In data de 27 iunie a avut loc editia cu numarul 3, Summer Gala 2019, eveniment Radar de Media, cand au fost decernate premii de excelenta pentru intreaga cariera.


Vara este sezonul petrecerilor, fie ca vorbim depre o petrecere la piscina sau in gradina, redactiile creaza momente speciale pentru a premia excelenta intr-un anumit domeniu de activitate sau dor pentru a strange impreuna persoanele dragi lor si a oferi momente frumoase.

Radar de Media a oferit momente inedite, la cea de-a treia editie a celui mai mare eveniment media al verii, gazduit la Ambasad’Or Events. Printre vedetele prezente la eveniment se numara Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Catalin Cazacu si Adina Buzatu.

Video by: Vlad Catalin


In cadrul evenimentului, Atelierele ILBAH au fost parteneri oficiali si le multumim cursantii de la cursul de Video – Filmare si Montaj care impreuna cu trainerul lor, Ioan Alexandru au surprins momente inedite.

Aici la Atelierele ILBAH punem foarte mult accent pe teorie dar si mai mult accent pe practica. Ne place sa oferim cursantilor oportunitatea de a participa si a realiza clipuri unice in cadrul evenimentelor de mare anvergura pentru a dobandi experienta in acest domeniu.

Video by: Stoica Vlad


Multumim celor implicati!

Cursanti: Antonescu Sorin Gabriel, Belea Valentin Madalin, Dinel Ruse Marin, Don Alexandru, Goiciu Cristian, Lazar Constantin, Popa Mihai Stefan, Stoica Vlad Alexandru, Vlad Catalin

Trainer: Alexandru Ioan