Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Alex Fox si cursantii sai de la Hairstyling pe scena Bucharest Fashion Week 2017

Atelierele ILBAH nu s-au rezumat doar la prezentari de moda weekend-ul acesta la Bucharest Fashion Week 2017, ci au prezentat publicului si creativitatea fara limite a cursantilor in materie de hairstyling! Indrumati de Alex Barbulescu, trainer Atelierele ILBAH, cursantii nostri de la Coafor Stilist si-au pus imaginatia la treaba si au reusit cu brio sa creeze coafuri inspirate din personaje de basm.

Timp de trei zile, intre 21 si 23 aprilie, Alex Barbulescu si ucenicii sai au muncit cu o indemanare extraordinara, atat pentru defilarea creatiilor lor, cat si pentru alte prezentari de pe podiumul Bucharest Fashion Week. Cu toate acestea, prima zi a evenimentului a fost cea mai importanta pentru ei.

Atelierele ILBAH nu s-au rezumat doar la prezentari vestimentare weekend-ul acesta la Bucharest Fashion Week, ci au prezentat publicului si creativitatea fara limite a cursantilor in materie de hairstyling! Indrumati de Alex Barbulescu, trainer Atelierele ILBAH, cursantii nostri de la Coafor Stilist si-au pus imaginatia la treaba si au reusit cu brio sa creeze coafuri inspirate din personaje de basm. Timp de trei zile, intre 21 si 23 aprilie, Alex Barbulescu si ucenicii sai au muncit cu o indemanare extraordinara, atat pentru defilarea creatiilor lor, cat si pentru alte prezentari de pe podiumul Bucharest Fashion Week. Cu toate acestea, prima zi a evenimentului a fost cea mai importanta pentru ei.

Toate produsele de styling au fost oferite de cei de la BeautyOne

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.