Un nou an, o noua editie Gala UNAB Fashion Design 2019, o prezentare de moda inedita cu coafuri si machiaje spectaculoase


In fiecare an Facultatea de Arte Bucuresti organizeaza Gala Absolventilor Universitatii de Arte Bucuresti, intitulata UNAB. Un eveniment destinat tinerilor absolventi ai Departamentului de Moda care dupa cei 3 ani de studiu isi expun toate trairile, viziunea si imaginatia cultivata in acest interval de timp, prin colectii unice, creative si pline de dezinvoltura. Pentru al 3-lea an consecutiv sustinem tinerele talente si oferim suportul nostru prin realizarea de coafuri si machiaje inedite pentru o parte dintre modelele care defileaza in creatiile studentilor.


Credem in tinerele talente


Dupa cum v-am obisnuit deja, suntem implicati activ in tot ce tine de domeniul artei si sustinem toate formele ei. Pe langa orele de practica dobandite in interiorul salilor de curs ale celor 2 sedii Atelierele ILBAH din Bucuresti, punem la dispozitie cursantilor, ore de practica in cadrul evenimentelor de mare anvergura  la care participam constant.

Pentru o mai buna intelegere si aplicare a tehnicilor invatate la cursurile de Coafor Stilist si Machiaj Profesional, prin intermediul acestor evenimente, cursantii sunt pusi in situatii reale, interactioneaza cu diferite tipuri de personalitate, fizionomie a fetei, textura a parului, lungimi ale parului, culoare, mod de stilizare si mod de aplicare.


Make-up si hairstyle by Atelierele ILBAH


 

Machiajele si coafurile din acest an au fost inspirate din look-urile prezentarilor de moda de pe podiumurile internationale si au fost impartite in 5 categorii: Scenografic, Geometric, Cromatic, Natural si NewRomantic.


Multumim celor implicati!

 

Coordonator: Cristina Rosca

Cursanti: Uta Ioana, Udrea Corina, Crosman Raluca, Puscasu Andreea, Ducanu Catalina, Focaru Gabriela, Lazar Maria, Zavera Andra, Asanache Monica, Vilcu Diana, Apopei Liliana, Zafiu Florentina, Bajanaru Florentina, Vasile Doina

Traineri: Valcu Costel, Andreea Ianculescu

Asistenti hairstyle: Parvan Adrian, Andreea Zamfir, Pana Manuela