Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Hairstyling la Gala Ziarului Bursa 2016 oferit de cursantii Atelierele ILBAH

Atelierele Ilbah a fost onorata sa participe in calitate de partener la Gala Ziarului Bursa 2016, unde cursantii nostri au realizat coafurile doamnelor si domnisoarelor din redactia ziarului.

Ziarul Bursa a organizat in data de 17 noiembrie Gala Invingatorii Crizei 2008-2015 in cadrul careia au fost premiate companiile de succes din Romania. Au fost premiate companii de top precum IMB Romania, Orange, Banca Transilvania, Kaufland Romania.

Pregatirile pentru gala au inceput cu mult timp inainte, iar Atelierele ILBAH a fost alaturi de Ziarul Bursa pentru a oferi doamnelor si domnisoarelor din cadrul redactiei sesiuni de hairstyling profesional. Cursantii s-au ridicat la nivelul celor mai de succes hairstilisti si au realizat cele mai indraznete coafuri.

atelierele-ilbah-ziarul-bursa-coafura

Multumim cursantilor si trainerului nostru Alexandru Barbulescu!

Mai multe imagini din timpul sesiunii de coafat puteti gasi pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH!


Cursul Coafor Stilist este unul autorizat, la absolvirea caruia vei primi o diploma acreditata in tara si peste hotare. Afla mai multe detalii si cum te poți inscrie la urmatoarea grupa aici.

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , , .

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.