Gala Absolventilor UNARTE Moda 2017 a avut loc saptamana aceasta, un eveniment cu o lunga traditie care reprezinta rampa de lansare pentru noii creatori in domeniu. Atelierele ILBAH nu a lipsit de la aceasta gala inedita, iar acest lucru s-a putut observa in look-urile manechinelor care au defilat!

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi

Cursantii nostri de la Machiaj Profesional si Coafor Stilist si-au demonstrat din nou indemanarea si talentul la Gala Absolventilor UNARTE Moda din acest an. Mai mult, ei au creat machiaje si coafuri variate, de la look-uri potrivite pentru tinute de seara pana la look-uri sportive.

 

Evenimentul a inceput printr-o petrecere in gradina universitarii, urmata de decernarea premiilor UNArte de catre Catalin Balescu, rectorul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. Apoi a avut loc gala in cadrul careia 45 de absolventi si-au prezentat lucrarile de licenta si disertatie, sub forma defilarilor de moda ale creatiilor lor.

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi

Multumim cursantilor pentru munca lor extraordinara si Beauty One pentru produsele de inalta calitate cu care au lucrat ei!

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi-8

Daca sunteti incantati de imaginile de la eveniment si de succesul cursantilor nostri, puteti descoperi mai multe despre cursul de Coafor Stilist aici: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/, iar despre cel de Machiaj Profesional la urmatorul link: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/.