Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cursantii Atelierele ILBAH in culisele show-ului Next Star la Antena 1

Cei mai talentati copii din Romania concureaza pentru titlul de Next Star la Antena 1. Cursantii nostri talentati au mers in culisele show-ului pentru stilizarea viitoarelor staruri!

Un nou show, o noua provocare pentru cursantii nostri. Peste 30 de copii concureaza pentru titlul de Next Star, in cel de al saptelea sezon, show transmis de Antena 1. Vedetele Dorian Popa, CRBL, Pepe si Alina Eremia au fost in juriu si au ascultat si urmarit fiecare concurent in parte pentru a se asigura ca cel mai talentat copil va ajunge STAR.

Cursantii nostri de la cursul Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist (4 in 1) , impreuna cu trainerul lor, au fost in culise pentru a le oferi copiilor coafuri si frizuri de staruri. Timp de 4 ore, cursantii nostri au stilizat peste 30 de copii care au urcat pe scena pentru a impresiona juriul si spectatorii.

Mai multe imagini din culisele show-ului Next Star puteti gasi in albumul Facebook special creat!


Daca iti doresti o cariera in domeniul de beauty, atunci cursul autorizat Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist (4 in 1) este pentru tine! Vei invata ABC-ul frumusetii alaturi de traineri experiementati, dornici sa impartaseasca cu tine cunostintele acumulate in mii de ore de studiu si lucru dedicate acestui domeniu.

Afla mai multe detalii despre curs FCMP aici.

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , , , , , , , , , .

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.