O noua generatie de tineri designeri Atelierele ILBAH a avut sansa de a participa la RFP SS 2018, eveniment ce s-a desfasurat in perioada 18-20 Octombrie, in frumoasa locatie de la Avenue 48! 


Aceasta ocazie vine dupa ce, in primavara acestui an, cursantii Atelierele ILBAH au castigat locul 1 in cadrul Romanian Fashion Philosophy AW 2017/2018. Astfel, un concurs destinat tinerilor designeri, s-a transformat intr-o seara de neuitat pentru minunata echipa Atelierele ILBAH, coordonata chiar de Mirela Diaconu (mai multe detalii aici).

Emotiile cursantilor de la Design Vestimentar care si-au prezentat colectia la RFP SS 2018 au fost mari, pentru ca si asteptarile au fost pe masura, mai ales pe fondul rezultatului excelent obtinut in primavara, de promotia anterioara. In cadrul editiei de toamna a RFP, nu s-a organizat nici un concurs, acesta avand loc doar o singura data pe an, insa presiunea si dorinta de a demonstra ca sunt cei mai buni i-a mobilizat pentru a oferi un spectacol pe cinste. Cursantii Atelierele ILBAH au reusit sa se faca remarcati, pentru ca au prezentat o colectie ce a atras prin rafinament si mult bun gust. Momentul lor, s-a consumat chiar in prima zi a evenimentului, ei avand astfel ocazia sa imparta scena cu nume mari precum Catalin Botezatu, Clara Rotescu sau Vigo.


Curios sa vezi creatiile cursantilor de la Design Vestimentar care si-au prezentat colectia la Romanian Fashion Philosophy SS 18? Iata mai jos primele imagini cu tinutele prezentate pe podium!



Sub indrumarea designerului Mirela Diaconu, cei care si-au vazut visul devenit realitate si care ne-au incantat cu colectia lor, sunt: Calcuu Miruna, Circiumaru Andreea, Conu Florentina, Cornescu Elena, Din Camelia, Enescu Oana, Epure Venera, Fifilan Roxana, Gligor Irina, Ion Daniela, Matei Geanina, Negoita Beatrice, Radu Marcela, Sapera-Botnarenco Alice si Sarmaniuc Marina!


Ei sunt cei care au creeat colectia de podium SAKURA DREAM de la concept si pana la ultimele retusuri! Dorim sa le multumim acestor designeri aflati la inceput de drum si coordonatorului de curs Mirela Diaconu!

SAKURA DREAM reprezinta o incursiune intr-o lume a senzualitatii scaldata in lumina si intuneric, transparenta si opacitate. Emotiile descoperirii unui suflu nou trezesc dorinte si, astfel, de la alb la roz, viata isi cauta febril intensitatea data de tonurile rotii si se contureaza intr-o stare mult asteptata de stabilitate prin negru. Totul curge, se unduieste intr-un vant proaspat si intr-o briza a carei esenta imbietoare de flori de cires trezeste o simfonie vizuala de impact.

De asemenea multumim cursantilor din cadru atelierelor de Croitorie care au lucrat la colectie dar si trainerilor care le-au oferit indrumare. Pozele realizate la Romanian Fashion Philosophy SS 2018 si prezentate inclusiv in acest album sunt opera cursantilor de la Cursul de Fotografie Atelierele ILBAH! La Atelierele ILBAH suntem o mare FAMILIE! Felicitari si multumim tuturor celor implicati!

Mai multe detalii despre curs? Gasesti aici: Curs Design Vestimentar Atelierele ILBAH