Devenind deja o traditie, cursantii Atelierele ILBAH au avut ocazia sa isi prezinte creatiile vestimentare si la aceasta editie a Bucharest Fashion Week.

Astfel, castigatorii concursului Young Designers on Stage by Atelierele ILBAH au avut ocazia sa isi vada visul implinit si sa se lanseze in lumea modei participand la cel mai important eveniment de profil. Carmen Jureschi, Mihaela Birceanu si Cristina Barascu sunt cei 3 cursanti Atelierele ILBAH care au incantat publicul cu creatiile lor, sub privirile trainerului Mirela Diaconu si a celorlalti colegi.

Culoare, Design si Creativitate sunt cuvintele care descriu perfect colectia “I feel like Mondrian” by Carmen Jureschi. Aceasta este inspirata din colectiile celebrilor designeri Yves Saint Laurent – “Mondrian Iconic Dress” si Pierre Cardin “Cape Dress”. Ambii au reusit sa creeze adevarate piese de arta, prin design simplu, dar care reusesc sa inspire si astazi, dupa atatia ani de la lansarea lor. FELICITARI CARMEN!

curs-design-vestimentar-croitorie-proiectare-vestimentara-tipare-atelierele-ilbah

curs-design-vestimentar-croitorie-proiectare-vestimentara-tipare-atelierele-ilbah-2

Mihaela Birceanu a fost cel de-al doilea designer care a urcat pe scena prezentand colectia “Structure”. In cadrul acestei colectii piesele vestimentare sunt o joaca in jurul structurilor bazate pe deconstructivism si linii clar definite. Colectia emana feminitate si senzualitate dar transmite in acelasi timp ideea de putere si atitudine prin linii simple si curate. FELICITARI MIHAELA!

curs-design-vestimentar-croitorie-proiectare-vestimentara-tipare-atelierele-ilbah-3

curs-design-vestimentar-croitorie-proiectare-vestimentara-tipare-atelierele-ilbah-4

Ultimul cursant Atelierele ILBAH care si-a prezentat colectia vestimentara a fost Cristina Barascu. Cristina a reusit sa impresioneze audienta printr-o colectie cu adevarat spectaculoasa in care NEGRUL a fost singura culoare prezenta. “Back 2 Black” se inspira din conceptul filozofic chinez “Yin si Yang”. Conform acestuia, forte aparent opuse sau contrare pot fi, de fapt, complementare, interconectate si interdependente. Yin este elementul trist, feminin, ce corespunde noptii, pe cand Yang este elementul masculin, fericit, ce corespunde zilei. BRAVO CRISTINA!

curs-design-vestimentar-croitorie-proiectare-vestimentara-tipare-atelierele-ilbah-5

curs-design-vestimentar-croitorie-proiectare-vestimentara-tipare-atelierele-ilbah-6

Carmen Jureschi, Mihaela Birceanu si Cristina Barascu sunt absolvente ale cursurilor de Design Vestimentar organizate de Atelierele ILBAH. Felicitari inca o data si mult succes in continuare!

 

Pentru mai multe poze accesati link-ul: album facebook…

Informatii Curs Design Vestimentar

Informatii Curs Croitorie

Informatii Curs Proiectare Vestimentara (tipare)

Informatii Curs Stilism – Consiliere Vestimentara