Bucharest Fashion Week, editia de iarna 2017, si-a scris povestea intre 1 si 5 Decembrie la Soiree Exclusive Venue! Pentru Atelierele ILBAH aceasta editie a BFW a reprezentat a 7-a participare consecutiva a cursantilor de la Design Vestimentar, coordonati ca intotdeauna de Mirela Diaconu! Mai multi cursanti, mai multe colectii de exceptie si mai multe premii castigate de ei si Atelierele ILBAH, au facut din BFW 2017 – Winter Edition un eveniment pe care nu il vom uita prea curand!


7 colectii pe scena BFW

Peste 90 de tinute

4 premii importante

17 Fotografi Atelierele ILBAH



Editia de iarna a Bucharest Fashion Week 2017 a fost deschisa de un absolvent al cursurilor Atelierele ILBAH


Diana Caramaci

Diana Caramaci este primul designer care a defilat pe scena celui mai mare eveniment de moda din Romania, chiar de Ziua Nationala, pe 1 Decembrie!

O fire ambitioasa, Diana Caramaci este unul dintre designerii absolventi ai scolii Atelierele ILBAH, care a avut un real succes pe podiumurile nationale si internationale. Ea a debutat in moda, in primavara acestui an, odata cu participarea la BFW Spring Edition 2017! Diana a fost unul dintre castigatorii concursului Young Designers on Stage  by Atelierele ILBAH, editia din primavara. Iata ca, de atunci, Diana a participat la toate prezentarile de moda din tara, dar si din strainatate (MQ Vienna Fashion Week 2017). Colectia Dolce Baroco, prezentata la BFW Winter Edition 2017 este inspirata din Arhitectura Baroca, si in mod contrastant o incadreaza intr-un tablou plin de feminitate si eleganta.

 


Andreoiu Iilona

Urmatorul designer absolvent Atelierele ILBAH a fost Andreoiu Ilona, care este si arhitect de profesie! Colectia ei s-a numit ,,Architecture Through Fashion” si vine din pasiunea sa pentru volumele arhitecturale, definindu-se prin formele, culorile si geometria caracteristica acestora. “LESS IS MORE” este ceea ce afirma Mies van der Rohe si este principiul dupa care Ilona se ghideaza atat ca architect cat si ca designer vestimentar. Cele 2 arte sunt conectate si se influenteaza reciproc, insa designerul a ales sa treaca peste limita fina care le diferentiaza folosind un concept comun pentru ambele.

Alti 2 absolventi Atelierele ILBAH care si-au prezentat colectiile au fost Ana Maria Voicu (Ane Fashion) si Andra Spanu (Daspi)!


Young Designers on Stage by Atelierele ILBAH la BFW 2017: Roxana Croitoru, Mihaela Ene si Dadu Katerina!


Vineri, 1 Decembrie 2017, trei dintre cursantii Atelierele ILBAH au avut ocazia sa isi prezinte colectiile vestimentare pe scena Bucharest Fashion Week in urma castigarii concursului Young Designers on Stage. Roxana Croitoru, Mihaela Ene si Dadu Katerina sunt cei 3 tineri designeri castigatori ce au avut la dispozitie 30 de zile pentru a realiza fizic colectiile ce au fost prezentate pe cel mai important podium de moda din Romania.

Roxana Croitoru

Roxana Croitoru a prezentat colectia ,,Midnight Shadows” inspirata de misterul umbrelor noptii, fiind  creata pentru femeia eleganta, misterioasa si puternica.


Mihaela Ene

Mihaela Ene a prezentat colectia ,,Be authentic”, ce te intampina cu articole vestimentate feminine, elegante, in pas cu tendintele, adresandu-se femeilor carora le place sa indrazneasca. Fiecare piesa vestimentara incearca sa surprinda si sa adapteze personalitatea frumoasei Scarlett O’Hara din filmul ,,Pe Aripile Vantului”, aceasta fiindu-i Mihaelei, sursa de inspiratie in realizarea colectiei.


Dadu Katerina

Dadu Katerina a prezentat colectia ,,The Urban Mermaid”. Dorinta de a-si transpune pasiunea dintotdeauna pentru mitul Sirenei in niste rochii diafane, spectaculoase, si totodata alaturi de niste tinute Urban in tendintele acestui sezon, au condus-o pe tanara designer sa realizeze aceasta colectie. Scopul acesteia este de a crea poezie in miscare.


Sakura Dream by Atelierele ILBAH, colectie surpriza pe scena BFW


Una dintre grupele de Design Vestimentar coordonate de trainerul nostru Mirela Diaconu a realizat o colectie spectaculoasa ce a fost prezentata zilele acestea la Bucharest Fashion Week 2017 Winter Edition. Colectia se numeste Sakura Dream si este inspirata din cultura Japoneza. Colectia reprezinta o incursiune intr-o lume a senzualitatii scaldata in lumina si intuneric, transparenta si opacitate. Emotiile descoperirii unui suflu nou trezesc dorinte si, astfel, de la alb la roz, viata isi cauta febril intensitatea data de tonurile rosii si se contureaza intr-o stare mult asteptata de stabilitate prin negru.

 

Totul curge, se unduieste intr-un vant proaspat si intr-o briza a carei esenta imbietoare de flori de cires trezeste o simfonie vizuala de impact. Cursantii care au participat la realizarea colectiei sunt: Calcuu Miruna, Circiumaru Andreea, Conu Florentina, Cornescu Elena, Din Camelia, Enescu Oana, Epure Venera, Fifilan Roxana, Gligor Irina, Ion Daniela, Matei Geanina, Negoita Beatrice, Radu Marcela, Sapera-Botnarenco Alice si Sarmaniuc Marina.

 


Felicitari tuturor! In urmatorul articol de pe blog vei afla care au fost premiile castigate de cursantii si trainerii Atelierele ILBAH la BFW 2017!


Detalii Curs Design Vestimentar organizat de Atelierele ILBAH: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/