Radu Andreea, Răducan Anca, Senteș Andreea, Șolcă Diana, Șuvăgău Cristina, Tache Mihaela, Voicu Nicoleta, Abbasi Arman, Bechir Silvia, Berechet Iuliana-Roxana, Cirstea Delia-Mihaela, Dumitrache Andreea-Daniela, Gate Adriana-Mariana, Mateescu Bianca-Maria, Ursulean Delia.

Daca Hairstiling-ul este pasiunea ta, te asteptam la cursul nostru de Coafor!

Make-up

Cand vine vorba de make-up, fiecare designer creeaza un look care sa se potriveasca cu colectia sa. Make-up artist-ul trebuie sa realizeze acest look pe fiecare model, adaptandu-l la fizionomia fetei si tenul sau, scotand in evidenta cele mai frumoase trasaturi printr-un machiaj care nu doar trebuie sa arate bine in realitate, dar si sub lumina reflectoarelor.

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Pe parcursul celor trei zile, Echipa de Make-up Atelierele ILBAH a avut de realizat machiaje stridente, smokey eyes cu glitter, dar si machiaje naturale, pin-up cu eyeliner si ruj rosu, sau machiaje grafice colorate.

Tot timpul, cursantii nostri au lucrat in conditii de stres. Modelel aveau putin timp la dispozitie, intre doua repetitii, dar make-up artistii au realizat look-uri frumoase, corecte, si fara intarzieri! Mai mult decat atat, o mare parte din modele au fost fete tinere, aflate la inceputul carierelor. Emotiile au fost mari si au trebuit stapanite, cu putin ajutor din partea make-up artistilor.

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Indrumati de trainerii Andreea Ianculescu si Alina Serbu, make-up artistii au dat dovada de profesionalism, creativitate si nu in ultimul rand, si-au demonstrat abilitatea de a lucra sub presiune.

Felicitari tuturor cursantilor din Echipa de Make-up Atelierele ILBAH: Chimsac Georgiana, Covaci Luminita, Danciulescu Andreea, Dragomir Ionela, Petre Nicoleta, Savu Madalina, Stoian Catrinel, Sulu Maria, Teodorescu Claudia.

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

Daca esti o persoana creativa si vrei sa devii Make-up Artist, te asteptam la cursul nostru de Machiaj!

Fotografie

La orice eveniment, fotografiile sunt printre cele mai importante detalii, nu doar pentru imortalizarea momentelor, dar si pentru prezentarea acestora in social media. Astfel, Echipa de Fotografie Atelierele ILBAH a fost mereu prezenta si activa pe parcursul tuturor celor trei zile ale Bucharest Fashion Week.

Fotografia de eveniment este un domeniu dificil. La un astfel de eveniment, totul se intampla foarte rapid. In backstage, toate lucrurile sunt mereu in miscare iar fotografii trebuie sa surprinda cat mai mult din ceea ce se intampla.

Modelele frumoase sunt foarte usor de fotografiat, dar in momentul in care acestea sunt grabite, lucrurile se complica. Totusi, fotografii nostri au reusit sa pandeasca momentele importante si sa le imortalizeze.

Majoritatea fotografiilor au fost, insa, realizate in timpul defilarilor, si aici s-a vazut abilitatea fotografilor nostri. In timpul unei prezentari de moda, nu este indeajuns doar sa fotografiezei modelele, trebuie sa acorzi atentie si imbracamintii purtate, si detaliilor de hair si make-up, intr-un timp foarte scurt. Odata ce modelul s-a miscat, oportunitatea fotografica este ratata.

Dar fotografii nostri au fost indeajuns de rapizi incat sa traga cadrele necesare si mai mult decat atat, au avut si skill-ul necesar sa se joace putin si cu creativitatea!

Felicitari tuturor cursantilor din Echipa de Fotografie Atelierele ILBAH: Bitzka Studio (Vilcu Carmina si Petcu David), Badea Radu, Borcsa Mihai, Damian Daniela, Georgieva Ralitsa, Ghindaru Alexandra, Ion Liviu Alexandru, Iutes Victor, Juverdeanu Daniela, Rata Daiana, Ruta Sebastian, Strambeanu Bogdan, Uta Valentin, Vlaicu Daiana.

Daca vrei sa inveti cum sa imortalizezi momente importante, te asteptam la cursul de Fotografie!

Atelierele ILBAH & Friends

Bucharest Fashion Week, cel mai mare eveniment de gen, este o masinarie mare, unde fiecare element trebuie sa functioneze bine. Dar, mai important, este un conglomerat de elemente care trebuie sa functioneze bine impreuna.

Uitandu-ne in urma la Bucharest Fashion Week 2022, suntem mandrii de aportul pe care l-am adus in cadrul acestui eveniment, ajutand la buna lui desfasurare.

Dorim sa multumim prietenilor de la Bucharest Fashion Week pentru oportunitatea pe care o ofera, an de an, cursantilor nostri. Pe parcursul acestor trei zile, cursantii nostri au invatat ce inseamna o prezentare de moda, cum sa lucreze rapid dar corect, cum sa ignore forfota din jurul lor si sa isi continue treaba. Au exersat look-uri in trend, au invatat lucruri noi si, poate cel mai important lucru, s-au imprieteni cu colegii de echipa.

Atelierele ILBAH la Bucharest Fashion Week 2022

La Atelierele ILBAH gasesti mereu persoane pe aceeasi lungime de unda cu tine, care iti impartasesc pasiunea si dorinta de a invata, iar la Bucharest Fashion Week mereu se nasc legaturi de durata. Pentru cursantii nostri, aceasta experienta a fost una de invatare, dar si de socializare. Am pus in aplicare ce am invatat in cadrul cursurilor, am invatat din experiente noi, am impartasit din experientele vechi, dar ne-am si distrat si facut prieteni noi, lucru pentru care vom fi mereu reconscatori.

Multumim, Bucharest Fashion Week! Si felicitari pentru inca un eveniment reusit!

De asemenea, multumim prietenilor care ne ajuta mereu cu produsele pe care cursantii nostrii le folosesc: Beauty One, Paese, Bioderma, Melkior, Complete Beauty, Parisax, Paris Berlin Maquillage, Label.M, Elgon, Keune.

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim tuturor cursantilor Atelierele ILBAH care au acceptat provocarea de a participa la Bucharest Fashion Week! Stim ca a fost o experienta obositoare, dar suntem siguri ca a fost si o experienta frumoasa, atat pentru voi cat si pentru noi! Ne bucuram ca ati fost alaturi de noi si suntem mandrii de tot ceea ce ati realizat in aceste trei zile!

Pana la urmatoarea editie Bucharest Fashion Week, va lasam cu fotografiile realizate in cadrul evenimentului: Day 1, Day 2, Day 3, Backstage Hair&Makeup.