Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Diana Caramaci, absolventa a cursurilor de Design Vestimentar este un exemplu de ambitie si succes! Vezi aici o parte din realizarile ei…

Diana Caramaci, un nume care isi face simtita prezenta pe podiumurile de moda din Romania si din strainatate. Ultima defilare importanta la care a participat a fost intradevar o surpriza. Diana si-a prezentat colectia la MQ VIENA FASHION WEEK 2017.


Reusita Dianei Caramaci este de laudat:


  1. Pentru ca VIENA FASHION WEEK 2017 reprezinta unul din cele mai mari evenimente de moda din Europa
  2. Pentru ca a defilat pe aceeasi scena pe care a defilat si mentorul ei: Designerul Mirela Diaconu (detalii aici)
  3. Pentru ca a absolvit Cursul de Design Vestimentar Atelierele ILBAH chiar anul acesta (in 2017). Este asadar o proaspat absolventa!

Iata imagini cu colectia Dianei Caramaci de la MQ VIENA FASHION WEEK 2017

Un exemplu de ambitie si pasiune!

Diana Caramaci s-a facut remarcata chiar la concursul organizat de Atelierele ILBAH in primavara acestui an pentru Bucharest Fashion Week: Young Designers on Stage! Participarea la acest eveniment a fost practic rampa de lansare a Dianei Caramaci. Colectia ei pentru BFW a fost formata din 5 tinute.  Inca de la inceputul anului, scriam pe blogul nostru (aici) ca este un designer de urmarit, avand un potential foarte mare.

Dupa succesul de la BFW, Diana a considerat ca aceasta colectie poate fii imbunatatita si a decis sa ii adauge si alte tinute care sa respecte linia si conceptul initial.

Am vrut sa aduc Renasterea in actualitate, am denumit colectia mea Metallic Renaissance cu inspiratie din colectii ale marilor case, precum Chanel si Alexander McQueen, care au abordat aceasta tema. Am mers pe linia arhitecturala din perioada renascentista si am adaptat croiala modelelor pe linia actuala. Am folosit materiale cu transpunere in forta, putere si, totodata, feminitate, cu structuri metalice ce confera stralucire si incredere celor ce le poarta.”… asa si-ar descrie Diana colectia ei.

Au urmat si alte festivaluri si prezentari de moda la care tanarul designer a participat (in afara de cel de la MQ VIENNA FASHION WEEK) cum ar fi Feeric Fashion Week, Festivalul de Moda IO sau chiar si Half is Free.

Vrei sa o cunosti si tu pe Diana Caramaci? O poti vedea in actiune la Cloud no.9, pe 7-8 Octombrie la The ARK in Bucuresti.

Detalii despre cursul pe care l-a urmat la Atelierele ILBAH? Gasesti aici:
Curs Design Vestimentar

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.