Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cum devii un hairstylist profesionist?

Cariera ta in hairstyling incepe pe 20 februarie!

O femeie care isi schimba coafura este pe cale de a-si schimba viata – Coco Channel

 

Cursul Coafor Stilist

Acest curs iti ofera sansa sa iti incepi cariera de hairstylist profesionist la cel mai inat nivel. Structura cursului este special conceputa de profesionisti in domeniu pentru a cuprinde cat mai multa informatie necesara in dezvoltarea carierei unui hairdresser. Teoria este completata cu multe ore de practica, astfel incat, dupa cele 7 luni de curs sa poti profesa deja la un nivel ridicat. Produsele folosite in cadrul sedintelor de curs sunt din gamele de top ale celor mai populare branduri si sunt oferite GRATUIT. Afla cum te poti inscrie la cursul Coafor Stilist aici!

START 20 februarie!

Profita de ultimile locuri disponibile in grupa! Locurile sunt limitate!

 

Trainerul tau

Alexandru Barbulescu

Declarat “Hairstylistul Anului” in Romania (premiat la BFW 2016)

Absolvent Academia L’Oreal

12 ani de experienta in domeniu

Trainer cu experienta
(6 ani, peste 150 de absolventi)

Numeroase premii, workshopuri si seminarii. 100% dedicat.

Vrei sa afli mai multe? Citeste aici. 

 

Cursantii Atelierele ILBAH in culisele celor mai tari show-uri

[*rev_slider Dinterior]

Cursantii nostri au parte de cele mai glamour sesiuni de practica. De-a lungul perioadei de invatare, cursantii Atelierele ILBAH de la cursul Coafor Stilist, stilizeaza vedetele si participantii la show-uri TV precum “Te pui cu blondele” – Antena 1, “Mireasa pentru fiul meu” – Antena 1, “Next Star” – Antena 1 sau pe modelele ce urmeaza sa defileze la spectacole de fashion cum ar fi Bucharest Fashion Week. Lista evenimentelor este completata de sesiuni de coafat pentru Gala Ziarului Bursa, lansari de filme, shootinguri video sau foto.

START 20 februarie!

Profita de ultimile locuri disponibile in grupa! Locurile sunt limitate!

Mai multe detalii despre curs AICI.

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , , , , , , , .

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.