Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH, alaturi de UNArte la Gala Absolventilor 2017!

Gala Absolventilor UNARTE Moda 2017 a avut loc saptamana aceasta, un eveniment cu o lunga traditie care reprezinta rampa de lansare pentru noii creatori in domeniu. Atelierele ILBAH nu a lipsit de la aceasta gala inedita, iar acest lucru s-a putut observa in look-urile manechinelor care au defilat!

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi

Cursantii nostri de la Machiaj Profesional si Coafor Stilist si-au demonstrat din nou indemanarea si talentul la Gala Absolventilor UNARTE Moda din acest an. Mai mult, ei au creat machiaje si coafuri variate, de la look-uri potrivite pentru tinute de seara pana la look-uri sportive.

 

Evenimentul a inceput printr-o petrecere in gradina universitarii, urmata de decernarea premiilor UNArte de catre Catalin Balescu, rectorul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. Apoi a avut loc gala in cadrul careia 45 de absolventi si-au prezentat lucrarile de licenta si disertatie, sub forma defilarilor de moda ale creatiilor lor.

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi

Multumim cursantilor pentru munca lor extraordinara si Beauty One pentru produsele de inalta calitate cu care au lucrat ei!

atelierele-ilbah-unarte-gala-absolventi-8

Daca sunteti incantati de imaginile de la eveniment si de succesul cursantilor nostri, puteti descoperi mai multe despre cursul de Coafor Stilist aici: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/, iar despre cel de Machiaj Profesional la urmatorul link: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.