Cursantii Atelierele ILBAH, impreuna cu trainerul lor, Alexandru Barbulescu, au coafat si stilizat in direct concurentele emisiunii reality-show „Mireasa pentru fiul meu”

A trecut mai putin de 1 saptamana de cand cursantii Coafor Stilist si-au demonstrat indemanarea la Bucharest Fashion Week. Vineri, 09 decembrie, au trecut printr-un nou „examen” atunci cand au fost invitati sa coafeze concurentele reality-showului „Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

cursantii-atelierele-ilbah-intra-in-casa-mireasa-pentru-fiul-meu

Cursantii Atelierele ILBAH au pasit increzatori in casa „Mireasa pentru fiul meu„, unde au avut la dispozitie 60 minute pentru le a coafa in direct pe cele 10 frumoase concurente, sub indrumarea trainerului lor, Alexandru Barbulescu, declarat recent „Hairstilistul anului 2016”. Au fost create coafuri elaborate pentru 5 mirese și 5 coafuri de gala.

Dupa sesiunea de coafat, trainerul Alexandru Barbulescu a fost invitat in platou de indragita prezentatoare, Paula Chirila, pentru a povesti despre tendintele anului 2017 in materie de hairstyle si despre premiul „Hairstilistul anului 2016” castigat de Alexandru in cadrul Romanian Fashion Awords 2016.

Mai multe fotografii puteti urmari pe pagina Facebook Atelierele ILBAH.


Cursul de Coafor Stilist (Hairstylist) este organizat de Atelierele ILBAH pentru cei pasionati cu adevarat de acest domeniu. Partenerii oficiali ai acestui curs sunt: KEUNE Romania, Label M si CHI. Toate produsele sunt profesionale si sunt puse la dispozitie GRATUIT pe parcursul intregii perioade de invatare. Mai mult de atat, celor mai buni dintre cursanti li se ofera sansa de a participa la evenimente mondene din sfera fashion, beauty sau TV, unde pot pune in aplicare tot ceea ce au invatat la curs. Este ocazia perfecta pentru cei interesati sa isi creeze un portofoliu personal, plin de culoare si diversitate. Acestea reprezinta doar o mica parte din beneficiile de care va puteti bucura doar daca alegeti Cursul de Coafor Stilist (Hairstyle)  la Atelierele ILBAH.