Designeri, iubitori ai modei, artisti, bloggeri si oameni pentru care fashionul reprezinta propriul univers s-au intalnit la a 9-a editie a MQ Vienna Fashion Week 2017. Mirela Diaconu a fost unul din designerii momentului care au impresionat pe scena!


Viena s-a transformat intre 11 si 17 Septembrie intr-un veritabil podium al modei internationale. Pe parcursul celor 7 zile de eveniment peste 10000 de invitati au avut ocazia sa priveasca lansarea noilor tendinte in moda si lifestyle. Evenimentul a fost unul de avengura fiind tranmis LIVE in peste 20 de tari.

„Admira si fii admirat” a fost mottoul celor 65 de designeri care au avut ocazia sa isi lanseze noile colectii in „capitala” Europeana a Artei. Mirela Diaconu s-a numarat printre designerii care si-au prezentat colectia la MQ Vienna Fashion Week 2017. Colectia ei a impresionat inca o data prin eleganta si rafinament, trasaturi cu care ne-a obisnuit si care se regasesc in toate creatiile sale.


Iata mai jos o parte din tinutele prezentate de Mirela Diaconu.



Meet the designer. Meet your trainer.


Vrei sa o cunosti si tu pe Mirela Diaconu? Daca crezi ca ai avea ce sa inveti de la ea, trebuie sa stii ca este trainer in cadrul Cursului Design Vestimentar organizat de Atelierele ILBAH. Pana acum, peste 600 de cursanti i-au urmat cursul si s-au hranit din know-how-ul si talentul ei. Detalii despre curs aici: Curs Design Vestimentar la Atelierele ILBAH.

Mai mult de atat, Diana Caramaci, o fosta „eleva” a Mirelei Diaconu a avut ocazia sa participe si ea cu propria colectia pe scena MQ Vienna Fashion Week 2017. Asadar, la numai cateva luni dupa finalizarea cursului, Diana Caramaci a reusit performanta de a-si prezenta propria colectie alaturi de mentorul sau: Mirela Diaconu! Aceasta este intradevar o mare surpriza si o performanta despre care vom scrie mai multe intr-un articol separat pe blog!

Asadar, Atelierele ILBAH a avut doi reprezentati de seama pe unul din cele mai mari podiumuri de moda din Europa. Felicitari Mirela Diaconu pentru profesionalism si pentru minunatiile pe care le realizezi atat ca designer vestimentar cat si ca trainer Atelierele ILBAH.