Romanian Fashion Awards a avut loc pe 5 Decembrie, chiar in ultima zi a Bucharest Fashion Week 2017 – Editia de Iarna. A fost o seara importanta pentru noi, Atelierele ILBAH, o seara care a incununat munca intregii echipe, depusa pe parcursul acestui an! Misiunea noastra, este si a fost inca de cand a luat nastere conceptul Atelierele ILBAH, aceea de a oferi cea mai buna sansa celor care doresc sa se afirme si sa exceleze in domeniul ales. Premiile castigate la Romanian Fashion Awards se adauga altor distinctii importante castigate pe parcursul lui 2017, cum ar fi: Artistul Anului 2017 – arh. Miruna Ardelean – trainer Design Interior (detalii aici) , dar si Locul 1 in cadrul Romanian Fashion Philosophy castigat de Atelierele ILBAH (detalii aici).


Cele 4 Premii Castigate la Romanian Fashion Awards:


I. Hairstylistul Anului 2017 in Romania
Alex BARBULESCU (trainer Coafor Stilist)

Desemnat pentru a doua oara consecutiv hairstylistul anului in Romania,  Alex Barbulescu este un exemplu de profesionalism atat ca hairstylist, dar si ca trainer Atelierele ILBAH. Talentul si daruirea sunt caracteristici care il definesc si care l-au propulsat in cadrul celor mai importante evenimente din tara! 

alex-barbulescu-curs-coafor-stilist-atelierele-ilbah-1


II. Cel Mai Bun Debut in Moda
Diana CARAMACI (absolvent Atelierele ILBAH)

La numai un an dupa ce a absolvit cursurile Atelierele ILBAH de Design Vestimentar, Diana Caramaci a castigat acest premiu deosebit de important. Pe parcursul unui singur an, Diana si-a prezentat colectiile pe cele mai importante podiumuri de moda din Romania, dar si din strainatate, inclusiv la MQ Vienna Fashion Week 2017. Mai multe detalii poti afla despre ea de la urmatoarele linkuri: link 1 , link 2. Felicitari Diana si mii de multumiri trainerului Mirela Diaconu care i-a calauzit drumul in acest domeniu!

diana-caramaci-atelierele-ilbah-design-vestimentar-cel-mai-bun-debut-2017


III. Cel Mai Bun Fotograf de la BFW
Stefan TOMA (cursant Fotografie)

Stefan Toma, alaturi de alti 17 colegi, cursanti de la Atelierele ILBAH, au raspuns pozitiv provocarii lansate de organizatorii BFW, de a face poze in cadrul evenimentului! Stefan Toma a impresionat cu fotografiile realizate, si astfel, a primit premiul pentru Cel Mai Bun Fotograf de la BFW! Felicitari Stefan, dar felicitari si trainerului sau, Bogdan Zop! 

stefan-toma-cel-mai-bun-fotograf-cursuri-fotografie-atelierele-ilbah-bfw-2017-2


IV. Cel Mai Bun Designer Atelierele ILBAH
Andreoiu ILONA (cursant Design Vestimentar)

Andreoiu Ilona este si arhitect de profesie! Colectia prezentata pe scena BFW, care i-a si adus acest premiu important, s-a numit ,,Architecture Through Fashion” si vine din pasiunea sa pentru volumele arhitecturale, definindu-se prin formele, culorile si geometria caracteristica acestora. “LESS IS MORE” este principiul dupa care Ilona se ghideaza in designul creatiilor sale. Felicitari Ilona si, inca o data, felicitari Mirela Diaconu! 

andreoiu-iilona-cel-mai-bun-designer-atelierele-ilbah-2017


Felicitari tuturor! Misiunea noastra continua, asa ca urmareste-ne in continuare!