Atelierele ILBAH a celebrat 10 ani de activitate!

Pe data de 06.12.2022 a avut loc ๐†๐š๐ฅ๐š ๐Ÿ๐ŸŽ ๐€๐ง๐ข ๐€๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐ž ๐ˆ๐‹๐๐€๐‡. A fost o seara minunata, petrecuta impreuna cu oameni dragi, prieteni vechi si noi ai Atelierele ILBAH. 10 ani de Atelierele ILBAH inseamna increderea pe care cursantii o au in noi, in schimbarea pe care o aducem in vietile lor. Multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in acest deceniu, care va puneti nadejdea in noi, motivandu-ne sa crestem cat mai frumos posibil.

Peste 250 de invitati au fost prezenti la eveniment si s-au bucurat de mometele pregatite special pentru ei: premiere, tombola, prezentare de moda, muzica si voie buna, plus multe alte surprize.

 

Suntem mandri de tot ceea ce am reusit sa realizam timp de 10 ani de zile si de familia mare si frumoasa formata din peste 40.000 de cursanti, pe care ii apreciem pentru sarguinta si devotamentul lor, si carora le multumim ca ne-au ales.

Atelierele ILBAH inseamna cursuri de formare profesionala, cursanti dornici sa studieze si sa atinga succesul pe plan profesional, astfel ca, o parte din acestia s-au implicat in organizarea evenimentului, ocazie cu care au pus in practica cele invatate la cursuri.

 

Le multumim trainerilor pentru indrumare si cursantilor de la cursul de Decorator Floral: trainer Natalia Maxim, trainer Florentina Pipos, cursant Alexandra Grecu, Ioana Cruceanu, Andreea Chirica, Cristina Taranu, Simona Radulescu, care au realizat buchetele de flori ce au insotit premiile, precum si bradutul care a facut parte din premiile alocate tombolei.

De asemenea, multumim trainerilor hairstylisti Gabriel Dumitru si Costel Vilcu, dar si cursantilor cursului de Machior: Andreea-Mihaela Nicolae, Valentina-Raluca Serban, Maria-Roxana Sulu, care au realizat make-up-ul celor 12 modele care au prezentat colectia de haine realizate de cursantii cursului de Design Vestimentar.

Cursantii cursului de Fotografie: Ivan Gabriela, Ramboi Alina, Moldoveanu Razvan au realizat pozele alaturi de Blitzka, fotografii Atelierele ILBAH.

Evenimentul a sustinut si cea mai recenta colectie de haine realizata de cursantii: Silvana Bolovan, Iuliana Chelba, Elisa Chiroiu, Johanna Dani, Renata Dani, Alexandrina Gheorghe, Irina-Alexandra Ionita, Madalina-Nicoleta Miclea, Andreea-Ligia Nastase, Ioana Claudia Papacocea, sub indrumarea trainerului Corina Boboc.

 

Multumim partenerilor: Dobrogea, Kamis, Gyermelyi, Lactate Bradet, De Silva Exclusiv, Brown Forman, Moet & Chandon Champagne, Jack Daniels, Beauty One, Bioderma, Keune, Rouge Nail Bar, Chic Salon, Tipare de croitorie, Cusut si Brodat, Brother, Melter, Cooking Studio, 7 Filtre, Flowers Market, Dinasty Models Academy, Bucharest Fashion Week, Blitzka Studio, pentru contributia adusa si pentru colaborarea frumoasa!

La multi ani Atelierele ILBAH!