Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cursantii ILBAH – stilisti pentru vedete la lansarea filmului “Mame bune si nebune”

Maraton de frumusete luni seara, la Grand Cinema din Baneasa Shopping City! Atelierele ILBAH a participat la evenimentul de pre-lansare a filmului “Mame bune si nebune”, cu Mila Kunis si Christina Applegate, o comedie despre cum se distreaza mamele atunci cand decid ca este timpul sa se bucure de o doza de libertate si distractie.

La eveniment au fost invitate personalitati din lumea showbizului si reprezentanti ai presei, care, inainte de film, au avut parte de clipe de relaxare si desfatare. Alaturi de Beauty One, 10 dintre cursantii Atelierele ILBAH de la cursurile de make up si hair-styling, impreuna cu mult apreciatul nostru trainer, Alexandru Barbulescu, le-au rasfatat pe doamnele care au pasit pragul salonului de infrumusetare improvizat la intrarea in sala de cinema. Printre cei care au participat la eveniment s-au numarat Amalia Enache, Irina Margareta Nistor, Cristina Cioran, Claudia Pavel, Nicole Cherry, Kamara si Ioana Papadopol.

Avand la dispozitie cele mai renumite produse de infrumusetare oferite de Beauty One, cursantii nostri au impresionat prin maiestrie, indemanare si rapiditate, reusind sa aduca un zambet pe fata a zeci de doamne si domnisoare. Suntem mandri de cursantii si trainerii nostri si abia asteptam urmatorul eveniment la care vor arata cat sunt de profesionisti !

Mai multe imagini puteti gasi in albumul Facebook dedicat evenimentului.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.