Cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea. Insa cosmeticele sunt mai usor de cumparat” spunea Yves Saint Laurent


Si pentru ca frumusetea inseamna a fi cea mai buna versiune posibila a ta, Atelierele ILBAH continua provocarea lansata, anul trecut, amatorilor de make-up: Show Your Talent – Make-up Contest 2017!


Cand? 4 Noiembrie 2017, ora 10:00 | Unde? Crystal Palace Ballrooms (Sala.Bucuresti), Calea Rahovei 198 A, Bucuresti


Ce este si cui se adreseaza?

„Show Your Talent – Make-up Contest 2017” este un concurs interzis profesionistilor! Asadar, daca esti pasionata de make-up si tot ceea ce inseamna realizarea unui machiaj corect si de efect te asteptam la concurs. Realizeaza cel mai bun machiaj si vei avea ocazia sa iti transformi pasiunea intr-un vis realizat! De ce spunem asta? Pentru ca locul 1 poate castiga un Curs Autorizat de Machiaj Profesional la Atelierele ILBAH! Valoarea totala a premiilor depaseste 1000 de euro!  Este sansa ta de afirmare. Ai oportunitatea de a participa la cel mai important eveniment din industria  de make–up, poti cunoaste oameni dedicati, adevarati specialisti in domeniu, afli care sunt trendurile in materie de machiaj si primesti cele mai bune sfaturi pentru viitor.

In ce consta provocarea noastra?

In cadrul editiei de anul acesta, amatorii pasionati de make-up inscrisi in concurs vor trebui sa reproduca un machiaj de seara dupa o poza pe care o vor primi in ziua evenimentului, cu tema “bridesmaid make-up”. Produsele de machiaj, dar si ustensilele sunt puse la dispozitia participantilor de catre Atelierele ILBAH si Beauty One.  Singurul lucru, dincolo de creativitatea si dorinta de afirmare pe care trebuie sa le aveti  „la purtator”, este sa veniti la concurs cu propriile modele, pe care sa va puteti exersa maiestria in machiaj. Cele mai reusite machiaje vor castiga premii substantiale!

Ai nevoie de o sansa? Noi ti-o oferim! Poti pleca acasa cu premii substantiale . Printre ele, Cursul Autorizat de Machiaj Profesional oferit de Atelierele ILBAH sau game de produse pentru make-up profesional, oferite de de sponsorul competitiei, Beauty One. Cine va juriza competitia? Ei bine, vorbim despre make-up artisti consacrati, cu vasta experienta in domeniu, oameni care si-au pus semnatura pe numeroase evenimente importante dar si pe intreaga industrie de make-up din Romania! Acesti artisti ai machiajului vor forma jurului competitiei Show Your Talent – Make-up Contest 2017.

Ca sa participi trebuie sa te inscrii pana pe 02.11.2017 . Completeaza formularul de mai jos.

Atentie! Garantarea locului in concurs este posibila numai prin achitarea Taxei de Participare de 50 Lei! Simpla completare a formularului de mai jos NU garanteaza locul in competitie. Mai multe detalii la numarul de telefon 0729397806

Premiul I

Premiul II

  • Set pensule profesionale, in valoare de 1000Lei

Premiul III

  • Produse profesionale, in valoare de 500Lei

Premiile sunt oferite de Atelierele ILBAH si Beauty One, sponsor principal.

Termenul limita de inscriere este 02.11.2017. Numarul MAXIM de participanti este 20. Locurile sunt limitate! Citeste in Regulament mai multe detalii legate de inscriere, modele, tema concurs.

Atentie! Toate produsele si ustensilele sunt puse la dispozitie de Atelierele ILBAH si Beauty One! Participantii trebuie sa vina cu propriile MODELE!


Festivalul de machiaj, Make-Up Fest 2017, este un eveniment ce se adreseaza atat profesionistilor in domeniu, cat si celor care vor sa isi contureze o viziune clara si corecta asupra fascinantei lumi a machiajului. Sub aceeasi cupola, se reunesc make-up artisti desavarsiti, producatori din industria produselor de make-up, distribuitori, dar si reprezentanti ai scolilor de profil.

Program MAKE-UP FEST 2017

  • Locatie: Crystal Palace Ballrooms, BUCURESTI
  • Perioada: 04-05 NOIEMBRIE 2017
  • Orele: 10:00 – 18:00

Va asteptam la standul Atelierele ILBAH, in cele 2 zile de eveniment, unde veti avea parte de sesiuni gratuite de make-up sustinute de cursantii nostri, veti primi informatii despre Cursul de Machiaj Profesional si multe alte surprize   !

Vezi cum a fost la editia de anul trecut a concursului!