Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Shooting revista Unica: make-up & hairstyle Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH isi sustine cursantii inca de la primul pas in noua lor meserie, printr-o serie de parteneriate menite sa creeze un start de succes pentru fiecare cursant care isi doreste sa se afirme in domeniul ales.

Astfel, pe 2 Martie, cursantii de la hairstyle si make-up au participat la un shooting exceptional, realizat de revista Unica. Shootingul avea sa surprinda intr-o ipostaza inedita, cea de model, pe cei mai importanti oameni din BCR- Banca Comerciala Romana. Cursantii nostri, sub atenta indrumare a trainerilor Alex Barbulescu ( Hairstyling Trainer) si Mirela Pancu ( Make-up artist Paese) au asigurat machiajele si coafuile pentru shooting.

Shootingul a fost realizat  de catre bine cunoscutul fotograf Alex Galmeanu, in studioul sau propriu unde am avut placerea sa gasim un spatiu de poveste, un univers feeric pentru poze inedie.

Partenerii nostri pentru acest shooting au fost cei de la Paese si Beauty One carora le multumim pentru suport.

La Atelierele ILBAH fiecare cursant are sansa de a participa la astfel de evenimente, primind suportul necesar si indrumarea celor mai buni traineri.

Mai multe poze de la shooting puteti sa vedeti pe Facebook !

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.