Summer make-up by Atelierele ILBAH


Pe 31 iulie, 14 absolventi si actuali cursanti Atelierele ILBAH de la Cursurile de Make-Up au fost prezenti la Summer Fashion Gala 2018, marca „Manifesto Events & PR” si Alin Galatescu, pentru a machia modelele si vedetele prezente. Evenimentul devenit deja traditie este parte a conceptului All Seasons Fashion Gala, un cumul de evenimente de moda multibrand, deosebite prin tematicile provenite din natura, in ton cu cele patru anotimpuri.

Make-up Artistii nostri s-au descurcat de minune, realizand machiaje de podium menite sa confere un look fresh modelelor de pe catwalk. Make-up Artisti Atelierele ILBAH participanti la eveniment: Ianculescu Andreea Angela, Olteanu Loredana-Alexandra, Serban Georgiana-Raluca, Marin Nicoleta Roxana, Matei Catalina, Savastru Iulia, Ungureanu Stefania, Nicolae Alexandra, Simionov Livia, Vasile Ionela, Mihaila Antoaneta, Florenta Mircea, Elena Dragomir, Petre Mariana.

O alta surpriza? Diana Caramaci (fost cursant Design Vestimentar) si-a prezentat noua colectie la Summer Fashion Gala


Diana-Caramaci-Atelierele-ILBAH-Summer-Fashion-Gala-Curs-Design-Vestimentar

Noile trenduri estivale au fost setate de 12 branduri, una dintre colectiile care s-a facut remarcata fiind cea a Dianei Caramaci, designer de succes si absolventa a Cursului de Design Vestimentar marca Atelierele ILBAH. Creatiile sale vaporoase au fost purtate pe catwalk de vedete precum Ana Barbu (Digi 24) sau actrita Majda Aboulumosha. In prezent nelipsita de pe podiumurile nationale si internationale, Diana a debutat in moda la Bucharest Fashion Week, in primavara anului 2017, prin castigarea concursului Young Designers on Stage by Atelierele ILBAH.

Felicitari tuturor pentru efortul depus!